![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][COLOR="Red"]MAÇ BENCE SÜPER YİĞİTLERİMİZ ERMEYDANA ÇIKARAK RAKİBİNİ DEVİRDİ DAHA BAŞKA NASIL DEĞERLENDİRELİM Kİ [/COLOR][/B]NE [COLOR="Red"][B]MUTLU SİVASSPORLUYUM DİYENE[/B][/COLOR]
|
sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm
|
Ballili Oyuna Girdikten Sonra Sivasspor Canlandi ve yendik
Macin YIldizi Balliliiii |
[QUOTE=elleshar;465984]sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm[/QUOTE]
Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz... AYK |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]ABDURRAHMAN DERELİ'ydi..[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="Red"]kötü yoktu bu maçta...[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="Red"]58.galibiyetimize ulaştık...[/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="Red"]hiçbir eksiğimiz yok ama sakatlarımız var...[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]iyi bir maçtı dk.45 hariç...[/COLOR] Taraftar nasıldı ? [COLOR="Red"]taraftar mükemmeldi şaheneydi sesi hiç susmadı...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=elleshar;465984]sivaslı kardeşlerime sadece bir sorı soruyorum ümit karanın direk kırmızıyla atılması haklı bir kararmıydı direk orda hakeme karşı yapılmış bir durum bile yok ayağıyla sinrinden buza vuruyo hakem kendi yüzüne sıçradığı için kendi üstüne alınıp orta hakemi uyarıyo direkman benim için asıl maç ilk yarıdır ama hakkını yemiyim sivasspor ilk yarıdada çok mücadele etti yinr kazanan siz olurdunuz büyük ihtimal fakat böle hakem olayının gölge düşürmesine üzüldüm[/QUOTE]
Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok. |
[QUOTE=izmirliyigido;465994]Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. [COLOR="red"]Haksız yere atıldı[/COLOR]. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
[/QUOTE] [B]Abi yapmayın Allah aşkına bir de Maç gs nin hakkıydı de olsun. Cesur hakemmiş tebrik ederim kendisini[/B] |
[QUOTE=izmirliyigido;465994]Hakem bize de hatalı kararlar verdi. Hakem hiç iyi değildi. Ümit'in atılmasına stadda olanlar kadar bizde ekran başında anlam veremedik. Haksız yere atıldı. Ama atılmasaydı da yine de yenerdik sizi. Çünkü G.Saray gibi oynamıyordunuz...
AYK[/QUOTE] o konuda katılıyorum ilk yarıdan belliydi ama cidden bu olay için baya üzüldüm sivasın emeğine oyununa gölge düşürdüğünü düşünüyorum birde stadın avrupa fatihiymiş galatasaray tezahuratını yapmasına kırıldım biz sizinle düşman değiliz avrupa da sırf kendi egomuzu tatmin etmek için değil ülkemizinde başarısı için çabalıyoruz o tezahurat fenerbahçeli çekemeyen taraftarlar tarafından çıkmıştır sivasspor seyircisine yakıştıramadım |
[B]Emre Aşık ve yaser'in Sezer e attığı tekmeleri görmediniz dimi gs liler...[/B]
|
[QUOTE=Cley;466003]Küfürden atıldı diyor hakem. buza vurmasıyla ilgisi yok.[/QUOTE]
staddan izlediysen farkedememiş olabilirsin ama o görüntüleri defalarca döndürdüler fakat kendi kendine söylenmesinden başka bir şey görmedim buza vurduktan sonra hakemin yüzüne su geliyor hemen ardından orta hakeme uyarı yapıyor o zamana kadar küfürü duymamış veya duyduysada insanlık hali diye düşünmüş insan noluyoda bir anda orta hakemi uyarma gereği duyuyor.bana kalırsa küfür ettiysede bir refleksdir bu ülkede roberto carlos hakemin kafasına top atıp sadece sarı kartla cezalandırılırken ümitin bir anda refleks olarak söylediği bir şeyi direk kırmızıyla cezalandırmak yanlış hepimiz insanız bi an için yere düşücek gibi olsak ağzımızdan istemeden olsada küfür çıkabiliyor orda oynayanlarda robot değil o açıdan bakmak lazım olaya |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:17. |