SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   ŞL/Anderlecht - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26456)

ahmet ata 25.07.2009 13:52

Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor

[FONT="Comic Sans MS"][B][SIZE="4"]berabere biter bencede ya 0-0 yada 1-1[/SIZE][/B][/FONT]

**özgür58** 25.07.2009 15:42

ordan gelecek beraberlikle sivasta turlarızz...

cücü baba 26.07.2009 00:38

[B][I]Maç salı akşamı saat 21 45 te T R T de İnşallah avantajlı bir sonuçla döneceğiz ...[/I][/B]

tuffi5819 26.07.2009 02:39

geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz sivasdaki seyirciler cekirdekciler destek nasil olurmus gorun de bakin sovu nasil yapacagiz biz gurbetci sivassporlulariz heryere giderizzzz bu alemde tekiz
trt 1 iyi sov izliyeceksin 90dk susmak yok

pover58 26.07.2009 12:53

hepsi güzelde anderlecht yener diyen bu 250 kişi nerden çıktı.kim bunlar .dostmusunuz düşmanımı ulan.elbet zor maç ancak bu sayfada anderlecth e bu kadar oy çıkması düşündürücü.ts lilerle bjk lılarmı oy kullanmış burada.biz olsak onlara aynısını yapmayız.bizim için bir türk dünyaya bedeldir o kadar...

adres58 26.07.2009 13:23

[QUOTE=pover58;538934]hepsi güzelde anderlecht yener diyen bu 250 kişi nerden çıktı.kim bunlar .dostmusunuz düşmanımı ulan.elbet zor maç ancak bu sayfada anderlecth e bu kadar oy çıkması düşündürücü.ts lilerle bjk lılarmı oy kullanmış burada.biz olsak onlara aynısını yapmayız.bizim için bir türk dünyaya bedeldir o kadar...[/QUOTE]

[B]Şu Trabzonun adı bile midemi bulandırmaya yetiyor Geçtim Anderlecht e oy verenleri...[/B]

Forza Sivas 26.07.2009 14:52

anket takimimiza guvenmedigimizi gosteriyor. Bu maci kazanmamiz icin once inanacagiz arkadaslar. Sali orada olacaz insallah Biletler en son pazartesi satiliyor mac gunu satis yok. Gercek taraftarlari oraya bekliyoruz

Sivas 26.07.2009 15:16

Merhabalar Hemserilerim,

ben Anderlecht kendi evinde yener diye dü$ünüyorum..Kendi evimizde Allahin izniylen yeneriz. Hazirlik Maclarimizi hic begenmedim. Ancak takima güvenmiyormusun sorusuna yanitim güveniyorum ama bir hakikat var yapilan transferlerin ve giden oyuncular dü$ündürücü. Ankette Anderlechte verenler bence Tranbzonlu veya Bjk li degiller.Ama gercekleri görmek lazim.

Forza Sivas 26.07.2009 15:33

Bu arada bilet satisini neden sivassporumuz saglamiyor anlamis degilim. Avrupanin cesitli yerlerinde satisa sunulabilirdi diye dusunuyorum. Bu yuzden seyirci sayisinda dusus olabilir. Insallah bu isler ve diger saha disi islerdede daha tecrubeli hale gelecez.

gül5858 26.07.2009 17:04

[B]Temennimiz Sivas spor'un kazanması tabiki ama bu kadroyla gerçekten zor.
giden oyuncularımızın yerini doldurmadan gönderdik.
Bir kordine eksikliği var, Sivas spor yönetiminde bunu eleştirmeden geçemiyceğim bir taraftar olarak.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:45.