![]() |
Cevap: TSL/Bursaspor Sivasspor
[B]Bu mactan beraberlik cıkarsa bizim için süpriz olmaz bir puan deplasmanda hiçte fena değil[/B]
|
Bursa'nın sınırdakilerden kart gören var mı bu akşam?
|
valla bu akşamki bursa felaketti bursadan bir puan süper olur;)
|
bursa fenerı yendı kadıkoyde ama bu onların rahatlayacagı anlamına gelmez bu kez.belırlı bı hedeflerı var bu galıbıyetın ustune bızımle oynayacakları macda daha onemlı hale geldı. umarım onların fenere yaptıgı suprızı bızde haftaya onlara yapabılırız:)
|
Fenerbahçeye karşı aldıkları galibiyet onları havaya sokacaktır. Bu da Sivasımızın işine gelir. Fenerbahçenin puan kaybettiği takımların bir hafta sonra Sivas spor karşısındaki hallerinide gördük. Antep i unutmadık. Diyarbakır-Manisa bunlardan bazıları. Ben inanıyorum ki Sivas spor en az beraberlikle dönecektir Bursa deplasmanından.
|
sivas götürür bu maçı diye hissediyorum inşallah öyle olur ama 1 puanda kötü olmaz hani:))
|
Bütün herkez şimdiden Bursayı favori gösteriyor Unutmayalım maç oynanmadan kazanılmaz
|
[B] onlarda eksık veya cezalı var mı bıde bızde eksık yok herhalde bu mac oncesı herkes ıyılestı[/B]
|
[QUOTE=Metal Gear;611923]Bursa'nın sınırdakilerden kart gören var mı bu akşam?[/QUOTE]
++++++++++++++++++++++++++++ ?????????????? |
Cesurun bakisi korkagin kilicindan keskindir yegenn.remisti dayi.. Biz bursayi cok yendik yegenn.. Simdi niye yenmeyelimki..
Insallah en az beraberlik bekliyorum.. Bursa fenerin belasi ise bizde bursanin belasi olacagiz.. Bakinda gorun Haydi yigidolar kazaniz mubarek olsun.. Saygilarimla Hollandali yigidolar adina hepiniz sevgi ve selamlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:01. |