![]() |
Cevap: Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz[/I][/B][/FONT]
|
[QUOTE=svsli585858;625983][FONT="Comic Sans MS"][B][I]ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz[/I][/B][/FONT][/QUOTE]
Boş boş konuşma. o zaman trabzonluları neden eleştiriyoduk. onlarda aynı senin mantıgında... sizin mantıgınızda insanlar oldukca Anadolu dan zaten şampiyon cıkmaz merak etme |
Bursaspor şampiyon olur inşallah.İstanbul'un ve Trabzon'un şampiyonluğundan bin kat iyidir gözümde..
Ancak medya Bursa'ya verdiği desteği bize asla vermedi.Taraftarı ve TD'si ile şampiyonluğu hakediyporlar. |
arkadaşlar bursa yı bu büyütülmüşler şampiyon etmezler aslan payını dördü alıyor 5. istemezler bizde o yüzden şampiyon olamadık beşiktaş haftaya bursayı yener tüm hayaller yalan olur belki karamsarım ama bu karamsarlığa itende 2 sene içinde sivasımı şampiyonluk eden o kahbe düzen...
|
geçen yıl sivasa oynanan oyun bu yıl da bursaya oynanıyo.mesela i.b.b bursa maçında tarihinin en büyük primini açıklamıştı.4 büyük pastayı 5e bölmek istemiyo
|
[QUOTE=fedayi;618071]bizim bursaya destek verecek durumumuz mu kaldı biz kendi halimize bakalım[/QUOTE]Galatasarayla berabere kaldık beşiktaşıda yenip bursayı zirvede yanlız bırakabiliriz
|
[B]bunlar hep boş laf adam gibi kafaya oynayacak takımı kurarsın puanları toplarsın geçen seneki gibi yok bizi şampiyon etmek istemiyorlar gibi kendi işinden çok başka işlerle ugraşırsan şampiyon olamazsın [/B]
|
Evet, ben bu maça gidiyorum. Bursa'nın tarafında olacam. Sivas'tan destek.
|
ben çoğu arkadaşımıza katılmıyorum.hatırlayın geçen sene bursa bize nasıl çelme takmıştı,antep maçından daha önceydi hatırlayın.bursada berabere kalmıştık.durum böyleyken bursanın şampiyon olmasını can-ı gönülden isteyemem,ama herşeye ramen şampiyon olsunlar tabiki.biz affetmeyide biliriz,büyüklük bunu gerektirir.AMA BU KALLEŞLİK BURADA KALMAYACAK BUNU BİLSİNLER.ilk ve son defa,sadece ve şimdilik destekliyorum o kadar.
|
[QUOTE=svsli585858;625983][FONT="Comic Sans MS"][B][I]ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz[/I][/B][/FONT][/QUOTE]
yazına aynen katılıyorum gardaş bu destekte nerden çıktı anlamış degilim anadoludan şampiyon çıkacaksa tabiiki sivas olması gerek 5.büyük takım sivasa yakışır diyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12. |