![]() |
[QUOTE=gercek58li]Arkadaslar oynanan 3 macta 3bilen malesef sadece benim!..[/QUOTE]
[B]BENİM DURUM ŞİMDİLİK KÖTÜ... BEN 3 TE 1 GİDİYORUM....[/B] |
Ç. Rizespor - Sivasspor:2
Diyarbakırspor - V. Manisaspor:0 Gençlerbirliği - Galatasaray:2 Samsunspor - K. Erciyesspor:2 Kayserispor - Konyaspor:1 Beşiktaş - Ankaragücü:1 |
[QUOTE=dogukan58]Denizlispor - Trabzonspor 2
Fenerbahçe - Gaziantepspor 1 Ankaraspor - Malatyaspor 0 Ç. Rizespor - Sivasspor 2 Diyarbakırspor - V. Manisaspor 2 Gençlerbirliği - Galatasaray 2 Samsunspor - K. Erciyesspor 2 Kayserispor - Konyaspor 0 Beşiktaş - Ankaragücü 1[/QUOTE] öyle zannediyorumki bu hafta cartayı çektim kayseriler ve sivastan yattım abi insallah birinci olan arkadaı haftaya geçerim SAYGILAR ühühüühühüh:( |
Olmaz olsun!..
[QUOTE=gercek58li]Denizlispor - Trabzonspor 2
Fenerbahçe - Gaziantepspor 1 Ankaraspor - Malatyaspor 2 Ç. Rizespor - Sivasspor 2 Diyarbakırspor - V. Manisaspor 1 Gençlerbirliği - Galatasaray 1 Samsunspor - K. Erciyesspor 0 Kayserispor - Konyaspor 1 Beşiktaş - Ankaragücü 0 Bu hafta birinciyim!..[/QUOTE] Ah keske Sivasim yenseydide birinci olmayaydim! |
[QUOTE=dogukan58]öyle zannediyorumki bu hafta cartayı çektim kayseriler ve sivastan yattım abi insallah birinci olan arkadaı haftaya geçerim SAYGILAR ühühüühühüh:([/QUOTE]
[B]doğukan sadece sen değil bu hafta aşağı yukarı (bende aşağıdayım :( ) herkes kötü tahminlerde bulunmuş :([/B] |
[QUOTE=Gunay][B]doğukan sadece sen değil bu hafta aşağı yukarı (bende aşağıdayım :( ) herkes kötü tahminlerde bulunmuş :([/B][/QUOTE]
ya gunay bizi yakan kayseriler ve rize oldu neyse haftaya telafi ederiz inş hadi haıyrlı sahurlar gecen mübarek olsun gardaşım |
[QUOTE=dogukan58]ya gunay bizi yakan kayseriler ve rize oldu neyse haftaya telafi ederiz inş hadi haıyrlı sahurlar gecen mübarek olsun gardaşım[/QUOTE]
[B]sağol gardaş.. hayırlı sahurlar, kandiller... İnsanlara güvenerek iddia oynamamakta çok haklı olduğumu gördüm bir daha!!! :)[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]sağol gardaş.. hayırlı sahurlar, kandiller... İnsanlara güvenerek iddia oynamamakta çok haklı olduğumu gördüm bir daha!!! :)[/B][/QUOTE]
[b]haftaya tek garanti mac var oda sivasspor :) iddaa oynayanlar mutlaka kuponlarında bulundursunlar [/b] |
4 TE KALDIM SANIRIM :D
|
[QUOTE=puar]4 TE KALDIM SANIRIM :D[/QUOTE]
[B]Benim durum daha vahim :([/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56. |