![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
seneye ALLAH'ın izniyle ligin tozunu atacağız tabiki yine yanlış transfer politikası izlemezse.Birde şunu söylemek istiyorum dünyada milyonlarca sivaslı ama hiç kimse sivasa destek vermiyor.cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu şehir bu durumları haketmiyor türkiyenin en geri kalan illerinden biriyiz lütfen arkadaşlar her yerde sivası destekleyen sivasın iş adamlarına çağrıda bulunalım neden bizimde şehrimizde kalkınmasın ki gidpi kötü kayseriyi kalkındırıyor sivaslışar iş ortamı sağlanmalı sivasta böylece sivas dışarıya göç veren değil dışarıdan göç alan bir şehir olsun arkadaşlar lütfen izde facebookta falan böyle şeyler yazın iş yeri açacaksak sivaslı kardeşlerimizi çalıştıralım gidip kürtleri çlıştırmayalım.
|
[QUOTE=mustafatas58;626829]dogru bekcı.3 mactan bırını alırsak ve haftaya dıyar yenılırse bjkye kı buyuk ıhtımal ıste o zaman fark 7 puan olur kalan ıkı macta dıyar kurtaramaz.cok guzel oldu bu bır puan.[/QUOTE]
bellimi olur. baksana gay seri ye bize aslan kesildiler. manisaya yattılar. güya beşinci olacaklarmış. ben başka şehirde çalışıp ikamet ediyorum. buralarda diyorlar. gay seri sivasa 1 puan bilerek verdi. ulan yakasından tutup ana avrat küfür edesim geliyor. ellerinden geldide atmadılar sanki....o zaman manisaya da uyuyarak oynayıp maçı verdiler. yani manisa nın hiç hakkı yoktu oynamadan kazandılar. olurmu canım...savaşan oynayan puanlarını alıyor. bizim takım 5 maç öncesine kadar sahada boş beleş geziniyordu. şimdi savaşıyor. oyun oynuyor. lig tv deki mal spikerde biz gol attık. taraftar inönüyü çınlatıyor. bazı taraftarlar seviniyor diyor. ey öküz orda bazı taraftarlarmı vardı görmedinmi sivasspor taraftar ordusunu. neyse gidişimizden memnunuz. hadi hayırlısı. |
çok güzel bır maç oldu butun oyuncalrı kutlaruım
|
[QUOTE=G Ü N E R;626977]Bu sene İstanbul daki bütün deplasmanlara gittim, çok şükür:D:D:D ilk defa küfür yemeden bir maçtan ayrıldık, bize her maçta küfreden özellikle galatasaray taraftarını ve fenerbahçe taraftarını kınıyorum... gollerden sonra takımımızı alkışlayan Beşiktaş taraftarına da teşekkür ediyorum...[/QUOTE]
maçta Yiğdoların da küfüre ortak olduğu iddiaları var fenerbahçeliler öyle diyor, doğru mu maça gidenler açıklar mı |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;626808]DENİZLİ BÜTÜN MAÇLARINI YENSE BİLE BİZE YETİŞEMİYOR !!! :) 2Li averajdan hehe LİGDeYİZ yaşasın .. .[/QUOTE]
lıgden 3 takım dusuyor kardess |
[QUOTE=Metal Gear;626879]Yediğimiz ilk goldeki faulün tekrarını görebilen var mı?[/QUOTE]
hiç göstermediler neden göstersinler ki :mad: haram zehir zıkkım olsun kuddisi müftüoğlu bu maçtan aldığın para haram olsun sana |
[QUOTE=Thai;627016]maçta Yiğdoların da küfüre ortak olduğu iddiaları var fenerbahçeliler öyle diyor, doğru mu maça gidenler açıklar mı[/QUOTE]
biz küfür etmedik :D biz sadece aziz yıldıvım diye bağırdık, ama biz aziz yıldıvım diye bağırmadan önce bütün kapalı küfür etmiş olabilir :D kapalı bize dönüp sivas sivas hadi sizde diye bağırınca dayanamadık aziz yıldıvım dedik :D:D:D:D:D |
bu saatten sonra iyiyi kötüyü degerlendirmenin hiç önemi yok önemli olan takımımızın ligde kalması
|
[QUOTE=G Ü N E R;627032]biz küfür etmedik :D biz sadece aziz yıldıvım diye bağırdık, ama biz aziz yıldıvım diye bağırmadan önce bütün kapalı küfür etmiş olabilir :D kapalı bize dönüp sivas sivas hadi sizde diye bağırınca dayanamadık aziz yıldıvım dedik :D:D:D:D:D[/QUOTE]
bizim trübünlerde mi azize'ye küfretti :))) |
Arkadaşlar bizim tribün Aziz Yıldırım'a küfür etmedi. Maç boyunca özellikle Çarşı grubunun bulunduğu tribün Aziz Yıldırım'a küfür etti. Maçın bir anında Çarşı bütün stadın herbir bölümüyle karşılıklı küfür düeti yaptı. Onlar ''O.. Ç...'' diyor sonra yeni açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, daha sonra onlar yine ''O.. Ç..'' diyor, bu defa numaralı ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyor, en sonunda yine bu tribün ''O.. Ç...'' diyor bu defa eski açık ''Aziz Yıldırım'' diye cevap veriyordu. En sonunda bu düete katılmayan sadece Sivas taraftarı kalmıştı. Bu defa Sivas taraftarına dönerek ''Sivas, Sivas'' tezahüratlarıyla düete katılım talep ettiler. Taraftarımız da onları kırmadı ancak yukarıda bir arkadaşımızın bahsettiği gibi onlar ''O.. Ç..'' derken bizim taraftarımız sadece ''Aziz Yıldırım'' diyerek karşılık verdi. Yani taraftarımız kimseye küfür etmedi! :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:40. |