SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25759)

ELTURCO 31.05.2009 10:15

Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Gerçekten çok grurluyuz. Tüm camiaya sonsuz teşekkürler.

LosTie58 31.05.2009 10:42

[B]Bütün Sivasspor ekibini tebrik ediyorum gerçekten hepinizle gurur duyuyoruz,çok büyük işler başardınız son maça kadar şampiyonluk heyecanını yaşadık sizler sayesinde.Bu sezon çok güzeldi inşallah ilerleyen yıllarda da başarılarımız devam eder ilerleyen ki ben buna çok eminim. [/B];)

barikat58 31.05.2009 11:10

gecen sezon ilk yarıyı lider bitirerek bunu başaran ikinci takım fakat bunu bu sezon da gercekleştirerek anadolunun iki sezon üst üste ilk yarıyı lider bitiren tek takımı,gecen sezon 74 puan toplayıp anadolu takımı olarak ligde simdiye kadar en cok puanı alan takım ve bu sezon oigi ikinci bitiren bir takım....türkiye gurur duyuyor biz neden duymayalım..bu gururu bize yaşattıgın için teşekkürler sivasspor

bgürsoy 31.05.2009 11:14

[QUOTE=betüs58;523885]önceliklee hayirlii geceler..sunu söylemek istioyrumm evet sampion olamadikk ama biz illakide sampioluga oynayan bi tkaim deildikki...hem öle olsa dahii elinden geleni yapmadimi sivasspor allah askina hemsolar nankör olmayalim...sivasspor herseyden önce kisitli kadro ve imkanlariylaa bugünlere gelmiss olan süreklii ezilen anadolu takimlarindan birtanesidir bunu unutmayalimm...ve buna ragmen bütün istanbull takimlarini gerisindee birakmistir..o yüzden bizler gönüllerin sampionuu sivasspor dedigimizde kizan arkadaslara burdan iletmek isterim;ee be hemsolar mademkii gurur duymuyosunuz barii sarfedilen emeege saygii duyun bee bukadr da olmaz yhnai...kötü bi performans mi sergiledii diosunuz sivasspor icin cikanda siz daha iyisini yapinn ozaman allah allah...bu bir meydan okuma felan diil sakin yannis anlamayin ama ben bölee düsünenleri harbiden cokk kiniyorum...sivassporun kadrisuu real madridin veya manchester unitedin oyuncularindan felan ibaret diil bunu da unutmayin!!!Hersey biyana sivassporluysanizz bugün sivasspor icin bi iylik yapmak istiosanizz barii bugün böle konusmayin bizimde moralimizi bozmayin!!!Ben sahsenn sivasimla sivassporumla herseyiyle gurur ve onur duyyuyorumm bize bu sevinci yasattiklarii icin cok tesekkür ediyorumm....betül...[/QUOTE]

Şampiyonluk kaçtı deyip hala bu takıma laf edenler varsa betülün yazısını okusunlar..betül ne kadar da güzel özetlemiş..nankörlük yapmayalım beyler..trabzon,fenerbahçe ve galatasarayı geride bırakıp şampiyonlar ligine gidiyosun..kolay mı????

oguzcan58 31.05.2009 11:36

Ben, dün Bülent Uygun hocamızı bir tv programında izledim ve şuna karar verdim .Hocamız Sivasımıza şu anki milletvekillerinin hepsinden 100 kat daha fazla sahip çıkmıştır ve Sivasımıza hepsinden çok daha fazla hizmet etmiştir. Şuna inanıyorumki o Sivas ı kendi öz memleketi gibi sahiplenmiş ve savunuyor. Hocamıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve kendisini en az 10 yıl daha Sivassporumuzun başında görmek istiyorum...

alaybeyi 31.05.2009 11:40

HERKES SİVASSPOR'U TEBRİK EDİYOR. [URL="http://www.bbpsivas.net/haberoku691/devami&mode=flat&order=0&thold=-1"]TEŞEKKÜRLÜR SİVASSPOR![/URL]

sgulturk 31.05.2009 11:45

dün akşam izmirin urla ilçesi gülbahçe köyünde GS-Sivasspor maçını izlemek durumunda kaldım. Tabi formamı giymiştim ve sora sora bir kahvehane buldum. içeri girdim. çoğu GS lı idi. Ama çoğu sivassporu alkışladı ve hesapların içinde hep sivasspor vardı. Oradan bir köylü cimbomlulara şunu söyledi "Kardeşim senin galatasarayın benim fenerim kaçıncı sırada. sivasspor kaçıncı sırada. öyleyse kıskanmayı bırak alkışla."
Artık kendimi tutamazdım. Helal olsun sana be diye bağırdım. Biz GS yı bu yıl iki kere yendik. 16 hafta lider olduk. tabi bizim hakkımız dedim.
Ama SİVASSPOR GÖĞSÜMÜ KABARTTI. GRURU DUYDUM YİĞİDOMLA. İNŞAALLAH ŞAMPİYONLARLİGİNDEDE RÜYALARIIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEZ. ÇOCUKLAR GİBİ MUTLUYUM SEVİNÇTEN HAVALARA UÇUYORUM. KİME TEŞEKKÜR ETSEM KİMİN ELİNİ ÖPSEM BİLEMİYORUM. HAYRIMA KURBANMI KESSEM YOK YOK GİDİP FAKİRLERE PARA VEREYİM. ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.

ekingölü 31.05.2009 11:48

T E Ş E K K Ü R L E R S İ V A S S P O R

hasantuan 31.05.2009 11:52

Gönüllerin şampiyonu olmaktan vazgeçip gerçek şampiyonluk istiyoruz..... takımı taraftarı malzemcisini herkesi kutluyorum.... şampiyonluk elimize gelmişken kaybetmek üzüntü verici o yüzden ben hiç mutlu değilim...ikinci olmamıza sevinmdim yani....

altuntas58 31.05.2009 11:52

[B]Bizlere yaşattığınız büyük gurur için sizlere sonsuz teşekkürler Unutmayın ki SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR...
Başka söze gerek yok[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36.