SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bizi Şampiyon Yapmayacaklar! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24789)

osmanfidan 12.04.2009 12:12

Cevap: Bizi Şampiyon Yapmayacaklar!

inşallah söke söke şampiyon olacağız

MTS 12.04.2009 12:12

O kadar sivaslı var, hepsi deiyorum bir çoğu takımına sahip çıksın yapmasında görelim. Gerçekten ne çok vefasız sivaslı varmış.

ederecep 12.04.2009 12:26

YOLUNUZ AÇIK OLSUN HEPİMİZ YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN ŞAMPİYONLUKTAN HİÇ TERDÜTÜMÜZ YOK YALNIZ TAKIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR TÜRÜBÜNDE HAREKET YOK SANKİ ÜÇÜNCÜ LİĞ MAÇI SİVAS HALKI BUNDAN SONRA İŞ SİZE DÜŞÜYOR ŞİMDİ BİLETLER KARABORSADA OLMALI AMA NERDE SİVASLILAR KAHVEDE AYIPTIR AYI BÜLENT HOCADA SANIRIM BUNDAN DOLAYI KULÜBEYİ TEKMELEDİ ŞİMDİ HAREKET ZAMANI MAÇA VE TÜRÜBÜNDE ŞOVA SAYIN SİVASLILAR

Del Piero 12.04.2009 12:32

[B]yakarız yıkarız.. and olsun

eğer bizim şampiyonluğumuzu engellerse birileri bu şehirde taş üstünde taş kalmaz !!![/B]

memet24 12.04.2009 13:09

maçın 46 dakikası adamlar yatıyor böyle anlaşıy olabilirmiya ama allah büyük öyle bir dakikada çaktık ne ye ugradıklarını şaşırtılar.............

TracyMcGrady58 12.04.2009 13:25

Baskanimizin dedikleri dogru. Besiktas - Kocaeli macinda Besiktas lehine verilen penalti. Kocaelisporlu futbolcu elini daha nereye koysun. Böyle penalti asla verilmez ama Türkiye'de hersey mümkündür. Kendi macimizi izlemedigim icin bir yorum yapamiyacam. Ama ne olursa olsun hak ettigimiz Sampiyonlugu alacaz insallah.

yigidolar06 12.04.2009 13:33

[QUOTE=metincetin58;501345][B]kim şampiyon yapmayacakmış federasyon sivasspor un yanında hakemler sivasspor un yanında anadolu takımları sivasspor un yanında istemeyenler 3 büyüklerdir.....[/B][/QUOTE]Vede üzerlerinden atamadıkları üç büyüklerin formalarıdır (Şifo memet) bu sene kartala karşı anadolu dayanışmasını göreceğiz başta ankara spor, kayseri spor, bursa spor, antalyaspor, eskişehir spor, hocaları vede yöneticilerinin neler yaptıkları ortada

maiuslee 12.04.2009 13:37

başkanın bu açıklamalarını çok talihsiz buluyorum.. sen boyle bi açıklama yaparsan ne futbolcunda heves istek kalır ne taraftarda umut kalır..bu tarz açıklamalar yerıne daha motıve edecek acıklamalar yapsa daha mantıklı...dedıklerı dogru olsa da sayın baskanın zaman olarak çok yanlışş

altuntas58 12.04.2009 13:38

[QUOTE=Shan58;501447]Bana göre Mecnun başkan hakemlere, MHK ve Federasyona dikkatli olması için mesaj gönderiyor. yani daha dikkatli olun kimsenin hakkını yemeyin diye uyarmış oluyor bir nevi.

Şampiyon olamayacağız anlamından çok bana göre bir uyarı ve mesaj niteliği taşıyor.
yoksa şampiyon olacağımıza herkesten çok başkan inanıyordur.

Başkanım takımın motivasyonuylada ilgilenin. bugün çok stresli ve gerginde ve çok hata yaptı oyuncular. antalyanın yerinde daha iyi bir takım olsaydı beraberliği bile zor kurtarırdık bu oyunla.[/QUOTE]

[B]İşte budur kim nalına vuruyor kimi mıhına söylenmesi gerekeni yazmışsınız size sonuna kadar katılıyorum tebrik ederim
[/B]

sivaslıkamber 12.04.2009 13:41

ALLAHIN YARDIMIYLA SAPIYONUZ HEVESLENMESİNLER ONLARIN ARKASINDA TFF VARSA BİZİM ARKAMIZDA ALLAH VAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53.