![]() |
Cevap: Lig TV Sİvas - GEnçler MACı
[COLOR="Red"][B]Keşke lig tv vermese hava soğuk diye kimse gelmez şimdi
kendi adıma üzüldüm[/B][/COLOR]:mad::mad::mad: |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;447945][COLOR="Red"][B]Keşke lig tv vermese hava soğuk diye kimse gelmez şimdi
kendi adıma üzüldüm[/B][/COLOR]:mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]Abi bu havaya soğuk diyip bu maça gelmeyenler hiçbir maçına gitmesin Sivassporun. [/B] |
Sansal büyüka da söylüyordu, Sivasspor macini cok istiyoruz diye.
Yine SIvasspor macini evimde izlerim. |
Cevap: Lig Tv?????
Eger bizim maci degilde, baska maci gösterirlerse, o zaman hakikaten cok terbisizlik de yapmis olurlar. Sivasspor maci liderlik iicin oynayacagi mac. Ayrica bizim maci göstermezlerse, bize düsman olduklarinin izini birakirlar.
Cok kisidende protesto alirlar. |
ya bu liğ tv işi iyice cıvıttı.. sivas maçını vermezlerse.. dekoderi geri teslim edecem valla... gerçi ben stadta olacam ama olsun.. genede sivas macını vermeleri ve yeryuzundekı bütün yiğidolara macı ulastırmaları gerekir...
|
[ATTACH]3255[/ATTACH]
[B]Bu görüntüyü sağlasak yeter stadda. [/B] |
oley be o kdr cok mail attık demek:D:D:D:D
|
derbi olmasa yine vermezler harbiden...izlenmeyen/izlettirilemeyen sampiyon olarak tarihe geceriz herhalde...
|
LİG TV YE ÇOK KIZTIM MAÇI VERMİYECEKLER DİYE.BUGÜN GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM.SİVASSPOR İÇİN ALDIM LİG TV Yİ.VERMESELERDE İADE EDECEKTİM.ALLAHIN İZİN VERİRSE HAFTA SONU MAÇIMIZI GÜZEL BİR ŞEKİLDE SEYREDECEGİZ.....
|
sıvaslı doğ...sıvaslı öl..bu ana yeter
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |