![]() |
Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
Bu konuyu tazeleyelim.Vizyonsuzluk kulüpleri ne hale getirir görelim!Ha bu arada Erzurumspor amatör ligde şuan..
|
Çankırıda bir seminer esnasında seyretmiştim geçen sene Erzurumsporu.. 2 Futbolcuları hariç tamamı amatör kümeden oluşan bir ekiple çıkmışlardı maça. Maça eski model bir Mercedes Midibüsle gelmişler ve gece yola çıkarak maça yetiştikleri konuşuluyordu seyirciler arasında. Çok acı bir durum gerçekden. Takımı malzemeci ve bir Amatör teknik direktör hazırlıyormuş. O sene de zaten küme düştüler. Emin Kara arkadaşımız çok doğru söylüyor. Sebeb ne olursa olsun sonuçta başkaları üzülürken bize sevinmek yakışmaz. Doğrusuda bu. Uzun bir zamanda ayağa kalkamaz Erzurumspor. Yiğiter arkadaşımızın dediği gibi zamansız yapılan transferler, Sırf para kazanmak için gelen yabancı futbolcular. Menajer tuzağına düşen acemi yöneticler vede vizyonsuzluk bu takımı bu hallere getirdi. Oysaki kış aylarının avantajını en iyi şekilde değerlendiren en yegane takımdı Erzurum deplasmanı. Yazık oldu.
|
Insan yapilan yorumlar bakinca sanki Erzurumspor her yerde bize ayak bagi olmus gibi mesajlar atilmis anlamis degilim..(Tabiki herkes düsündügünü yazmaktda serbestir ama bu kin bu öfke niye).
Konuya gelecek olursak cok üzüldüm cünkü zamaninda 1.Lige futbol oynamis böyle bir takimin bu durumlara düsmesi cok düsündürücü.. |
erzurumluların erzurumspora sahip çıkmaları gerek...koskoca erzurum için amatör lige düşmek bir büyük utançtır...inşallah yeniden süper lige döner erzurumspor...biz süper ligde şampiyonluğa oynarken erzurumluların büyük çoğunluğunun, o sırada orda yaşamış biri olarak, bizi nasıl desteklediğini biliyorum...3-5 tane terbiyesize bakmamak gerek...
|
federasyon ne yapacak maça çıkmayan sahipsiz takıma...iki maç üstüste sahaya çıkmayan takım küme düşer...kural bu...yazıklar olsun erzuruma...yazıklar olsun erzurum taraftarına, yönetimine....
|
olımpıyatlara hazırlansınlar ıst.takımlarını desteklemeye devam etsınler
|
Arkadaşlar yorumları biraz olumlu yapabilirmiyiz.Yani anlamıyorum erzurumun düşmesi bizi neden bu kadar sevindiriyor anlamadım.Ne gibi bi sorun yaşadık erzurumsporla da bu kadar seviniyoruz.
|
Aslında Erzurum ile aramızda iller bazında benzerlikler çok.siyasette,ekonomide,gelişmişlikte,göç vermede,zenginlerinin takımına sahip çıkmaması ile aynı bize benziyor.İnşallah sonumuz benzemez.Şimdi birkaç Erzurumlu bizim aleyhimize böyle yazı yazdı diye bütün Erzurumu mu suçlayacağız.Sonuçta biz Erzurum u milli mücadele yıllarından beri biliriz.Ayrıca her ilden herçeşit insan çıkar.Bazı arkadaşlar yazmış işte kürt takımı olsaydı elbirliği olurdu falan diye.Öyle birşey olsaydı Diyarı düşürmezlerdi
|
Bu kadar sert ve kati kurallar uygularken renklere ve siyasi baskilainda altinda kalmasaniz.Sanirim gecen sezon diyarbakir sporu neden düsürmedinize birileri bir aciklama yapar diyecegim ama hangi yüzle aciklasinlarki.
|
bay bay dadaşlar sizden yiğit çıkmaz diyen erzurumlulara OH olsun !!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53. |