SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24104)

izmirliyiğido35 01.03.2009 17:57

Cevap: Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!

KISKANAQNLAR ÇATLASIN PATLASIN ORTADAN YARILSIN:mad::mad::mad:

casus84 01.03.2009 17:59

[QUOTE=şükrü çitil;485205]sen kimsin ve kimin takımını kotülüyorsun sen yoksa bir casusmusun sen ve senin gibi casuslar sivasspora laf söyleyemez sen kim olyorsun sen kendi tuttugun takıma yazabilirsin böyle sivasspora yazamazsın............[/QUOTE]

[B]abiciğim casus benim niye millete taş atıyon :D :D :D :D[/B]

karahisarli 01.03.2009 18:05

ulan dingil sivas in futbolunu dünya konusuyor senin anlamadigin burdan belli geri ze..li it hepiniz catlmaya devam edeceksiniz oglum sampiyon olcak sivas

gm5807 01.03.2009 18:05

ya arkadaşlar böyle istanbul yalakalarını dikkate alıp da kendini değerli hissettirmeyelim bence yazsın dursun biizm buraların bir lafı var ya herkes bilir "it ürür kervan yürür":D:D o yüzden yazsın sezon sonu görür ne halt yediğini...

haci_58 01.03.2009 18:20

alin bir de bunu gönderin

Başkan Aziz Yıldırım, karşılaşmanın ilk yarısındaki gergin anların sonucunda, hakemlerin dikkatini çekti! İlk 45 dakikanın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odalarının bulunduğu koridora inen Yıldırım, maçın hakem dörtlüsünü beklemeye başladı. Göçek ve yardımcılarının gelmesiyle, "Maçı düzgün yönetin. İşi çığırından çıkartıp, maçı katletmeyin" uyarısında bulunan Başkan Yıldırım, tekrar Şeref Tribünü'ne çıktı.
Kaynak: Sabah

DOGRU TÜRKIYEDE MERTLIKLE YÜREKLIKLE BÜYÜK OLUNMAZ,
AMA FEDERASYONA ;HAKEMLERE;SPOR YAZARLARINA;
PARAYI KOKLATIRSAN KÖPEK GIBI ISTEDIKLERINI YAPARLAR;
SIVAS ISTE BU YÜZDEN 5 BÜYÜK OLAMAZ

GokhanTurna 01.03.2009 18:25

[B]ligtvde bi sivaslının yazısını okuyunda kahrolun[/B]

ben sivaslıyım ancak Beşiktaş ı tutuyorum.Sivas bu zihniyetle giderse hiçbir yere gelemez.Bülent hoca nedense en büyük hataları fener maçlarında yapıyor.Ve BJK veya gs maçlarından sonra bu kadar centilmen bir maç olmuyor.Kupa maçları sonucunda da sivas turu geçen taraf olcaktur.Yani anlayacağınız danışıklı dövüş....

karahisarli 01.03.2009 18:29

[QUOTE=GokhanTurna;485248][B]ligtvde bi sivaslının yazısını okuyunda kahrolun[/B]

ben sivaslıyım ancak Beşiktaş ı tutuyorum.Sivas bu zihniyetle giderse hiçbir yere gelemez.Bülent hoca nedense en büyük hataları fener maçlarında yapıyor.Ve BJK veya gs maçlarından sonra bu kadar centilmen bir maç olmuyor.Kupa maçları sonucunda da sivas turu geçen taraf olcaktur.Yani anlayacağınız danışıklı dövüş....[/QUOTE]

gökhan kardesim herhalde yanlis yere azdin lütfen su adama bir kez de olsa gerekle dersi verelim ben yazdim biseyler

GokhanTurna 01.03.2009 18:32

[QUOTE=karahisarli;485250]gökhan kardesim herhalde yanlis yere azdin lütfen su adama bir kez de olsa gerekle dersi verelim ben yazdim biseyler[/QUOTE]

yok yanlış yazmadım böle ******** sivaslılarda var deli oluyorumm ya.Bir sivaslı sivası rezil ediyor iananmıyorum ya utanç verici bi durum. Sporxede 4 5 tane mail attım

omer58 01.03.2009 18:33

hıncımı alamıyorm mail atarak tatmin olamıyorm offffffffffffff
ha bu arada yazının baslığını değiştirmişler tepkinden dolayı hep böyle arkadaşlar devam tepki göstermezsek bu ..............................................sayısı artacak

ready 01.03.2009 18:35

biraz da haklılık payı yokmu bu sözlerin kendini sivaslı diye kabul insanlar takımlarına gerekli ilgiyi göstermezse aha böyle ş..sizlerde agzına geleni söyler uyan sivasım kendine gel

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:49.