SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27471)

SEVDAMSIN58 06.10.2009 21:56

Cevap: Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu

[QUOTE=SivasSpor.Com;570935][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/fikretunsal.jpg[/IMG]

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun'un istifasının ardından yeni teknik direktörle anlaşmaya vardıklarını ve haftasonu sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Ünsal, “Teknik direktör arayışımız sona erdi. Haftasonu sözleşme imzalayacağız” dedi.

Yeni teknik adamın ismini açıklamayan Ünsal, “ Yurt dışında çalışan bir Türk ile anlaşmaya vardık. İsmini açıklamıyoruz ama her konuda anlaşmaya vardık. Çalıştığı takımla sözleşmesini fesh ettikten sonra, haftasonu sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

Fikret Ünsal, gündemlerinde Güvenç Kurtar, Giray Bulak, Samet Aybaba ve Ersun Yanal'ın olduğunu ancak yönetim kararıyla tercihlerini ismini açıklamadıkları antrenörden yana kullandıklarını söyledi.

Radyospor.com[/QUOTE]

ERSUN YANAL SAMET AYBABA GIRAY BULAK GUVENC KURTAR IN GIRIP BATIRMADIKLARI KULUP KALMADI ONLARLA ANLASACAKTIYSANIZ BULENT HOCA ONLARA ON BASAR KOTU GIDISATA RAGMEN

sivastatlıbelam 06.10.2009 22:22

farklı hoca demek farklı oyun sistemi demektir.yani çok farklı bir sivasspor izleyebiliriz.
içerdeki maçı heycanla bekliyorum.gidebilirsem gençlerbirliği deplasmanına gideceğim.
inşallah süper ligin barcelonası oluruz.çünkü yetersiz de olsa kadromuz yine de o kadar fena değiliz.

MTS 06.10.2009 23:28

İnşallah takımımıza hayırlı olur, allah sonumuzu hayır eder inşallah.

hasretimsin_58 06.10.2009 23:37

hayirlisi olsun umarim cok guzel gunler yasariz saygilarla

zaralı19 06.10.2009 23:43

Sivasspor'un yeni hocası belli oldu

Sivasspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sivasspor'un teknik direktör arayışlarının sona erdiği kaydedildi.

Antalyaspor maçının ardından istifa eden ve yönetim kurulu tarafından istifası kabul edilen teknik direktör Bülent Uygun'un ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetim kurulunun, yurt dışından başarılı bir teknik direktörle prensipte anlaştığı belirtildi.

Yurt dışında başarılı bir kariyere sahip olduğu kaydedilen Türk teknik direktörle ilgili olarak hafta sonunda imza töreni yapılacağı, teknik direktörün isminin de aynı gün kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Yiğido'nun anlaşmaya vardığı hocanın Halen Güney Afrika’nın en popüler kulüplerinden biri olan Kaizer Chiefs’i çalıştıran Muhsin Ertuğral olduğu iddia ediliyor.

Muhsin Ertuğral kimdir?

15 Eylül 1959 İstanbul doğumlu Türk teknik direktör. 49 yaşında. Akıcı bir şekilde Türkçe, Almanca ve İngilizce konuşabiliyor. Halen Güney Afrika’nın en popüler kulüplerinden biri olan Kaizer Chiefs’i çalıştıran Ertuğral, Afrika Kıtası’nda son derece sevilen bir teknik adam. 1996 yılında Zaire Milli Takımı’na Afrika Kupası’nda Çeyrek Final oynatma başarısı gösterdi.

Genç yaşına karşın çok fazla takım değiştirmesiyle tanınan Ertuğral, Almanya’da TSV Dagersheim, TSV Platternhardt ve FC Saarbrücken takımlarına görev yaptı.

Avusturya’da SV Mattersburg ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde Bani Yas Club’te de göreceli başarılar elde etti. Mısır’da Ismaily, Tunus’ta Club Africain, Güney Afrika’da Ajax Cape Town ve Santos takımlarında çalıştıktan sonra en son Kaizer Chiefs takımının başına getirildi.

Üç yıldır Kaizer Chiefs takımını çalıştıran Ertuğral, Güney Afrika Ligi’nde takımını ilk beşe sokmayı hedefliyordu...

AA

yigidocengiz 06.10.2009 23:45

İNŞALLAH yeni bir hayal kırıklığı olmaz.aslında isminden çok bizi bu durumdan biranevvel çıkaracak birisine ihtiyacımız var.İNŞALLAH muhsin hoca doğru isimdir.

emin kara 07.10.2009 00:02

ben düşünüyorumki yönetim madem takıma yenilik yapıyor temennim bu degişimin içine basın sözcüsünü alır adam sivasa layık biri degil basın açıklamaları saçma sapan ne konuştugunu bilmiyor bizi rezil kepaze ediyor ya türçe bilmiyor yada konuştuklarını düşünmeden konuşuyor lütfen bize layık bir basın sözcüsü bulun daha fazla rahatsızlık duymak istemiyorum bu adamın saçma sapan konuşmasından

H_Turan 07.10.2009 00:26

[QUOTE]Muhsin hoca imzayı atıp gitti
Muhsin hoca imzayı atıp gitti

Sivasspor yönetiminin Güney Afrika'da görev yapan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'la resmen anlaştığı öğrenildi.
Edindiğimiz bilgilere göre, İstanbul'a gelen Muhsin Ertuğral'ın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la her konuda anlaşma sağladı.
Bu hafta sonu süper ligde maç olmaması nedeniyle İstanbul'dan tekrar Güney Afrika'ya giden Muhsin Ertuğral için Sivasspor kulübünün, Güney Afrika takımı Kaizer Chifs takımına 100 bin dolar tazminat ödemeyide kabul ettiği belirtildi.
Bu paranın ödenme nedeninin,Muhsin Ertuğral'ın anlaşmasındaki "Türkiye'ye bir takım çalıştırmaya giderse 100 bin dolar öder" maddesinden kaynaklandığı ifade edildi.
kaynak:hürdoğan[/QUOTE]

100 bin dolar verecekmiş sivasspor :mad:

Aydogan58 07.10.2009 01:00

egerki bu hocamiz muhsin bey ise cok mütis olacagina inaniyorum,,
yönetimin yapmis oldugu karar süper bir secim derim.
uzun bir süredir africa kup.larina bakiyorum: burda bagzi arkadaslar türk liginden anlamaz gibi yorumlarina söyle dogrulayim, africa ligi türkiye liginden daha hareketli, heycanli,vede kaliteli diye bilme idiyasindayim.
sahada sanki 11 tane kamanan oynuyormus gibi :D

muhsin bey gelse,, takimimizdaki oyunculari yeni kursa ve ilk yariya kadar idare etse,, 2nci yarida 100/100 bagazi performansiz arkadaslari gönderip yerine 4-5 tane güzel africa dan transferler yapacagina inaniyorum.

egerki yönetim ve baskanda güvencesi sonsuz,,secimi tamamen muhsin beye birakirlarsa,,
seneye hepimiz 2nci bir sivassporun zirvede yarisacagina inaniyorum.

skyhan 07.10.2009 01:14

allah aşkına hiko sen nası bi adamsın bir tane olumlu yazın yok şimdide amatör klüplere el attın....senin gibi gereksiz yazarak ona buna sallayarak gecinenler hep ac kaldı bu ülkede bak yaşında gelmiş..git balık tut nebilim bişiler yap işte..yada git bülentin mecnunun cantasını taşı daha taze doğru haberler alır ona göre yorum yaparsın bari..!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11.