![]() |
Cevap: Mehmet NAS
Geçen sene sana [B]söylediklerimde haklıydım[/B] ama bu sene [B]sen haklısın[/B]. Çünkü geçen seneden [B]farklısın[/B]. Beni bu sene o kadar yanılttın ki, seni [B]tebrik[/B] ediyorum. Hatta [B]ayakta alkışlıyorum[/B].
. |
[QUOTE=izmirliyigido;814896]Geçen sene sana [B]söylediklerimde haklıydım[/B] ama bu sene [B]sen haklısın[/B]. Çünkü geçen seneden [B]farklısın[/B]. Beni bu sene o kadar yanılttın ki, seni [B]tebrik[/B] ediyorum. Hatta [B]ayakta alkışlıyorum[/B].
.[/QUOTE] [B]Erdemlik gösteren nadide insansın izmirligido'm..:) Bugün rahat uyuman için sabah dua etmiştim :D Şimdi rahat uyu....:D[/B] |
mehmet nas 10 numara profesyonelsın efendısın sans buluncada elınden gelenın en ıyısını yapmaya ugrasıyorsun
|
Valla ben geçen senede beğeniyordum. Belki herkesin isteyeceği o teknik özellikleri birazcık eksik olabilir ama her çıktığı maçta sonuna kadar mücadelesini yapıyor.
|
[QUOTE=yigidolar06;814858]Başkent Turnuvası Maç Fotoları
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29499&token=125713][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29499&token=125713[/img][/url][/QUOTE] [B]Doğaya kapak olsun [/B] |
Gerek dünkü perfonmasindan ötürü,gerekse efendiligi yönünden takim kaptani M.Nas olmalidir.Pazi banti M.Nas´a verilmelidir.Takimi toparliyacak vasiflarida var gibi görünüyor.
|
e Gardaşım o zaman SİVASTAKİ ilk maçta Mehmet NASı kaptan olarak tribüne çağıralım?
|
***bence m.nas süper liğin orta sağın iyi oyucularındadar ,ne yazıkki korkudan defansa yakın onatıyor,hocanın aklında puan gelsinde kim nerde oynarsa oynasın.
suna eminim bizim takımda hic biri kendi mevkiinde oynamıyor,bazen borjan bile ön libero gibi oyuna dalıyor.buda takımda ciddiyetsizliği gösteriyor derim *m.nas genclerde oynarken bir macına şahit oldum bjk yi kupa macında oynattığı oyunla tek başına yıktı. 3-0 skorla |
mehmet nas en azından mücadele ediyor bu yaşına rağmen performansı takdire şayan ama hoca nın performansa baktığı yok varsa yoksa doğa doğayı bu takımda tutan zihniyeti kınıyorum :mad:
|
Her maç elinden geldiğince mücadelesini veriyor. Bence her zaman lazım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:32. |