SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   M.Park Antalyaspor - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29824)

adem2458 16.08.2010 10:31

Cevap: M.Park Antalyaspor - Sivasspor

BERABERLİK DAHA AĞIR BASIYOR AMA NEDEN 3 PUAN OLMASIN İYİ OYNARSAK KESİN KAZANIRIZ

oguzhan_1616 16.08.2010 12:21

[QUOTE=adem2458;644420]BERABERLİK DAHA AĞIR BASIYOR AMA NEDEN 3 PUAN OLMASIN İYİ OYNARSAK KESİN KAZANIRIZ[/QUOTE]

neden daha ağır bassın ki dün akşam ki Antalya'ya bak bir de Galatasaray karşısındaki Sivasspor'a bak. Aradaki farkı gör :)

güneşyurdu 16.08.2010 12:50

[QUOTE=eroltas58;644388]kayseri ,eskisehirde bunu yapmisti,insallah bu sene teker teker bunlardan acimizi aliriz helede kayseriden.[/QUOTE]

eskişehirdeki son maça gittim adamlar bize kümeye filan diye bağırmamıştı.
antalyalıların bağırma sebebi ise şampiyonluğa oynadığımız maç da sezerin gölü ile yenmiştik o maçda antalya kümeye diye bizimkiler bağırınca onlarda bize aynısının yaptı.
kayserilere hiç bir şey yapmadık 2-0 galipken gelip kendi sahamızda sivas kümeye diye bağırdılar.

"_tuqRuL" 16.08.2010 12:52

[B]Antalya'ya bu futbollarıyla bi 4'te biz atarız. Gerçekten takımları çok kötü.Rahat geçeriz[/B]

güneşyurdu 16.08.2010 12:58

bence fener maçındakinden farklı bir antalya karşımıza çıkacak.dikkatli oynamalıyız.
bu maç her ne olursa olsun bizim için tehlikeli sıcalık ve nem dezavantaj bizim için.
avantajımız gs galibiyeti morali ve takımın iyi hazırlanmış oluşu.
antalya bize ters geliyor ama kazanacağımız düşünüyorum.

ilteriş58 16.08.2010 13:04

bence fener maçındaki görüntüye aldanılmamalı, kadroları gayet iyi. inşallah kazanırız..

kiNgSiZe58 16.08.2010 13:19

[B]Antalyaspor eski antalyaspor degil. onlarda bizim gibi önemli oyuncularini göndermisler. yani suan tam bir takim degiller. adapsoyn problemi var gibi geldi bana. eger biz gs macindaki gibi oynarsak ozaman degil antalya inter i bile deviririz. merak etmeyin siz, bu mac insallah allahin izniyle bizim olucak[/B]

oguzhan_1616 16.08.2010 13:35

[QUOTE=güneşyurdu;644469]bence fener maçındakinden farklı bir antalya karşımıza çıkacak.dikkatli oynamalıyız.
bu maç her ne olursa olsun bizim için tehlikeli sıcalık ve nem dezavantaj bizim için.
avantajımız gs galibiyeti morali ve takımın iyi hazırlanmış oluşu.
antalya bize ters geliyor ama kazanacağımız düşünüyorum.[/QUOTE]

arkadaşlar ben Antalya'da yaşıyorum 2-3 defadır tekrarladım eğer yorumları okumuş olsaydınız bilirdiniz.

Antalya'da gündüz saatlerinde hissedilen sıcaklık 50 dereceyi geçiyor ancak Maçın başlayacağı saat 21:00 ve o saatlerde Hava serinliyor ve esmeye başlıyor.

oguzhan_1616 16.08.2010 13:39

[QUOTE=kiNgSiZe58;644472][B]. eger biz gs macindaki gibi oynarsak ozaman degil antalya inter i bile deviririz. [/B][/QUOTE]

fazla abartmayalım Galatasaray galibiyetini.

Her maç 3 puandır .Galatasaray maçınıda kazansan Karabük maçınıda kazansan aynı ciddiyetle çıkıp maçımızı oynayıp inşallah kazanacağız.

1 Galibiyetle kendimizi göklere çıkarmayalım :) İnter dediğin takım şuan İtalya'nın ve Avrupa'nın en iyi takımı konumunda :) Şampiyonlar Ligi'ni almış takımdan bahsediyorsun :)

sivastatlıbelam 16.08.2010 14:57

arkadaşlar antalya geçen yıl bizim yaptığımız hatayı yaptı.orhan ak,yalçın şenol fatih ceylan gibi stoper ve iyi oyuncularını gönderdi.şimdi takım olmaya öçalışıyorlar.onları yeneceğimizi düşünüyorum.ceyhunun performansı belirleyici olacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58.