![]() |
Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler
[B][/B]Ewet guzell transferlerr gıdenler den baliliye uzuldum ama futbol buu[B][/B]
|
ŞAHSEN BEN ARKADAŞLAR TIRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM ÖRNEĞİN BİR ERMAN BİR AGBETU BİR ERSEN MARTİN BİR İBRAHİM ÜLÜM VE DİĞERLERİ MÜKEMMEL BANA GÖRE BÜYÜK TAKIMIZ ARKADAŞLAR ARTIK
,,,ALPERENLER,,, |
bence ersen disinda yapilan transferler guzel,sivasa renk katacak yeni transferler alismadiklari surece uyum probleri yasar buda verimi dusurur.
|
erseni kimse begenmiyo ama sunuda unutmamak gerekiyo adam nou campa çıkmık barcelonaya karsı oynamıs yani tecrübesi bize lasım !
|
Namouchi ve Omotoyossi dışında bütün futbolcular geldi ben herkezin aksine Ersen Martinin yaralı olacağını düşünüyorum gerek havadan gerek yerden toplarda iyi...Ayağında topuda iyi saklıyor.İspanya'da oynadı.Tecrübede kazandı bence bize her zamankinden farklı bir Ersen Martin İzlettirecek.Agbetuda çok iyi bir transfer oldu.En çok sevindiğim transferde Erman Kılıç oldu...
Namouchiyi iyiki almamışız bence.Çok sık sakatlanan ve çok forma şansı bulamayan bir oyuncu.Ha gelseydi belki Bülent Hocamız yararlandırabilirdi. En çok üzüldüğüm konuysa Omotoyossinin gelmemiş olması.Bence çok yararlı bir transfer olacaktı.Nasip değilmiş... |
Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...
|
keşke 17 numara giyen Parker diye bi futbolcu vardı onu alsalar Güney Afrikada...
|
Bernard Parker...17 numara...Bence iyi bir orta saha
|
Omotoyossi de gelseydi çok iyi olacaktı. Transferler fena gözükmüyor ama inşallah takıma uyum sağlarlar. Burada en büyük güvencemiz Bülent hoca. Yine takıma uyumu o sağlayacaktır.
AYK |
[QUOTE=eyuphulagu;535936]Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...[/QUOTE]
ewt ama sivasspor oyun kurucu arıyo yani g.afrikanın 10 numarası SHABALALA ben onunla görüşme yapıldıgını tahmin ediyorum modise de olabilir ama |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:11. |