![]() |
Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
[QUOTE=KIZILCAN;484596]Bütün suç benim demek yetmiyor hocam.Umarım son haftalardaki kötü futbola artık bir son verirsin.İlk yarı neyse ama ikinci yarı her zamanki sivasspor sahadaydı.[/QUOTE]
Agzina saglik kardes .Sana katiliyorum , maç kaybetimmi özür dilemek kolay fakat bir kaç maçtir sivas iyi oynamiyor ve sen buna dur demiyorsun. Artik kamanani ve balili yi yan yana oynat kocaeli maçindaki gibi allah askina .O maçi çok begenmistim balili çikana kadar tabiki .Tabi kocaeli bir fener degil fakat deplasmanda bu ikili iyi is yapar. Hayrettinnnnnnnn geri dönnnnnn lütfen .Bu maçta yoklugun belli oldu. Onur kimde oyuna aliyorsun ,sen maglupsun ve onuru oyunu aliyorsun.:confused: |
[QUOTE=etzel1967;484572]kesinlikle yenilginin tek sorumlusu sensin hocam...ancak bizi nasıl küme düşmekten bu noktaya getirdiysen, bu mağlubiyeti de bize unutturacaksın...evet bizim bugün boynumuz büküldü belki, ama size inanıyor ve güveniyoruz....inanıyoruz ki bize çok büyük sevinçler yaşatacaksınız...sonuna kadar yanınızdayız...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...[/QUOTE]
sanakatiliyorum cok dogru hocamizi bir macta hata yapabilir ama hakkini yiyemeyiz |
[B]HER ZAMAN ARKANDAYIZ HOCAM TABİKİ ÜZÜLDÜK AMA HER MAÇI KAZANACAZ DİE BİR KAİDE YOK Kİ .İNŞALLAH KUPADA ELERİZ F5 İ[/B]
|
Sen Şampiyon Olmasanda
Kupaları Almasanda Fenerede Koymasanda Seviyoruz İşde Varmı Diyecen. |
[QUOTE=sabanoh;484865]Agzina saglik kardes .Sana katiliyorum , maç kaybetimmi özür dilemek kolay fakat bir kaç maçtir sivas iyi oynamiyor ve sen buna dur demiyorsun.
Artik kamanani ve balili yi yan yana oynat kocaeli maçindaki gibi allah askina .O maçi çok begenmistim balili çikana kadar tabiki .Tabi kocaeli bir fener degil fakat deplasmanda bu ikili iyi is yapar. Hayrettinnnnnnnn geri dönnnnnn lütfen .Bu maçta yoklugun belli oldu. Onur kimde oyuna aliyorsun ,sen maglupsun ve onuru oyunu aliyorsun.:confused:[/QUOTE] ya bırakın bunları gs yenince bravo hocam helal olsun bir maç kaybediyoruz hemen hocamızı hedef haline getiriyorsunuz. |
OLUR BOYLE SEYLER FUTBOL BU ISTE BENCE BUKADAR YERE VURMAYALIM TAKIMIMIZI BILIYORUZKI FENER LIGIN SONUNDAKI TAKIMLARINA COK YENILDI BIZ FENERE KAYBETMISIZ KESKE OLMASAYDI AMA UZERIMIZDE BUYUK STRES VARDI BIRKAC HAFTADIR BELKI BU GOZUMUZUN ONUNE BAKMAMIZI SAGLAR HOCAYIDA SUCLAMAYA GEREK YOK BENCE SADECE ALEX DEGIL COK IYI FORVETLERI VAR FENERIN BIRAZDA BIZIM OYUN YAPIMIZA TERS GELIYOR INSALLAH CABUK TOPARLANIRIZ DAHA BU BESLININ MUTLAKA KAYIPLARI OLACAK ONEMLI OLAN SONUCA GITMEK HERZAMAN OLDUGU GIBI YINE SOYLUYORUM BIZ GUCUMUZUN FARKINDA OLURSAK EMINIM SONUCA ULASIRIZ BIZ TARAFTARLARIN HICMI SUCU YOK SIMDI DAHA FOL YOK YUMURTA YOK HEMEN SAMPIYONLUK KONUSARAK BU STRESI BIZ YUKLEMEDIKMI BU TAKIMA OYLEYSE HAYDI YIGIDOLAR SILKINELIM VE TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM INSALLAH SONUC IYI OLUR
DUALARIMIZ SIZINLE YIGIDOLAR |
Bu ligi 4. bitirebilirsek öpüp başımıza koyalım. Bülent hocanın büyük hataları hep fenere karşı yapması da gerçekten düşündürücü.
|
peki sivasspor taraftarları bu maça gereken önemi verdi mi?
kaç kişi vardı tribünde ve ne organizasyon yapıldı? bir büyük pankart ya da bayrak yaptırmak zormuydu? bülent hoca şampiyonluğa inanmıyor ve onu inandırması gereken camiada uyuyor. Son olarak bu mesaja kızıp bana saydırmak yerine haklılık payımı düşünüp birşeyler yapın artık yoksa yine uçup gidecek şampiyonluk.Eskişehirspor ve Fenebahçe maçının 60 dklık bölümündeki oyunla ilk 3 zora girer.Bu arada Bülent Hoca kupayıda alamaz... |
bırak timsahın gözyaşlarını hocam bütün suçun senin olduğunu bizde biliyoruz bütün suç senin zihniyetin hayallerindeki takımı yyönetme isteğin sıkıldım ben bu sahneyi sürekli yaşamaktan bıktık bu fener maçı dejavularından.
|
hocaya maç kaybettiğimiz için kızmıyoruz klubesinden çıkmadığı için aragones bülent bülent te aragones gibi davrandığı için sanki bizim bülent dede dede de bülent oldu, neden bu kadar tepkisiz hareketsiz maç izlediki seyirci gibi kenarda.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:27. |