SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27274)

kadir0911 20.09.2009 01:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

[QUOTE=sevda58;563917][FONT="Comic Sans MS"][B]ben kotu oynadilar diye elestirmedim, elestirenlere yazdim bunu ;)
sadece guzel oynayipta o kadar gol pozisyonuna girdiler 3 puani alamadilar ben bunu eletirdim:D:D[/B][/FONT][/QUOTE]

[B]Elimizdeki neticeler önemli:

Hazirlik (5 Mac):

1 Galibiyet, 1 Beraberlik, 3 Maglubiyet ; 5:14

Avrupa Kupasi (4 Mac):

1 Galibyet, 3 Maglubiyet ; 3:11

Lig (6 Mac):

1 Beraberlik, 5 Maglubiyet ; 4:14

Toplam:

2 Galibiyet, 1 Beraberlik, 13 Maglubiyet; 12:[COLOR="red"]39[/COLOR][/B]

sevda58 20.09.2009 01:09

[QUOTE=kadir0911;563927][B]Elimizdeki neticeler önemli:

Hazirlik (5 Mac):

1 Galibiyet, 1 Beraberlik, 3 Maglubiyet ; 5:14

Avrupa Kupasi (4 Mac):

1 Galibyet, 3 Maglubiyet ; 3:11

Lig (6 Mac):

1 Beraberlik, 5 Maglubiyet ; 4:14

Toplam:

2 Galibiyet, 1 Beraberlik, 13 Maglubiyet; 12:[COLOR="red"]39[/COLOR][/B][/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][B]hazirlik maclari cok cok kotuyduk

avrupa kupasinda cok kotuyduk

ligdeki ilk maclar kotuyduk, ama son 2 mac hazirlik maclarina bakinca daha iydik, ilerleme var en azindan[/B][/FONT]

KAOS 20.09.2009 01:12

Bence kötü durum geçen sene son 4 haftadan başladı...

kadir0911 20.09.2009 01:13

[QUOTE=sevda58;563930][FONT="Comic Sans MS"][B]hazirlik maclari cok cok kotuyduk

avrupa kupasinda cok kotuyduk

ligdeki ilk maclar kotuyduk, ama son 2 mac hazirlik maclarina bakinca daha iydik, ilerleme var en azindan[/B][/FONT][/QUOTE]

[B]Real Madrid, Barcelona, Chelsea gibi top oynasinlar, kayip edersen ne anlami var?
Buna ilerleme diyorsaniz bende futboldan anlamiyorum.[/B]

GuVeN 20.09.2009 01:16

[QUOTE=kadir0911;563936][B]Real Madrid, Barcelona, Chelsea gibi top oynasinlar, kayip edersen ne anlami var?
Buna ilerleme diyorsaniz bende futboldan anlamiyorum.[/B][/QUOTE]

orası kesın hemserım................

kadir0911 20.09.2009 01:18

[QUOTE=GuVeN;563939]orası kesın hemserım................[/QUOTE]

[B]biraz daha detail'li yazabilirmisin hemso?:rolleyes:[/B]

mucahitbaba58 20.09.2009 01:21

oyunumuz iyi hirsli ve azimli inancli tek sorun yasin gibi bir malin defansta patlamaya hazir bir bomba gibi adim adim dolasmasi baska sorun yok agalar :D

ledig 20.09.2009 01:31

Akın, Petkoviç, Yasin, Ersen Martin bundan böyle ilk onbirde çıkmamalı, Musa kendini toparlarsa oynamalı. Defans genel olarak kötü, geçen sene sırıtmayan Hayrettin ve Sedat bu sene kötü defansın figürleri konumunda. Bülent Uygun ile ilgili çok değişik yorumlar yazılıyor menejerlik falan filan, detayını bilmiyorum ama Takımı toparlamak için kale ve defansa müdahale etmesi şart.

giants 20.09.2009 01:39

Iyi oynadik ama kazanamadik diyor bazi arkadaslar ve takimin iyi yolda oldugunu söylüyorlar... Kendi evimizde oynamisiz diyelimki tek kale oynamisiz.. diyelimki Bursa 3 atak yapmis eeeeeeeee 3 tane cok kolay gol yemisiz 3 tane basit defans hatasi yapmisiz.....

diyelimki 30 atak yapmisiz 7 veya 8 yüzde yüzlük gol kacirmisiz. demekki forvetimiz beceriksiz. Iyi bir takim kötü oynarken bile kazanan takimdir. Kötü takim iyide oyasa kaybeden takimdir.

