![]() |
Cevap: Keşke Siirtspor'la oynasaydık
Maçla ilgili en ufak bilgilendirme yapmayacaksın reklam yok afiş yok bildiri yok. aç kaçta kiminle biletler ne kadar diye meydandaki suratsız bayandan dayak yer gibi öğreneceğim. Sanki lig maçı gibi iftardan hemen sonra oynatacaksın maçı. Bana 300 liraya kombine [COLOR="Red"]kakalayacaksın[/COLOR] sonra Fenerbahçe maçını bedava yapacaksın benim para verip aldığım koltuğa hiç stadın yüzünü görmemiş adam gelip oturacak ben sap gibi kalacağım. Sonra taraftar maça niye gelmedi.
ACABA NİYE GELMEDİ? |
sivas futbol seyircisi hepimizde dahil olmak üzere taraftar olamadık.biz futbolu tv seyreder gibi seyrediyoruz. çekirdeklerimizle kuruyemişlerimizle. takım adına hiç bişey yapmıyoruz sonra o kadar güzel eleştiriyoruzki. 12. adam olmatyı bir türlü beceremedik. birkaç bin kişi var bunu yapmaya çalışan. sonrada hükümete kızıyoruzki bize neden stad yapmıyor diye. sanki o stadı dolduracağız. önce taraftar olalım. ayağımıza kadar gelmiş süper ligin kıymetini anlayamamışız daha. TÜRKİYEDEKİ onca külüp içerisinden 18 şanslı takımdan birisiyiz bunu bile anlayamıyoruz. ekonomimize canlılık getiriyor sivasın adının tüm dünyada duyurulmasını sağlıyor anlayamadık daha. sadece burada abuk subuk konuşmayı kendimize marifet sayıyoruz. yok fenerbahçe yedeklerle gelmiş yok bilmem ne kardeşim o fenerbahçe. yedekleri bile 10 tane sivasspor takımı kurar maliyeti yükdek futbolcular. neden beğenmiyorsunuz sana jest yapmış gelmiş seninle cumhuriyet kupasında oynamaya gelmiş. sen adam bulamamışsın o gelmiş. seni onure etmiş.kiminle gelirse gelsin. o fenerbahçe formasını giydiya sen yendiğin zaman fenerbahçeyi yenmiş olacaktın. biz taraftar olmayı bir türlü beceremedik ve beceremeyeceğiz. hala maçlara gelirken korsan formalarla gelenler var. hiç bir yönetici mağazaları gezip sivasspor adına çıkartılaN KORSAN FORMA korsan esofman gibi şeyleri toplattıramıyor. sivassporun adını kullanarak hiç bir şeyin yapılamayacağını duyuramıyor. biz süper ligin kıymetini bilemedik bir türlü. bir gün elimizden uçup giderse çokkkk ahhh larız çokkkk vahhhh larız.
|
[B]Bencede çok doğru bir yazı kaleme almış tebrikler.[/B]
|
ya ne allah aşkına siirti hayre ayni ne olmuş iyi bir hazırlık maçı dost bir kulüp f b çe bence
|
su an sıvas dısındayım ama cocuklugumdan hatırlıyorum iftar saatınde sıvas da ezan okundugu zaman dısarda kımseyı bulamassın yaaaa arkadas insanlar aç aç gelip hangi mactan zevk alsın...
|
[QUOTE=Yigido DogaN;650497]AYNEN KATILDIĞIM GİBİ...SAYIN ATEŞİ TAKTİR EDER SİVASSPOR ADINA ÇALIŞMALARINI HEP DESTEKLERİM........
