![]() |
Cevap: Maçın Ardından
[QUOTE=savununyigidogeliyor;555478]BAŞARISIZLIĞIN SORUMLUSU BİZİZ Bİ DAHA STADYUMA GİTMEYELİM :)))))))
NEDİR SİZDEKİ BU BÜLENT AŞKI BÜLENT BABAMIN OĞLU DEĞİL BEN RENKLERE AŞIĞIM NE KUPAYA NE BÜLENTE NE MECNUNA ŞAHISLAR GİDER KULÜP BAKİ KALIR!!![/QUOTE] yorumuna kurban oluyum:-) bülenti savunanlar babaları olsa bu kadar savunur mu merak ediyorum. |
Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer. |
adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı
|
[QUOTE=furkandtr;555435]Bülent Hocamıza yapılan yorumlarımızı haksız buluyorum. Mecnun Başkanla Bülent Uygun sivassporu kurtaran 2.ligden süper lige çıkaran .süper ligde önemli işler yapan Mecnun Başkanla Bülent Hoca'nın sonuna kadar arkasındayız. :mad::mad:[/QUOTE]
Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım. 1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır. 2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre. |
[QUOTE=emre41;555484]Ya beyhude kendinizi yrmayın adam umursamıyorki taraftarı. İstifa seslerine kulak assın. O kendini bize el uzatıp bizi yerden kaldırmış büyük futbol üstadı olarak görüyor. Biz ise herşeye alkış çırpan cahil cühela taraftarız. Bakmayın o gene yasinden stoper, onurdan orta saha ersenden de forvet yapar çıkar.
Uygun'un ihtirasalrı bitirdi bizi. Allah adamı böyle yapar; mütevazi olmazsan eğer.[/QUOTE] yüzde 100 katılıyorum sana ali samiyende 90 dakka anasına küfrettile hala büyüklere yavşasın BÜLENT EFENDİ |
[QUOTE=refikpura;555477]kardeş bende hoca sürekli degişir demiyorum. ama inanın takım yok sahada sanki hiç idman yapmamıslar diyarbakır 9 kişi defans 2 kişi hucum yapıyo ve gelip burdan rahatca 3 puan alıyo. hocaya güven kalmadı artık ne taraftarda ne futbolcuda[/QUOTE]
Zaten hep söylüyorum, kazanırken olduğu gibi yenilirken de tabela yorumculuğu yapmamak lazım, yenilmek değil konu, takım değil bank asya, amatör küme takımları gibi oynuyor. Budur can sıkan. Tabiki değişir dünya da böyledir,en büyük takımlar bile pat diye değiştirir teknik heyeti. Onlar bir form üyesinin dediği gibi işçidir ve fanidir. Baki olan takımdır taraftardır. Ama değiştirenin gücü kudreti alternatifi yerindedir, bilinçlidir, anlatabiliyor muyum..?? |
[QUOTE=Tex;555486]Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır. 2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.[/QUOTE] dostum bülent uzaklaştırılmadı. sakaryaya gitti. yani orayı tercih etti. yani bület yine ansızın bi gün gidebilir. emegine saygı duyalım ama adama tapmayalım bu ne ya. hatalıysa hatalı kardeşim. sedat bayrak forvet mi olur? |
BULEN HOCAYLA DEVAM EDILMELİ, PETKOVİÇİN YERİNE AKINA ŞANS VRİLMELİ. İYİ BİR FORVET ALINIP KAMANANLA DIREK OYNATILMALI ERSEN MARTININ FALAN YAPACAGI İŞ DEĞİL. EFANSA İYİ BİR OYUNCU ORTA SAHAYA İYİ BİR OYUNCU ALIRSAK KÜMEDE KALIRIZ. YOKSA GELECEK SENE 2. LİĞDEYİZ. ALLAH YARDIM ETSİN.....
|
[QUOTE=abdulhadi;555485]adam durusuyla azımıza etti walla cocuk gibi konusmayı bilmiyo bazı yalakalarda sevdik ayağı yapıyo.BJK şampiyonluk kutlamasına gidemedim cok üzgünüm dedi geçen sene trt de canlı yayında hiç gurur yok bunda beyini seviyosunuz bunun durusunu cıldırmayın adamı[/QUOTE]
selim konuş kim tutar seni :D:D |
[QUOTE=Tex;555486]Arkadaşlar bu sitede buna benzer birçok yorum okumaktan sıkıldım artık. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bazı gerçekleri bir kez daha belirtmek durumundayım.
1. Sivasspor'daki değişim Mecun Odyakmaz ile değil Sivas eski belediye başkanı Osman Seçilmiş ile başlamıştır. Uzun yıllar 3. liglerde sürünen Sivasımızı bir üst lige çıkaran da şimdiki yönetimin çekirdek kadrosunu oluşturan da Osman Seçilmiş'tir. Ki bu arada Bülent Uygun 2. ligde bize futbolcu olarak gelmiş ve sonra Sivasspor'dan birkaç ay içinde uzaklaştırılmıştır. 2. Bizi ikinci ligde şampiyon yapan İsmail Kartal'dır. O zaman İsmail Hocanın ölene kadar takımın başında kalması gerekirdi yukarıdaki mantığa göre.[/QUOTE] DOSTUM SONUNA KADAR KATILIYORUM GERÇEKLERİ GÖRMEK ZOR DEĞİL MİLLET BU TARZ DÜŞÜNÜRSE ARTIK BÜLENT HOCANIZI 2. LİGDE SEVERSİNİZ ARTIK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07. |