yok bu takim düzelirmi?? evet düzelir nasil düzelir basda bülent hoca takintilarini ve futbolcu harcama yanini törpülüyecek. bu takimin bir cok oyuncusu eski oyuncularimiz ve bu oyuncularimizi tanimakda zorlaniyorum oyuncularimiz Futbola küsmüs sanki her maca malubiyet havasinda ve kendine güvensiz cikiyorlar. bu oyunlarinada yansiyor.. cok kosan pres yapan kazanmasa bile kaybetmemek icin oynayan SivasSporu Bülent hoca gecen yil Antep macinda birakti, bir dahada o yuncular geri gelmedi..Bir an önce oyuncularimiz kendileri icin geri gelmeli. biz Taraftar olarak Futbolcularimizin gecen yilki basarisindaki en büyük payinin kendilerinde oldugunu biliyoruz birileri görmezden gelsede. Oyuncularimizin piskolojisi, morali motivasyonu, kendine güveni gitmis bu güven geldiginde basari gelecek ama asla bu basari bu halleri ile yeni gelenlerin katkisi ile olmayacak.. Gecen yilin yedekleri bile basarida katki saglar ... ama yeniler ve yeni gelenler bu halleri ile hicbiri ne Bu takimin nede bu ligin oyuncusu degiller sadece tüccarlik mantigi ile günü kurtarmak icin yapilmis transferler kendilerine oynadiklari takimlara hayri olmamislarin bize ne hayri olur onu bende bilmiyorum......

Macin özet görüntüsünü izledim. gerek kacan goller gerekse yapilan defans hatalari. SivasSporumuza yakismiyor...

Ayrica Kamanan gibi bir oyuncuyu hazirlik maclarinin en diri adamiydi yine Lige en iyi baslangic yapan ayakta kalan futbolcumuzdu Bu futbolcuyu neden ilk 11 de oynatmazsin bu futbolcuyu neden futbola küstürürsün. anlamis degilim.. ibrahim Sahin ve Ersan denen adamlarin ayricaliklari ney. Bunlarin Kamanini yarisi etmeyecegini cümle alem bilir ama ilk 11 de onlar yer buluyorlar Bu yilda Kamanan takintimizmi????? sezer gibi adam var elimizde kazma kadir yada Erman denen pas hata sampiyonu ilk onbirde oynatiyoruz...

idda ediyorum pafdan defansin göbege iki adam gelsin sola ferhat sagada Murat oynasin bu takim daha az gol yer ve mac kazanmaya baslar!!!!!!! yoksa lig tarihinin baska bir rekorunu kiracagiz.. [B]bir yilda en fazla gol yiyen takim ünvani [/B].. onun icin kimse iyi oynuyoruz demesin iyi oynarken 3 yiyorsak kötü oynadigimizda allah korusun 9 yeriz..

[B]
Macin en iyisi Sahanin yildizi :SivasSpor Taraftari[/B]

[B]Macin En kötüsü Bülen Uygun ve Ekibi ve SivasSpor yönetimi[/B]

adres58 20.09.2009 01:46

[QUOTE=besyo_cu;563744][B]Stadyumdan macı izleyen birisi olarak. Takımımız çok güzel oynadı ancak maçı izleyınce göreceksiniz net 3- 4 golu atamadık. Defansta Sedat ve Yasin iyiydi. İbrahim dağaşan çok çalıştı. Ancak Hayrettin ve Murat Sözgelmez berbattılar.

Ersen cok net gollerı atamadı İbrahim Şahinin erken sakatlanıp çıkması kötü oldu.

Bu takım çok iyi olacak belki 1 - 2 maç daha kaybedecez ama şuna emin olun bu takımda iş var. Biraz daha sabır. Kimse merak etmesın bu takım ligi en kötü ilk 8 de bitirir.

Zita müthiş bir oyuncu çok iş yapacak...[/B][/QUOTE]

[B]Walla gardaş yönetim diyorki bu takım iyi olacak, Basın sözcüsü diyorki bu takım iyi olacak, Sayın Bülent hoca diyorki bu takım iyi olacak. Ben artık hiçbirine inanmıyorum. Tamam biz gurbetteyiz maçlara gidemiyoruz. Sen seyretmişsin takım iyi olacak diyorsun, herkese inandık sanada inanalımda değerli gardaşım birde şu var. Ben bugün Kayseriyi seyrettim dehşet top oynuyorlar. Manisa hakeza öyle, Gençler çok iyi 3 takımın karmasını oluşturdu oda güzel, Diyarbakıra Bursaya içerde yendik oda gitti, Ankaragücü 100. yılında bu sene burada kalır. Ts gs bjk ve fener haydi haydi kalacaklar. Eskişehiri demeye gerek yok onlarda iyi gidiyorlar bayağı fark attılar bize, G.antep bize ters geliyor onuda sildim. Ee gardaş bizim takım yenilmeye alışkanlık haline getirdi. Geriye kaldı Antalya Kasımpaşa Denizli. Ben hiç ihtimal getirmiyorum deminki saydığım takımları geçeceğimizi sen en kötü 8. bitiririz diyorsun. Walla gardaş sen bile inanmıyorsun gibime geliyor. Artık içerde dışarda yenile yenile nice 12. haftaları geride bırakacağız ahlar vahlarla ben sana baştan diyeyim. Çok çok büyük radikal kararlar almamız lazım bu takım hakkında.
Artık umudum 50 nin altına indi. Geçtim elaleme rezil oluyoruz. Sırf bu hocanın söylemlerinin boş konuşmalarının yüzünden. Şimdide millet almış eline tef çalıp oynatıyorlar bize. Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53.