![]() |
Cevap: Halı Saha Organizasyonu
ABDULLAH GRLMEK İSTERİM AMA KANGAL DAYIM BİLİYSUN YOKSA BU TÜR ORGANİZASYONARI KARÇIRMAM BİRDE KARŞIMDA HAMDİ VARSA YEMEDE YANINDA YAT:d
|
[quote=TracyMcGrady58;527137][B]1-)Abdullah Duman : yılların tecrübesi. kanatlardan müthiş deparlariyla rakiplerin korkulu rüyasi :D[/B]
[B]2-)TracyMcGrady58 : o bir efsane :D her mevkide oynayan birisi. sahada durmak bilmiyor, kondisyonu en üst seviyede :D[/B] [B]3-)Atramp : tam bir gol makinesiymis :D asil mevkisi disari cıkan toplari getirmekti ama bu organizede oda yer alacak :D[/B] [B]4-)Falçata 58 : fazla söze gerek. İkinci ismi Bilicaymis :D[/B] [B]5-)Hamdi Duman : Abdullah sag kanatta oynuyorsa Hamdi sol kanat. Abdullah sol ise Hamdi sag. Anliyacagınız kardesler kanatları kaptılar :D[/B] [B]6-)Cley : Orta sahanın motoru. [/B] [B]7-)Cortez : Buffon mu desek, Petr Cech mi desek, yoksa kisaca cortez mi desek. O tam bir kaleci :D[/B] [B]8-)Harun Acikabak : malesef bi bilgi yok[/B][/quote] Buradada ben cevap verem bari [B]Harun Acikabak[/B] almanyadan geliyor ayrica almanyadaki [B]Avrupa Sivassporun[/B] kaptanidir demedi demeyin harika top oynar ona dikkat edin ve iyi seyredin bir daha firsat olmaz seyretmeniz icin demedi demeyin :D:D Bu aradada harundan topu ayagindan alanada helal olsun diyecem hadin sivassin yigitleri alamanyadan gelen misafirinizi iyi agirlayin bakam :D:D Iyi eglenceler dilerim bolca goller atin ve resimler cekin ha bari bizde resimlerle yetinelim Ayricada [B]( ASIB)[/B] Avrupa Sivaslilar birligininde yöneticilerindendir |
[QUOTE=AyhanBayrak;527168]Buradada ben cevap verem bari [B]Harun Acikabak[/B] almanyadan geliyor ayrica almanyadaki [B]Avrupa Sivassporun[/B] kaptanidir demedi demeyin harika top oynar ona dikkat edin ve iyi seyredin bir daha firsat olmaz seyretmeniz icin demedi demeyin :D:D
Bu aradada harundan topu ayagindan alanada helal olsun diyecem hadin sivassin yigitleri alamanyadan gelen misafirinizi iyi agirlayin bakam :D:D Iyi eglenceler dilerim bolca goller atin ve resimler cekin ha bari bizde resimlerle yetinelim Ayricada [B]( ASIB)[/B] Avrupa Sivaslilar birligininde yöneticilerindendir[/QUOTE] [B]Kendilerini bizzat gördüm. Langirti nasil oynuyordu Ayhan abi ?? Nasil futbol oynadığını bilmiyorum ama :D Ahhhhh Ayhan abi keşke sende olsan :D[/B] [B]Son 3 as 3 yedek[/B] |
[B]son 2 as 3 yedek....................[/B]
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;527252][B]Kendilerini bizzat gördüm. Langirti nasil oynuyordu Ayhan abi ?? Nasil futbol oynadığını bilmiyorum ama :D Ahhhhh Ayhan abi keşke sende olsan :D[/B]
[B]Son 3 as 3 yedek[/B][/QUOTE] gardas sivastakiler benim nasil top oynadigimi gördüler duman ettim gecen yaz onlari hehehehe ama harun beni aratmaz diyorum benim kefilim harun bizi harun temsil edecek insallah bu arada iki tane alamanyaci olursak orada simdi beyaz takim yenilincede mahana bulurlar kirmizi takim almanyadan transfer yapmisda gelmisler derler en iyisi bidene yeter :D:D;);) baska seferede ben gelir yenerik gardas :D:D;);) |
[QUOTE=TracyMcGrady58;527137][B]2-)TracyMcGrady58 : o bir efsane :D her mevkide oynayan birisi. sahada durmak bilmiyor, kondisyonu en üst seviyede :D[/B]
[/QUOTE] [B]:D aman buna dikkat (her iki takimada gecerli :D) tam gol makinasi yeri geldiginde KENDI KALEsine bile gol atiyor :D :D [/B] |
Halı Saha Organizasyonu
[QUOTE=AyhanBayrak;527282]gardas sivastakiler benim nasil top oynadigimi gördüler duman ettim gecen yaz onlari hehehehe ama harun beni aratmaz diyorum benim kefilim harun bizi harun temsil edecek insallah
bu arada iki tane alamanyaci olursak orada simdi beyaz takim yenilincede mahana bulurlar kirmizi takim almanyadan transfer yapmisda gelmisler derler en iyisi bidene yeter :D:D;);) baska seferede ben gelir yenerik gardas :D:D;);)[/QUOTE] Abi zaten takimda iki alamanyali var :D Sen gelsen tam olacakti zaten :) [QUOTE=SivasLady;527284][B]:D aman buna dikkat (her iki takimada gecerli :D) tam gol makinasi yeri geldiginde KENDI KALEsine bile gol atiyor :D :D [/B][/QUOTE] Abla istersen fazla detay verme :D Zaten Cortez canın sağolsun abi dedi eger kendi kaleme atarsam :D [B]Son 2 as 3 yedek [/B] |
[QUOTE=TracyMcGrady58;527291]
Abla istersen fazla detay verme :D Zaten Cortez canın sağolsun abi dedi eger kendi kaleme atarsam :D [B]Son 2 as 3 yedek [/B][/QUOTE] [B]en cok gol sen atan olursun iki takim namina :p gol krali olurmusun birde :D :D istersen [url]www.sivastuning.com[/url] dada ilan ver :) belki ordanda katilan olur[/B] |
benide yazın ama nerde oynancak maç ? ....kasımpaşanın altyapısında oynuyorum ona göre ....
|
[QUOTE=yigido12;527294]benide yazın ama nerde oynancak maç ? ....kasımpaşanın altyapısında oynuyorum ona göre ....[/QUOTE]
[B]Halı saha organizemiz 14 haziran pazar günü saat 19-20 arasında yapılacaktır! SAat 18.30 da meydandan servis kalkacaktır! Görüntü açısından hiç bir istanbul takımı foması giyilmeyecektir!;)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:39. |