SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23614)

MTS 08.02.2009 18:02

Cevap: BURSAYA GİDİYORUZ (İSTDER)

Allah razı olsun sizden bizim gitme fırsatımız olmuyor, hiç olmazsa siz takımımızı yanlız bırakmıyorsunuz, gitmeyen sivaslılarda dualarını takımımızdan eksik etmesin, kimse şampiyon olmamımızı istemiyor, onun için takımımıza elimizden gelen en iyi desteği vermeye çalışalım, sivasın sivasdan başka dostu yoktur.
allah yolunuzu açık etsin, inşallah bu maçtanda galibiyetle ayrılırız.

zaralı ulkucu 08.02.2009 19:37

[QUOTE=MustafaParlak;475036][B]Ailedeki Durumumuzu Biliosun Yavrum Konuşturtma Beni...![/B][/QU

benımde durumu bılıyorsun ewde hasta var ne yapalım pazar sabah ewden kacacagız aksam ewe gerı donecegız ewe almazlarsa dukkanda yatacagız dımı amcaoglu

MustafaParlak 08.02.2009 21:01

[QUOTE=zaralı ulkucu;475065][QUOTE=MustafaParlak;475036][B]Ailedeki Durumumuzu Biliosun Yavrum Konuşturtma Beni...![/B][/QU

benımde durumu bılıyorsun ewde hasta var ne yapalım pazar sabah ewden kacacagız aksam ewe gerı donecegız ewe almazlarsa dukkanda yatacagız dımı amcaoglu[/QUOTE]

Bilemicem:( Kaçarsak OlAcakları Biliosun Sen

keskin5858 08.02.2009 21:32

SEVGİLİ SİVASSPOR TARAFTARLARI TV LERDEKİ SPOR PROĞRAMLARINA ÖZELLİKLEDE TRT NİN STADYUM PROĞRAMINA E-MAİL ATALIM SİVASSPORA AYRILAN ZAMANIN ÇOK AZ OLDUĞUNU LİDERE BU KADAR AZ ZAMAN AYRILMAMMASI GEREKTİĞİNİ SİVASSPOR TARAFTARI OLDUĞUMUZU BELİRTEREK ATALIM
ADRESİ ( [email]stadyum@trt.net.tr[/email] ) ve (telegol@trt.net.tr )

zaralı ulkucu 08.02.2009 21:33

[QUOTE=MustafaParlak;475101][QUOTE=zaralı ulkucu;475098]

BAKCAZ ARTIK NABALIM GİDCEZ ADIMIZ YAZILI:d :;);)[/QUOTE]

tamam amcaoglu ben ne olsa damacanayla su getırecem recep abı ekmek arası yapacak omer abı cay getırecek gunaya abıde tup getırır guzel bır deplasman acı olur

omercoskun 08.02.2009 22:41

hadi bakalım bi bursa seferi daha başlıo varmı gelen ....

bRsVs 08.02.2009 23:31

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT] ßursaDa bekLeniyorsunuz ;):D irtibat icin [email]borntokill58@hotmail.com[/email]

özgühertaş 09.02.2009 08:00

bu deplasmana bende geliyorum ama şu an istderlemi yoksa kendi imkanlarımızla gidicez belli degil.

kempes 09.02.2009 08:20

hadi bakalım, istanbuldaki yiğidolar, bu haftada 3 puan coşkusunu yaşayalım
hep destek, tam destek

MURAT SARI 09.02.2009 08:22

ALLAHTAN DERT VE KADER OLMAZSA İNŞALLAH BENDE ARANIZDA OLMAYA ÇALIŞACAM BEKLE BİZİ BURSA LİDER TAKIMIN LİDER TARAFTARLARI GELİYOR

SAYGILARIMLA MURAT SARI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:58.