SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolcular Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23779)

atila58 15.02.2009 21:11

Cevap: Futbolcular Ne Dedi?

sivasspor sevenleri,yiğidolar. büyümeye başladığınız büyük olduğunuz zaman hangi platformda olursa olsun muhakkak araya bazı hizipler,provakatörler girerek moral ve motivasyonu bozmaya uğraşacaklardır. biz sivaslı ve yiğido olarak sivassporumuzu seviyor ve onlarla gurur duyuyoruz.şampiyon olsada olmasada bulunduğu konum itibariyle her türlü saygıyı sevgiyi hakediyorlar.sivaslı olmak hele sivassporlu olmak, sivasta yaşamasakta gurur veriyor insana tüm güzellikler sivaspor için olsun.

gül5858 15.02.2009 21:11

O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü
Ya bence tamam kaybettik ama bu gibi açıklamalar saçma ya!!!!!! ben buna sinir oluyorum işte kardeşim. Olmadı de çık yani, yok saha kötü falan, baymayın taraftarı artık.

Yenmekte var yenilmekte beni üzzen bahanelerrrrrrr

EyüphanAydın 15.02.2009 21:23

[B]Futbolcularımızda ne kadar zorlu bir deplasman olduklarını biliyor.Bu zorlu deplasmanda iyi bir puan çıkarttıklarınıda biliyor.

Bundan sonraki maçları kazanmaya bakıcaktırız,Elbette bu hatalar bize büyük bir ders olur.
[/B]

by_hunter 15.02.2009 21:32

bu oyunun karsılıgı 1 puan bile degildi ama futbol bu ıyı oynayıpta kaybettıgımız cok maç var zirve git gide sıkışıyor hadı hayırlısı

Yiğiter 15.02.2009 21:41

[QUOTE=avrupafatihi900;478000]musa aydın demişki saha kötüydü bursaya yakışmayan bir saha vardı.... 3 hafta önce aynısını türkiyenin en büyük kulübü GALATASARAY'ın futbolcuları söylediğinde hemen mazerete bak gibisinden şeyler yazmıştınız... aynısı başınıza gelince anlıyorsunuz sanırım 3 puanı nasıl kazandığınızı.....[/QUOTE]

Sivas'ta zeminin bozuk olması normal..
Ama Bursa gibi ılıman ve zengin bir şehirde böyle bir zemin normal değil..;)

Hem mazerete üretmiyor,sadece zemin bizi yordu diyor..
Bu zeminde maç oynatmazlar gibi uçuk bahaene söylememiş..:)

albina58 16.02.2009 00:05

[QUOTE=Yiğiter;478182]Sivas'ta zeminin bozuk olması normal..
Ama Bursa gibi ılıman ve zengin bir şehirde böyle bir zemin normal değil..;)

Hem mazerete üretmiyor,sadece zemin bizi yordu diyor..
Bu zeminde maç oynatmazlar gibi uçuk bahaene söylememiş..:)[/QUOTE]

[B]Vallahi hocam ''lafı söyleyenden anlayan uz gerek'' diye bir atasözü vardı,orda denildiği gibi,zaten amacı yorum yapmak değil,aklı evvel şahıs zati muhteremleri ortaya bir yem atmak,ortalığı bulandırmak.

Bursa Atatürk stadının zemini,sürülmüş NADAS'a bırakılmış bir tarla gibi idi.Futbolcular her iki takım dahil maç boyunca top kontrolü bile yapamadılar.M.Erdoğan ın dediği gibi,zeminde futbolcular adapte olamadılar topa.[/B]

sivaslı savaş 16.02.2009 00:07

önemli değil 1 puanda iyi trabzon da berebere kaldı yine lideriz ve Allah ın izni ile sezon sonuda sonuç böyle olacak ligin en tepesinde olacağız insallah...

kempes 16.02.2009 07:29

bursa taraftarını kutluyorum, maç boyuncu hiç susmadılar, (yedikleri beraberlik golünden 5 dk. hariç)
bizler de tezahürat yapanı eleştiriyoruz

hiko58 16.02.2009 07:52

SEVGİLİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM.BURSA GİBİ BİR TAKIMDAN BİR PUAN ALDIK GİBİ SÖYLEMLER SİZE YAKIŞMIYOR.YAHU EN İYİSİ SİZSİNİZ. PUAN TABLOSUNA BİR BAKIN.SİZLER EN ÜSTTTESİNİZ. DEMEKKİ LİGİN EN BÜYÜĞÜ SİZSİNİZ.SİZLER İYİ OYNAYAMADIĞINIZ İÇİN MAÇ BERABERE BİTTİ.SİZLER MAÇA KONSANTRE OLAMADINIZ.KAFANIZI VERMEDİNİZ.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.LİDER SİZSİNİZ BURSA DEĞİL.NEDİR BURSA SIRADAN BİR TAKIM.YANİ BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BÖYLE TOP OYNANMAMALI.ALLAHINIZI SEVERSENİZ DİKKATLİ OYNAYIN.YÜREĞİNİZLE OYNAYIN.BU FIRSATI ELİMİZDEN KAÇIRMAYALIM.

SEVDAMSIN58 16.02.2009 10:32

[QUOTE=gül5858;478164]O kadar karlı bir hava da yoktu ama zemin çok kötüydü
Ya bence tamam kaybettik ama bu gibi açıklamalar saçma ya!!!!!! ben buna sinir oluyorum işte kardeşim. Olmadı de çık yani, yok saha kötü falan, baymayın taraftarı artık.

Yenmekte var yenilmekte beni üzzen bahanelerrrrrrr[/QUOTE]

HAKLISINIZ CUNKU LIDER BIR TAKIM BURSA KARSISINDA BERABERLIGE OYNARSA ARDINDAN BU TUR BAHANELER GELIR UMARIM BUNDAN SONRA TEKRARLAMAYIZ
AYNI SAHADA OYNADIK BIZIM SAHAMIZDA SUPER DEGIL ZATEN KAZANMAYA OYNARSAK GUCLUYUZ KAZANIRIZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.