![]() |
Cevap: Transferde Son Durum!!!
baba cennetliksin umamıyorum oğul demiş adam bende hiç ummuyorum ama hadi hayırlısı:)
|
Eğer Tsahabala Sivasspora gitmek istiyorum diye kulübüne tavır koyarsa ,rest çekerse ancak bize verirler;onun dışında 24-25 yaşında bir oyuncuyu kolay kolay bırakmazlar...Ben internette yaptığım araştırmada bu oyuncunun asıl hedefinin İngiltere,İspanya,İtalya ligleri olduğunu röportajlarında okumuştum..Eğer bu liglerden teklif almazsa diğer ülkeleri düşünebileceğini söylüyor...Muhsin Hoca da devre de ama 2012 de sözleşmesi bitecek bir oyuncuyu ancak kulübü verirse alabilirsin yoksa alamazsın....Sivasspor bu tür transferleri ancak istenen paraları vererek alabilir..Önümüzdeki günlerde neler olacağını hep beraber göreceğiz...
|
sagol tesekurler insallah "hayal" olmaz bu isler:D insallah iki transfer de gerceklesir
|
hayel ne oldu tranfere gardaş
|
TRANSFER YALAN OLDU
|
[I][B]Bu akşam iftara kadar bekleyelim bi gelişme olmazsa,İftarda bunun üzerine bir bardak soğuk su içelim transfer haberlerinide kapatıp rahatlayalım.:)[/B][/I]
|
hayalcafenin bu haberi hayal arkadaşlar boşyere sevinmeyin. transfer falan yok bitti hepsi bukadar bu kadroyla yola devam edeceğiz....
|
[B][COLOR="Green"]13.haftaya kadar ermanla zitayla sürünecez anlaşılan sol açıkda sonumu hayrola.13.hafta geldiğinde umarum kamanan eski formuyla karşımıza çıkar:confused: [/COLOR][/B]
|
Ve Ümit Karan serbest!
son dakika golüyle alalım ne dersiniz :D [url]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/548028-ve-umit-karan-serbest[/url] |
[QUOTE=calipso;649462]Ve Ümit Karan serbest!
son dakika golüyle alalım ne dersiniz :D [url]http://www.htspor.com/eskisehir/haber/548028-ve-umit-karan-serbest[/url][/QUOTE] ah bee hemde ilac olur ilac bize |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:24. |