AMA ........ SAYIN ATEEEŞ ÇOK YERSİZ VE ANLAMSIZ BİR KONU AÇMIŞSIN..KALKIP TAKIM İCİNDEKİ RUHSUZ OYUN OYNAYAN FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİ Kİ ÖZELLİKLE TOPA VURMAYA ÜŞENİR HALE GELMİŞ MEHMET YILDIZI ELEŞTİRECEGİN YERİNE YEDEKLERLE GELEN BİR FENERİ YENEMEYEN BİR SİVASSPORUMUZU ELEŞTİRECEGİN YERİNE KALMIŞ... SANKİ TEREFTAR GELMEDİDE ONDAN BU TAKIM YEDEKBAHÇEYE YENİLMİŞ GİBİ ŞANLI TARAFTARIMIZI ELEŞTİRİYOSUN.. UNUTMAYIN TARAFTAR TRUBUNE ELEŞTİREREK ÇAGRILMAZ... MİLLET KALKIP ORUÇ ORUÇ ..STADA GELECEK ..KİM BİR LOKMA VERİYO MAÇTA.. BELEŞ OLMASI ONEMLİ DEGİL.. BURSAYA YENİ.. RUHSUZ OYUNLA YEDEKBAHÇEYE YENİL...AHA TRABZON MACIDA GELDİ ONDANDA FARK YEE SONRA TARAFTAR GELMİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....:([/QUOTE]çok doğru söylemişsin kardeşim sivassporun yedek takımını çıkardığı fenerbahçeye yenileceği üç sıfırlık maçı izleyeceğime gittim paşa paşa teravih namazı kıldım mecburmuyuz ibadet saati orda hazır bulunmaya |
[QUOTE=hiko58;650787]sivas futbol seyircisi hepimizde dahil olmak üzere taraftar olamadık.biz futbolu tv seyreder gibi seyrediyoruz. çekirdeklerimizle kuruyemişlerimizle. takım adına hiç bişey yapmıyoruz sonra o kadar güzel eleştiriyoruzki. 12. adam olmatyı bir türlü beceremedik. birkaç bin kişi var bunu yapmaya çalışan. sonrada hükümete kızıyoruzki bize neden stad yapmıyor diye. sanki o stadı dolduracağız. önce taraftar olalım. ayağımıza kadar gelmiş süper ligin kıymetini anlayamamışız daha. TÜRKİYEDEKİ onca külüp içerisinden 18 şanslı takımdan birisiyiz bunu bile anlayamıyoruz. ekonomimize canlılık getiriyor sivasın adının tüm dünyada duyurulmasını sağlıyor anlayamadık daha. sadece burada abuk subuk konuşmayı kendimize marifet sayıyoruz. yok fenerbahçe yedeklerle gelmiş yok bilmem ne kardeşim o fenerbahçe. yedekleri bile 10 tane sivasspor takımı kurar maliyeti yükdek futbolcular. neden beğenmiyorsunuz sana jest yapmış gelmiş seninle cumhuriyet kupasında oynamaya gelmiş. sen adam bulamamışsın o gelmiş. seni onure etmiş.kiminle gelirse gelsin. o fenerbahçe formasını giydiya sen yendiğin zaman fenerbahçeyi yenmiş olacaktın. biz taraftar olmayı bir türlü beceremedik ve beceremeyeceğiz. hala maçlara gelirken korsan formalarla gelenler var. hiç bir yönetici mağazaları gezip sivasspor adına çıkartılaN KORSAN FORMA korsan esofman gibi şeyleri toplattıramıyor. sivassporun adını kullanarak hiç bir şeyin yapılamayacağını duyuramıyor. biz süper ligin kıymetini bilemedik bir türlü. bir gün elimizden uçup giderse çokkkk ahhh larız çokkkk vahhhh larız.[/QUOTE]
arkadaşım bu konuları hep böyle konuşup bırakıyorsunuz madem öyle bişeyler yapalım toplananlım kombinasyon kuralım 100 200 kişilik guruptan başka 90 dakika bağıran yok o zaman bizde onlara katılalım her gün katılan olsa sezon sonuna kadar stadın hepsi ayakta hepsi bağırmak zorun da olur değilmi sadece lafta bırkmayalım bunu |
[B]Cumhuriyet kupası maddi ve manevi acıdan çok önemli bir kupa biz yiğidolar gereken önemi gösteremiyorsak işte o bizim eksikliğimizdir türkiyenin önde gelen kulüplerinden birisini kupa macına cağırıyoruz fakat kendimiz stadyuma teşrif etmiyoruz ben bir yiğido olarak bu işi hazm edemedim[/B]
[URL=http://img832.imageshack.us/i/1566a6ae8541d161.gif/][IMG]http://img832.imageshack.us/img832/9505/1566a6ae8541d161.gif[/IMG][/URL] |
mecburmuyuz oynamaya kupa maçını anlamıyorum cumhuriyet kupasını cumhuriyetin kaymağını yiyenler oynasın sivaslının oynayacak halimi var bakın cumhuriyet tarihine tekbir yatırım bile yok cumhuriyeti biz kurduk kaymağını yiyenler oynasın
|
[QUOTE=ssfatihss;651022]su an sıvas dısındayım ama cocuklugumdan hatırlıyorum iftar saatınde sıvas da ezan okundugu zaman dısarda kımseyı bulamassın yaaaa arkadas insanlar aç aç gelip hangi mactan zevk alsın...[/QUOTE]
tebrikler işte yorum bu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |