![]() |
[B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu
DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]wallahi hakkı abı senin torun iyi biliyor bu işi bak imzasını ne güzel yapmış..[/COLOR][/QUOTE]
bence en guzel imza senın onur abı ama senın gıbı en guzel ımzaya sahıp bır abımın benımkını begenmesi baya buyuk bır gurur tesekkur ederım :D |
[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu
DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [B] alemsin yaaaaaa :D :D :D [/B] |
[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]imza için dedeme uygun bir grafık arıyordum yaklasık bı 1 saatten sonra sıkıldım artık tam bırakıyordum bı de ne göreyım bır TWİTY dede diyor tam benlık..:D hem dedeme de sözum vardı emınım böyle daha guzel oldu
DEDE SENİ SEVİYORUM.. canımıniçi gözumun nuru bıtanem benım :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem cok duygulandırdın beni..ne diyeceğimi bilemiyorum ...teşk.ederim[/COLOR][/B] :) :) :) |
[QUOTE=gakgo58][B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem
cok duygulandırdın beni..ne diyeceğimi bilemiyorum ...teşk.ederim[/COLOR][/B] :) :) :)[/QUOTE] [B]oyyy oyy bende ağlıcam şimdi bu nasıl bir dede-torun böle canım maşallah :) dedesini sevindirmesini bilen torunda az bulunur yani :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]oyyy oyy bende ağlıcam şimdi bu nasıl bir dede-torun böle canım maşallah :) dedesini sevindirmesini bilen torunda az bulunur yani :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASINN ABICIM VALLA ALEMIM BEN YAA :D[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=gakgo58][B][COLOR="SeaGreen"]torun canım benim...gözümün ışığı...bi tanem
cok duygulandırdın beni..ne diyeceğimi bilemiyorum ...teşk.ederim[/COLOR][/B] :) :) :)[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]dede osman abının yoruma bak ya bır tek sen degıl o da duygulanmıs canını yerım dede :D[/B][/COLOR] |
BU NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR
|
[QUOTE=süper sivas]BU NASIL OLMUŞ ARKADAŞLAR[/QUOTE]
[B]Vallahi süper olmuş[/B] |
+++ OSMANLI ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |