![]() |
Cevap: TSL/Bursaspor - Sivasspor
maç cok zorlu olabilir..
ama Gs maçları içinde aynı şeyler denmişti.. Sivassporumuz bu maçtanda alnının akıyla Galip çıkacak sonuna kadar güveniyorum.. |
Anketimiz: Bursaspor - Sivasspor maçı
Anket 14.02.2009 Tarihinde Ve Saat 21:10 Kapanaçaktır Bursaspor kazanır 19 11,05% Berabere biter 17 9,88% Sivasspor kazanır 136 79,07% Katılımcı sayısı: 172. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız |
bana berabere kalıcaz gibi gelior ama inş yenerizzzz
|
insallah kazaniriz ama acikcasi biraz tedirginim..............:rolleyes:
|
[B]Bence Çok Rahat Kazanırız Maçı...Motivasyonumuz Gayet Yerinde İyi Gidiyoruz...[/B]
|
bence gerçekçi olalım berabere biter bu maç bursa da sağlam dönemi başladı sağlam kendini ispatlamak için bu maçı alacak düşüncesiyle sahaya ilk 11 sürecektir ve dahası ise düşünün 8 maç yenilmeyen bir liderin serisini bozmak ünvanını almak bence açıkcası gönül ister sivasspor ama sivassporun işi çok zor bursanın bir iddiası yok ama bursa gerçekten tehlikeli bol şans sivasspor
|
[COLOR="SeaGreen"][B]bu mac cok zorlu bir karsılasma olacak gecen sezon son saniyede galip gelmistik forvet hattına cok is düsecek[/B][/COLOR]
|
ßurda atmosfer gercekten düşündürücü..Tarafar çok inanmış arkadaslarım var her sene bizi yeniyorsunuz bu sene biz kazanacagız diyorlar yani taraftarın maca ilgisi büyük.Lider geliyo olsun o kadar !! :)
|
sivasım çakar bursaya affı yok ŞAMPİYON SİVASSSSSSSS :):)::D:)
|
beyler ben 2 veya 3 farkla kazanacağız diyorum ertuğrul sağlam bjk yukarı çıkmasın die gıcıklığınada olsa maçı verdirir zaten adamlar 29 puan toplamış sanki kalan haftalar galip gelip şampiyonmu olacaklar anadolunun önünü kesmezler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34. |