![]() |
Cevap: Sivasspor'dan Song bombası
Ben bir şeyi anlamıyorum forumda epeydir futbolcular için "onun artığı, bunun bıraktığı, şunun eskisi" yahu kardeşim ne yani 0 km futbolcu mu var onun bunun artığı demeyecekseniz o zaman alt yapıdan gıcır gıcır, 0 km futbolcu yetiştireceksin. Merak etmeyin siz Song tenezzül edip Sivas'a gelmez. Hürdoğan iki gazete fazla satacağım diye sallamış
|
DİALLO ile iyi bir ikili olur yaşı o kadar önemli değil 2-3 yıl oynar:D
|
bence çok yararlı olur tecrübeli bir futbolcu
|
bombaya bakar mısın? alında elimizde patlasın
|
bıraz yaslı ama gelırse cok faydası olur bıze insallahta gelır ...
|
[QUOTE=yigidocengiz;633152]bombaya bakar mısın? alında elimizde patlasın[/QUOTE]
Adam kabul ettide SİVASSPOR da oynamayı siz istemiyorsunuz.SONG gelse süper olur takımı toparlar yıllardır Türkiyede |
dogruluk payi var mi bilmiyorum ama bir milyon euro istemis.trabzonspor yedi yuz bin euro teklif etmis kabul etmemis guya.cok deneyimli bir futbolcu.biz onu cok sevdik.gerci son gunlerde bu bomba transferinin ikinci gunu bomba elimizde patliyor.olursa sivasspora faydali olmasini temenni ederim..
|
bence güzel oyuncu yaşi 33 ama 1 sene daha aslanlar gibi oynar.Yasinden iyidir en azından.:D
|
inş hayırlısı ne ise o olsun ii futbolcu..........
|
eğer alırsak defansımızı büyük ölçüde toparlar abilik yapar hadi yönetim al şu songu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |