|  | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür hem hazımsızlık hem iktidarsızlık hapı verelim sivaslım | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür [QUOTE=Halil Şahin;468082]hem hazımsızlık hem iktidarsızlık hapı verelim sivaslım[/QUOTE] pardon:S kıme soluyorsun bu lafı | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür anca bizi ozaman yenerler hadi iyi geceler hepinize | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür galata saraylılara birader mrsc | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür SİTE YÖNETİCİLERİ EĞER ÖNÜNDE ARDINDA GS FB BJK VE BUNLARI TEMSİL EDEN HERHANGİ BİR YAZI İÇEREN KULLANICIYI BU SİTEYE KABUL EDİYORSANIZ BENİ BU SİTEDEN LÜTFEN ATIN YOKSA KENDİME HAKİM OLAMAYACAĞIM | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür ok tamam acıkga kavusturayım dedım sadece:) | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür anladınmı damir mrsic hadi iyigeceler | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür [QUOTE=candayanmaz58;468088]SİTE YÖNETİCİLERİ EĞER ÖNÜNDE ARDINDA GS FB BJK VE BUNLARI TEMSİL EDEN HERHANGİ BİR YAZI İÇEREN KULLANICIYI BU SİTEYE KABUL EDİYORSANIZ BENİ BU SİTEDEN LÜTFEN ATIN YOKSA KENDİME HAKİM OLAMAYACAĞIM[/QUOTE] [B]Sakin ol gardaş, yorumlarında tahrik edici veya hakaret içeren kelimeler olduğu anda siteden uzaklaştırılacaktır. Takipteyiz.[/B] | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür GUNAY ABI SITENIN GIRISINEDE BU KONUYLA ILGILI BI YAZI BI BILGILENDIRME KOYSAK DAHA IYI OLMAZMI ACABA. TEPKIMIZI DAHA YUKSEK BI SESLE ORTAYA KOYSAK OLMAZMI??? HAKKIMIZI ARIYORUZ SONUCTA. HUKUKUN BIZE VERDIGI HAKKIMIZI ARIYORUZ. ONUN ICIN HEPIMIZIN BIR OLMASI ORTAK HARAKET ETMESI GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM. BU KONUYA DESTEK VERECEGINIZDEN EN UFAK SUPHEM YOK | 
| 
 Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür Bülent hoca ve futbolcuları süpersiniz.. İnandıgınız bu yolda yürümekten biz şeref duyoruz. Şampiyonu sıkar yarış.. Artık Anlayın sivasspor gerçeğini bu takım hakkıyla oynuyor hakkıyla kazanıyor ve her zaman futbola güzellikler yansıtıyor.. Küfür;Kendısını İfade Edemeyen,Zavallı İnsanların Başvurduğu Bir Savunma Mekanizmasıdır...!" Bizim aciz insanlarla işimiz olmaz hocam sen yoluna devam et | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |