![]() |
Cevap: En faydalı transferimiz hangisi?
mehmet nas kesinlikle.
|
[B]Suarez den ben çok umutluyum inşallah takıma renk katar ...[/B]
|
En faydalı transferimiz hangisi?
Ceyhun Eriş..Cani istedigi zaman neler yapabilecegini bilmeyen yoktur saglam bir fizigi ve ayaklari vardir .Ama devamligi olmayan biri yani dedigim gibi cani sitedigi zaman buda yönetime ve Teknik ekipe düsüyor. Deniss İvanovs...Mac özetlerin de gördügüm kadar ile ne kadar kötü olsa bir Yasin cakmak dan daha iyi olacagi kesin. Pedriel Suarez...II.Lig den geldi diye kötü anlamina gelmez üstelik kupa macin da Sivas da bize karsi cok iyi oynamisti... Mehmet Nas..Yillardir M.Bakkal ile calisan bir Futbolcu üstelik Süper lig icin cok deneyimli bir Futbolcu kesinlikle faydali olacaktir diye düsünüyorum. Sedat Yeşilkaya..Insallah bizde basarili olur demekten baska bir dilegim yoktur aslin da alt yapisi saglam bir futbolcu ama bir türlü istenilen yere gelemedi. Sead Ramoviç..Alt yapisi cok saglam bir kaleci cünkü devamli yedek de olsa Bundeslige deneyimi olan bir kaleci kesinlikle kendini ispatlar Süper lig de. |
Sead Ramoviç gecen sene en çok gol yıyen takım olarak sectım ama tabiki ceyhun mehmet naz vs bunlarda çok önemli transferler yolumuz bahtımız acık olsun
|
Şuan için Ceyhun ERİŞ diyorum fakat Dennis İvanov'u izleme fırsatı bulamadım umarım o da faydalı olur .Dennis İvanov + Sedat + Diallo+ Murat Sözgelmez
Stoper mevkiinde bu yazdığım arkadaşlar iyi bir performans sergilerse sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyorum.Kadro derinliğinin olması iyidir. |
[B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]CEYHUN ERİŞ:Helal olsun,çok güzel oynuyor.Mehmet Yıldız'la anlaştığı zaman çok gol atırır ve atar.
DENİS IVANOVA:BLİCA'nın yerini dolduracak bir futbolcu.İlk maçında hatasız oynadı. ZITA: Tam bir cambaz.Bundan sonra 11'den çıkması zor.[/FONT][/COLOR][/B] |
[url]www.facebook.com/ync[/url].[COLOR="Red"][SIZE="6"]kerim face sayfamızı beğenir misiniz???[/SIZE][/COLOR]
|
[COLOR="Red"][SIZE="7"][<marquee>www.facebook.com/ync.kerim</marquee>]www.facebook.com/ync.kerim[/HTML][/SIZE][/COLOR] [COLOR="red"][FONT="Impact"]FACE SAYFAMIZ BEĞENELİM LÜTFEN!!!![/FONT][/COLOR]
|
bir yıl aradan sonra konuyu değerlendirelim hadi:
gayet ibretlik bir manzara! yarım yamalak faydalanabildiğimiz suarez hariç transferlerimiz tam fiyasko! ligi niye 15. sırada bitirdiğimiz şu listeye bakınca anlaşılıyor. :D bu sene daha alengirli bir liste oluşturalım da daha iyi yerlerde olalım. 1) faty 2) .... |
Devre arası gelen oyuncularla iyi transfer yaptık zaten.. onlar takıma tam oturursa bu sene çok fazla transfere ihtiyacımız yok.. Eneramo ve Grosicki'den beklentim çok yüksek..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46. |