![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
ben zamaninda bülent hocayi ve baskani elstirdigim icin BAN yemistim ama bakiyorumda bana ban atanlar simdi benden daha fazla elestiriyorlar.neyse olan oldu yapilacak bisey yok suan soyliycegimiz her kötü laf zarar verir yeni bir ekibiz belirli bi zaman gerekiyor bekliycez ve gorucez
|
[QUOTE=ESES Mavis;539886]sizin gibi taraftara lanet olsun
Yendinmi cicim Hocam kaybetinmi bas git Hocam Karsinda Anderlecht gibi oturmus bir takim ´ve 8 tane oyuncu Arjantinden, biz hazirlik Maclarinda belli etik bu kadro ile bir yere gidilmez , ama ne yapalim bu hamurdan boyle ekmek cikar olsun Takim bizim Takim isterse küme düssün anliyim sanliyim ama gine de Sivasliyim ya sen Memleketinimi degissecen. ayip be bu kadar elestiri Merzifon Tokat Amasya bizi yendi günleri unuttunuz Herhalde ;);););) toplayin aranizda 94 milion Ronaldoyu getirelim:D:D:D[/QUOTE] konus gardaş konus sonuna kadar...es eslısın heralde bızım durumumuzda sız olsanız sehır ne hale gelırdı neler yapardınız anlatda bılsınler taraftar nasıl olunurmus ? koskaca sıvasda aksama kadar gezdım 10 15 kısıde anca forma gordum... sehırde samp lıgı macımı var cenaze mı var bellı degıl....yasadıgı sehır ıster sıvas olsun ıster ıstanbul olsun ıster yurtdısı olsun kacınız Sivasspor formanızla gezdınız ben sıvassporluyum der gıbı sehırınızde gezdınız ? oyle acımasız elestırı yapmakla taraftar olunmuyor... |
[QUOTE=ucebeci;539897]bunları söylemek için çok geç değilmi....
Geç değil,ama gerekli de değil şimdilik.;) |
[B][COLOR="black"]EWET HOCAM SUÇ SENDE HEM DE SONUNA KADAR,BAŞARI YAKALAMIŞ TAKIMIN 5 FUTBOLCUYU BİRDEN GÖNDERİRSEN VEE ÖZELLİKLE YASİN GİBİ 3.SINIF BİR FUTBOLCUYU SIRF FENER MUTLU OLSUN DİYE ALIRSAN OLACAĞI BUYDU.YASİN ALLAH AŞKINA FB'DE OYNARKEN BIRAKIN İYİYİ VASATI YAKALAMIŞ BİR FUTBOLU VARMI? BİLİCA YI VERİYORSUN HADİ TAKASTA G.EMRECİKSİNİ NEDEN ALMIYORSUN ACABA AĞBİLERMİ ÖYLE İSTEDİ.BU YILKİ YÖNETİMİN POLİTİKASI BEDAVA FUTBOLCULARI ALIP ORTA SIRALARDA LİGİ GÖTÜRELİM İSE TARAFTAR BİLSİN DE EN AZINDAN HAYALLERE KAPILMASIN.
ALINAN YENİ FUTBOLCULARIN İDDİA EDİYORUM BANK ASYADA BİLE BU FUTBOLLA KADROYA ZOR GİRER.BU YORUM SADECE BUGÜN Kİ MAÇ İÇİN DEĞİL HAZIRLIK MAÇLARINDA BELLİYDİ. HOCAM ALLAH AŞKINA EN AZINDAN ŞU TAKIMDA DİREKT OYNAYACAK 4 FUTBOLCU ALIN YOKSA BU YIL ÇOK ZORLU HÜSRAN YILI OLACAK, BUNU TAHMİN ETMEK İÇİNDE MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK. BU YORUMUM BU MAÇIN SONUCUNA GÖRE DEĞİL GÖRÜNE KÖY KILAVUZ İSTEMEZ YASİN İ BİLİCA NIN YERİNE KOYUYORSAN LAFIN BİTTİĞİ YERDİR!!!!! ARTIK BU SAATEN SONRA "SUÇ TAMAMEN BANA AİT" EDEBİYATI DA YEMİYOR HOCAM[/COLOR][/B] |
Yasinden bir cacik olmaz, geldigi gibi geri gitsin
|
Bu Takim cabuk Toparlanmasi lazim yenildik kabul etik adamlar bizden üstün oynadi ok ama ileriye doru baktinmi saglikli 1 Takim kurmak lazim Hocam;);)
|
Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
[B]Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.
Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı. Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek. Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü. Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada. Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu. Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik. Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı. Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.[/B] [B]HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ[/B] |
Her maglubiyet sonu ayni sey suc benim Peki suclu sen isen Bununda bir cezasi olmali Bunun cezasi nedir !!!!!!! Bir hayir kurulusuna maddi veya manevi yardim ette bari ise yarasin Suclu tabiki sensin 90 dakika süperligde forma sansi ve güvenmedigin futbolculara sampiyonlarligi elemesinde ilk 11 de oynatiyorsun suclu sesin ve cezasinida git bir hayir kurulusunda yerlwerimi silersin süpürürmüsün bir seyler yap ki ceza yerini bulsun
|
[QUOTE=bassguitar;539891]bizlerde gurur duyuyoruz ama yanlislari konusmak gerekli ve simdi yanlis varsa konusulur sorun yok burda tabiki elestirilecek herkes ve yanlis olan hersey!!anderlect takiminin butcesi 10 kat buyukmus sivastan!!!eee yani istanbul takimlarininda 10 kat buyuk??galibiyet beklemeyelimmi??yanlis transfer politikasini elestirmeyelimmi??mac 3-0 iken oyuna mudehale etmeyen hocayi tartismayalimmi??90 dk boyunca tek bir pozisyon bulamamanin sebebini sormayalimmi??neden variz o halde taraftar olarak??basarida payi olan herkesten allah razi olsun ama bu taraftarin hakkidir basarinin kalici olmasini istemesi??endisemiz sampiyonlar liginden beklentimizin olusu degil!!onumuzde lig var!!!hazirlik maclarinda hersey acikti ya kimse sezemedi tehlikeyi yada sezdi hayal kurdu!!persembenim gelisi carsambadan belliydi.ve bulent hoca demis:transfer sart:)))hocam transferin sart oldugunu,yasinden bu takima stoper olmayacagini 10 numara gerekli oldugunu,ibrahimin orta sahada yanliz kaldigini,gonderdiginiz topcularin yanlis oldugunu butun sivassporlular biliyodu zaten!!!biraz erken oldu ama dogruyu bulmusunuz!!transfer sart hocam:))saygilarimla...[/QUOTE]
[B]sana aynen katılıyorum. iyi günde kötü günde her zaman sivaslıyız.iyi günde takımı sahiplenip kötü günde SATMIYORUZ.sadece yanlışları dile getiriyoruz. belki bir çözüm bulunur diye.ama nedense bazı arkadaşlar takımı eleştirmek suçmuş gibi yaklaşıyorlar olaya. zaten mevcut durumdan haz duyan gereksiz insan toplulukarının yanında bir de kendi içimizde çatışmaya düşmeyelim sağlık olsun kısmet değilmiş, ama lig başlmadan 2-3 transfer yapalım, yoksa gercekten zor bir sezon olacak bizim için...[/B] |
Suç Tamamen Bana Ait
ahh be hocam avrupada en büyük sınavını verceksın satılmıcak admları sattınız oturmuş kadroyu bozdunuz YIRTINDIK BURDA KADRO ZENGİNLİGİ DİYE SİMPIYONLAR LİGNE GİDEN Bİ TAKIMDA KADRO BOZULURMU HİÇ SAKATLI VAR KARTI VAR SAYGIMIZ SONSUZ HOCAM AMA OLMICAK ŞEYLER YAŞANDI NAMERDE GÜLÜNÇ DURUMA GELDİK
TAMM AVRUPA TECRUBEMİZ YOK EYVALLAH RAKIP TECRUBELİ ONADA EYVALLAH AMA ÇOK BÜYÜK HATALARIMIZ VARDI ÇOK BÜYÜKLÜGE OYNUYOSAK BÜYÜK DÜŞÜNÜLMELİ VE BU SİTEDE ÇOK ÖNEMLI YORUM YAZANLAR VAR BENCE BU YORUMLARI OKU BE DEGERLENDİRMEYE AL BÜLNET HOCAM KESINLIKLE YAPMALISIN HOCAM YABANA ATILMICAK ÖNERİLER YAZILAR VAR BU SİTEDE İLLEDE FUTBOL OKULU OKUMAK GEREKMIO HER KESIN GÖRÜŞÜNÜ AL ZARAR EDILMEZ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20. |