SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   HANGİ İMZA DAHA .... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2875)

twity_58 22.10.2005 16:40

[B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu

DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B]

twity_58 22.10.2005 16:44

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]wallahi hakkı abı senin torun iyi biliyor bu işi bak imzasını ne güzel yapmış..[/COLOR][/QUOTE]

bence en guzel imza senın onur abı ama senın gıbı en guzel ımzaya sahıp bır abımın benımkını begenmesi baya buyuk bır gurur tesekkur ederım :D

GuNaY 22.10.2005 16:55

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu

DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B] alemsin yaaaaaa :D :D :D [/B]

HakkıTİMUÇİN 22.10.2005 16:59

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu

DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem

cok duygulandırdın beni..ne diyeceğimi bilemiyorum ...teşk.ederim[/COLOR][/B]

:) :) :)

GuNaY 22.10.2005 17:00

[QUOTE=gakgo58][B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem

:) :) :)[/QUOTE]

[B]oyyy oyy bende ağlıcam şimdi bu nasıl bir dede-torun böle canım maşallah :) dedesini sevindirmesini bilen torunda az bulunur yani :D[/B]

twity_58 22.10.2005 17:02

[QUOTE=Gunay][B]oyyy oyy bende ağlıcam şimdi bu nasıl bir dede-torun böle canım maşallah :) dedesini sevindirmesini bilen torunda az bulunur yani :D[/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASINN
ABICIM VALLA ALEMIM BEN YAA :D[/FONT][/B][/COLOR]

twity_58 22.10.2005 17:04

[QUOTE=gakgo58][B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem

:) :) :)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]dede osman abının yoruma bak ya bır tek sen degıl o da duygulanmıs canını yerım dede :D[/B][/COLOR]

süper sivas 22.10.2005 17:09

BU NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR

EMİNÇOLAK 22.10.2005 17:11

[QUOTE=süper sivas]BU NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR[/QUOTE]
[B]Vallahi süper olmuş[/B]

_iZmİrLi_yİGiDo 22.10.2005 17:14

+++ OSMANLI ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49.