![]() |
[B]ışıklandırma yetişsin diye uğraşıyorlar gündüz mü olur fenerbahçe maçı...[/B]
|
selam
anlaki bu milletin anlayışı ışklandırma yapılacak diye gece gündüz uğraşırlar ama maçı gündüz oynatırlar varsın canları sağolsun sivasıma her şey feda
|
[QUOTE=GFB_Fighter][B]abi bravo sana katıLmamak eLde deiL .. özeLLikLe son cümLeni !bazılarına! anLatamadık gitti.. neyse agzına sagLık..
tekrar Sivasspor'a 6 KASIM'da başarıLar.. ancak şahsi görüşüm Fenerbahçe maçı aLacaktır.. by Fighter[/B][/QUOTE] [b]Benimde şahsi görüşüm bu maçta Fenerbahçe havasını alacak...Werner LORANT baba Fenerbahçeye Sivasımın ve kendinin ne olduğunu ispatlayacak...Allaha kurban oluyum ki bu maç ne tesadüf 6 kasıma gelmiş... [color=green]NOT :BU MAÇTA FUTBOL OYUN KURALLARI GEÇERLİDİR...VOLEYBOL OYNAMAK YASAK...[/color][/b] |
ARKADAŞLAR GERÇEKLE YÜZLEŞMELİYİZKİ FENERBAHÇE GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİRTAKIM BİZ BURDAN 1 PUANI ALIRSAK BİZE YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
BENCE GERÇEK BU |
[QUOTE=asx]fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ[/QUOTE]
SENİN ŞEREFİN YETER GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞ |
..
ışıklandırmanın temelini atıldığını duymuştum bi programda ama somut bişey göremedim
|
[B][COLOR="Red"]ARKADASLAR ARTIK BU SACMA CATISMAYA BIR SON VERELIM FENERLI DE OLSA SS Lİ DE OLSA IKI TAKIMIDA TUTSA GÖRUSUNE SAYGI DUYALIM..BEN TABIKI HERKESIN SİVASSPORA GÖNUL VERMESINI İSTERIM..DİALOG VE POLEMIK SEKLINE DÖNUSTURUP HAKARET EDERK BIRYERE VARAMADIGIMIZ GİBİ BİRBİRİMİZİN KALBINI DE KIRIYORUZ..YANİ ARTIK YETER DIYORUM KENDI ADIMA BITMESINI İSTIYORUM VE TABIKI SİVASSPORUN MACI ALMASINI İSTIYORUM ..OLMASSA DA İLK SENEMIZ HİÇ ÜZÜLMEM ..NE MORARAIM NE BOZARIRIM ..YUSUF KARDESIM SENDEN DE SİVASSPORUN SİTESINDE BU KADAR FENERE YER VERMEMENI İSTIYORUM ..GÖRUYORSUNKI INSANLAR CİDDEN SİVASSPORU SEVIYOR VE DAYANAMIYOR..Bİ SİVASLI OLARAK BU KADAR AGIR ELESTIRILER YAPMAMANI RİCA EDIYORUM
İLGİLERINIZE VE BILGILERINIZE....[/FONT][/COLOR][/B] |
korkmadan üzerine gitmeli
Şu bir gerçekki,geri çekilip oyunu kendi yarı alanında kabullendiğin zaman bu sistemle böyle takımlara 100 maç yaptığın zaman 99 kez mağlup olup belki bir gol atıp üzerine yatıp birkez kazanılabilir. Ne demek istediğim ortada.Fener maçındada bence GS da oynadığı sistemle oynamamalı derim. Korkmadan üzerine giderse açık futbol oynarsa ümidim var kazanmamız için. Çünkü 5-0 da yenilsen aynı 1-0 da yenilsen aynı.Bunları eminimki teknik direktörümüz sayın Lorant düşünüyordur. Zaten bir konuşmasında ,böyle büyük maçlarda çekinmeden çıkın oynayın diyeceğim demişti.Bizim için kolay maçlar olacak demişti. İnşallah taktikleri tutar ve kazanan biz oluruz.Zaferlerimize zafer katmış oluruz.
Herkese saygılar. |
tartismayin birseyler yapin
ya arkadaslar okuyorumda anlamiyorum hepinizi
niye burda durduk yere tartisiyorsunuz siz tartisacaginiza taraftarliginizi gösterin burda yazi yazmakla olmuyor maclara gidip var oldugunuzu gösterin p.s. ayrica kusura bakmayin ama bu site rüstü abinin dedigi gibi 2001 den beri var aciksa soruyorum sivasspor süperlige cikmadan önce haniginiz burdaydiniz söyleyin bakalim önceden nerdeydiniz simdi süperligdeyken mi taraftar oldugunuz akliniza geldi? |
yenecegiz
fenerbahce fenerbahce duyun cunku bu yigdolarin taraftar sesleri sizi yenmeye geliyoruz HAYDI taraftarlar sivas icin el ele
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36. |