![]() |
Cevap: İlk Yarının Enlerini Seçiyoruz
İlk yarının en güzel ve en önemli maçı: ankaragücü
İlk yarının en kötü maçı: galatasaray İlk yarının en iyi oyuncusu: sedat bayrak İlk yarının en kötü oyuncusu: ersen martin ilk yarının en iyi transferi: erman kılıç ilk yarının en kötü transferi: ersen martin İlk yarıya damgasını vuran olay: trabzonun ilk defa sivasta ilk puanını alması beni çok üzdü ama olsun trabzonun kocası sivasım.. ölümüne sivas ölümüne sivasspor... [FONT="Comic Sans MS"]58xtanerx09..[/FONT] |
en güzel ve en önemli maç:antepi 3-0 yenip geçen yıl ki intikamımızı aldığımız maç.
en kötü maç:kesinlikle trabzona evimizde yenildiğimiz maç. en iyi oyuncumuz:ibrahim şahin,kamanan,erman kılıç. en kötü oyuncu:ersen martin denen adamı tek geçerim. en iyi transfer:ibrahim şahin ve erman kılıç en kötü transfer:ersen ersen ersen... ilk yarıya damga vuran olay:bize hayal bile edemeyeceğimiz başarıları yaşatan bülent hocamızın gidişi. |
[B]Nilay Yılmaz Milliyet'teki köşesinde "yılın enleri"ni değerlendirdi..[/B]
17 hafta sonunda sezonun ilk yarısını geride bıraktık. Yılı da bitirmeye günler kaldı. Her yerde 2009 değerlendirmesi, ilk yarı değerlendirmesi yapılıyor... Ben de geçen sene başladığım “yılın enleri”ne bu seneyle devam edeyim dedim. Tamamen subjektif... İşte 2009’dan aklımda kalanlar... En iyi yerli futbolcuları: Arda, Sercan, Volkan Şen, Ali Turan En iyi yabancı futbolcuları: Alex, Kewell, Ferrari, Bilica, Makukula, Bobo, Moritz, Julio Cesar De Souza [B] En büyük hayal kırıklığı yaratanları:[/B] Nihat, İbrahim Kaş, Deivid, Nobre, Gökhan Ünal, Tabata, Semih, Önder, Elano, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Emre Güngör, Barış Özbek, Caner Erkin, Aydın Yılmaz, Serkan Kurtuluş, Dos Santos, Yusuf, [B]Abdurrahman Dereli, Kamanan,[/B] Serkan Çalık, Shin, Ceyhun Eriş, Barış Memiş, Egin Baytar, Tjikuzu, Tony Sylva, Ümit Karan. [B]Bitmeyen sakatlıkları sebebiyle [/B]Yattara, Delgado, Linderoth, [B]Mehmet Yıldız, Sezer Badur,[/B] Uğur Uçar, Toledo En iyi yeni transferleri: Makukula, Ferrari, Keita, Adem Sarı, Simpson, Ozan İpek, Turgay Bahadır, Gabriç [B]Anlaşılamayan transferleri:[/B] Bekir İrtegün, [B]Ersen Martin,[/B] Erhan Güven, Erkan Zengin, Rıdvan Şimşek [B]En büyük hayal kırıklığı yaratan takımı: Sivasspor,[/B] Ankaragücü, Trabzonspor [B]En kötü açılışları:[/B] Beşiktaş, Kasımpaşa,[B] Sivasspor,[/B] Denizlispor |
[B]bazı arkadaşlar erman ilk yarının en iyi transferi yazmışlar ama
ben ermanı kesinlikle begenmiyorum ; ermana karşı tumun verilmesini hiç hazmedemiyorum bana göre tum enaz 500 tane erman eder,erman bencilk oyunundan vazgeçer kafasını kaldırır pas verirse daha verimli olur[/B] |
bence ilk yari hakkinda soylenecek birsey yok herkezinde bildiyi gibi beklenenin cok cok altinda kabus gibi bir sivasspor izledik.
|
İlk yarının en güzel ve en önemli maçı?
ankaragücü İlk yarının en kötü maçı? fenerbahçe İlk yarının en iyi oyuncusu? sedat İlk yarının en kötü oyuncusu? ersen ilk yarının en iyi transferi? ibrahim ilk yarının en kötü transferi? ersen İlk yarıya damgasını vuran olay? düşme hattında olmamız |
[B]
İlk yarının en kötü maçı? fenerbahçe İlk yarının en iyi oyuncusu? kanaman İlk yarının en kötü oyuncusu? ersen martin ilk yarının en iyi transferi? cihan yılmaz ilk yarının en kötü transferi? ersen martin,yasin,agbetu İlk yarıya damgasını vuran olay? sivassporun dususu[/B] |
İlk yarının en güzel ve en önemli maçı? ANKARAGÜCÜ
İlk yarının en kötü maçı?GALATASARAY İlk yarının en iyi oyuncusu?BÜLENT UYGUN(İYİ OYNADI) İlk yarının en kötü oyuncusu?BOUZZA ilk yarının en iyi transferi?MUHSİN ERTUĞRAL ilk yarının en kötü transferi?ERSEN MARTİN(COK ŞÜKÜR KURTULDUK) İlk yarıya damgasını vuran olay?MUHSİN ERTUĞRAL 'IN GELİŞİ |
İlk yarının en güzel---->>>gaziantepspor
İlk yarının en önemli maçı---->>> Antalyaspor İlk yarının en kötü maçı?---->>>Diyarbakırspor İlk yarının en iyi oyuncusu?---->>>Kamanan İlk yarının en kötü oyuncusu?---->>>Ersen,yasin ilk yarının en iyi transferi?---->>>Erman ilk yarının en kötü transferi?---->>>ersen,yasin,uğur,mbemba, İlk yarıya damgasını vuran olay?---->>>Takımın ezikliği __________________ |
İlk yarının en güzel ve en önemli maçI? ANKARAGÜCÜ
İlk yarının en kötü maçı?DİYARBAKIR İlk yarının en iyi oyuncusu?CİHAN ERMAN İlk yarının en kötü oyuncusu?YASİN HAYRO ERSEN ilk yarının en iyi transferi? CİHAN ERMAN ilk yarının en kötü transferi? YASİN ERSEN MBEMBA İlk yarıya damgasını vuran olay?BÜLONUN TAKIMI GÜZELLEŞTİRMESİ...:mad: SİVASSPORDA İLK YARIYA DAMGASI VURAN: MUHSİN ERTUĞRALIN BAŞARISI |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21. |