![]() |
Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
biz boluspor u 2-0 yenip playoff a kalmıstık diğer 2 maç da bizi ilgilendiriyodu ve telekom ve diğer rakiplerimiz yenildi biz playoff a kaldı ve o sayede ertesi sene 2.lig A katogorisi kalmıstık.süper lig o sayede herkesin umutsuz olduğu o maç sayesinde çıkdık.benim o maçdada umudum vardı bu macdada var.Herkez dua etsin biz bu işi basaracağız tabi masa oyunlaraına basvurmazsa karakarga
|
3.lüğü korumak için önemli bir maç ama umudum yok.3-1 alırlar.
|
2. cilliği korursak çok şükür.trabzon yenilirse fenerbahçeye beşiktaş denizliye yenilirse ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
[QUOTE=Mursallı yiğido;521755]3.lüğü korumak için önemli bir maç ama umudum yok.3-1 alırlar.[/QUOTE]
2.liği korumak demek istedin galiba? ;) |
[B]Bilet sorununu çözerseniz sizi destekleme geliriz (:[/B]
|
[QUOTE=teksasbursamc;521762][B]Bilet sorununu çözerseniz sizi destekleme geliriz (:[/B][/QUOTE]
gardaş ıst da yeterı kadar sıvas lı var zaten bıze ayrılan bölüm dolar düşüncesindeyim.ilgin için saolasın |
[QUOTE=abdulhadi;521743]biz boluspor u 2-0 yenip playoff a kalmıstık diğer 2 maç da bizi ilgilendiriyodu ve telekom ve diğer rakiplerimiz yenildi biz playoff a kaldı ve o sayede ertesi sene 2.lig A katogorisi kalmıstık.süper lig o sayede herkesin umutsuz olduğu o maç sayesinde çıkdık.benim o maçdada umudum vardı bu macdada var.Herkez dua etsin biz bu işi basaracağız tabi masa oyunlaraına basvurmazsa karakarga[/QUOTE]
[B]sen kendi önündeki maçları kaybet sonra da kalk masa başı oyunlarından bahset biraz gerçekçi olalım herkes göbegini kendi kesmek zorunda ikinciligi koruyabilirsek öp başına koy[/B] |
[QUOTE=07reis58;521775]gardaş ıst da yeterı kadar sıvas lı var zaten bıze ayrılan bölüm dolar düşüncesindeyim.ilgin için saolasın[/QUOTE]
Takımı farklı tezahuratlarla motive etmek için dedim..Yanlış anlamayın da bizden 100 kişi ortada dursa bestelere girmede yardım olurdu.. |
[QUOTE=teksasbursamc;521787]Takımı farklı tezahuratlarla motive etmek için dedim..Yanlış anlamayın da bizden 100 kişi ortada dursa bestelere girmede yardım olurdu..[/QUOTE]
ben sizi anlıyorum aslın da gelseniz iyi olurda. dediğiniz gibi bilet sorunu var.çözüleceğini de sanmıyorum |
[QUOTE=ready;521778][B]sen kendi önündeki maçları kaybet sonra da kalk masa başı oyunlarından bahset biraz gerçekçi olalım herkes göbegini kendi kesmek zorunda ikinciligi koruyabilirsek öp başına koy[/B][/QUOTE]
orası öyle herkes kendi köbeğini kendi kesmelide beşiktaş ın şikeci olduğunu cümle alem biliyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14. |