![]() |
Cevap: MP Antalyaspor 0-0 Sivasspor
[QUOTE=piLLi bEbEk;646148]Beyler maçın verildiği Ligtv(c) Kanalının Frekansını verecek biri varmı ya ? :([/QUOTE]
[url]http://www.liqtr.com/[/url] Kanal 3 |
Cevap: MP Antalyaspor 1-1 Sivasspor
biz daha iyi oynuyoruz mu maç biizm olacak işallah
|
sağol inşallah yeneriz futbolun adaleti yok... yenersek lider olup 23. liderlik haftası ile samsunsporu yakalar bursayı yakalamaya 4 kalır
|
[B]Macin ilk yarisina kadar baktim. bizim sol kanat is yapmiyor. ferhat cok yavas ve hayrettin kadar yetenekli degil. ferhati ben daha iyi beklerdim. sag kanatdan gol yememize ragmen sol kanat daha kötü. tamamen sansiz bir gol yedik, tita öylesina vurdu ama ne vurdu be. isterse Juilo Cesar olsun tutamazdi. Bizim golumuzden 5 dkka sonra geldi, köse vurusundan sedat bayrak mükemmel kafa vurusula filelere gönderdi.
Yeni bilicamiz D. Ivanovs gecen hafta sari kart görmüstü maalesef bugünde gördü. haftaya onsuz oynuyacagiz bu üzücü oldu. suana kadar cok gol popzisonu kacirdik, heleki cihanin kacirdi gol... mehmet cok güzel bir pas verdi cihana ama sanssizlik ..[/B] |
herşey yolunda giderse bu hafta lider olabiliriz
|
mehmet mehmet mehmet... gardaş canıgı yiyim maç içinde biraz bencil olsaydın da o golü atsaydın :) ama güzel oynuyoruz sol kanat biraz agır kalıyor ama mesut hoca şuan o konuyu konuşuyordur kesin alıcaz inşallah sıcak sıcak 3 puanı
|
[QUOTE=asdera58;646154]ya onlardan kat kat iyi oynuyoruz ama şanssız bir gol yedik uzaktan attı namussuz...[/QUOTE]
ama şimdi ALLAH var güzel goldü:) |
bu hafta 3 puan alamazsak bu sezonu çok iyi yerde bitirmemiz zor. iyi başadığımız 4 sezon iyi işler yaptık ama bu son sezon herkes gözünü bizedikti.çok çok iyi başlayamazsak işimiz zor zirve için
|
yine geçen seneyi mi yaşıyacağız
|
1-2 ceyhun attı ceyhun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |