![]() |
Cevap: Trabzonspor 3:0 Sivasspor
bu ne yaw 3-0 da olur mu ortada takım denen hiç birşry yok acilen toparlanmamız lazım.
|
mesut ikinci yarıya zita pedrieli almassan bu adamlara gıcıklığın var demekki
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]MÜCADELEDEN İYİCE KOPTUK,TEK FORVETLE BU İŞ OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ[/COLOR][/CENTER][/B]
|
çapsız transferler,pısırık ve yetersız teknik direktör,ruhsuz kadro. sonuca sasırdınızmı?Ben hıc sasırmadım,yapılan transferlerden bellıydı bu takımı kımsenın umursamadıgı..bıze bu rezıllıgı yasatanlar bunun hesabını versın.mesut bakkal ıstıfa. yönetımının de suyu ısınıyor.
|
Cevap: Trabzonspor 2:0 Sivasspor
[QUOTE=Yiğiter;651407]KAdrodan belli dedik.Yattara müthiş bir form yakalmış ancak hiç nlem alınamadığı ibi nüne çömez Ferhat'ı tek bırakmış.Bu maç bitti,önümüzdeki haftaay bakalım![/QUOTE]
ferhat oyundan çıktıgında durum 0-0'dı. |
mehmet yıldız denen ruhsuz g.. kaldırda ceza sahasının içine girmeye bak adam sahada yürüyor koşma yok
|
bu takımın ortasahası hiç yok bu zmana kadar hep destek verdim ama hiç hızlı oyunucumuz yok yeterli yedek oyuncumuz yok doğru dürüst
|
allahinizi severseniz bir bakin ya !!! bu is kadir pekmezci ile ferhat ile ugur ile gider mi ? futbolu seven ve anlayan birisi varsa ikinci yarida bu ucluye dikat etsin yazik ya valla billaha yazik...
bakkalmidir marketmidir nedir yavas yavas holdinglesmeye basladi terbiyesiz |
Cevap: Trabzonspor 2:0 Sivasspor
[QUOTE=Celtic Pride;651421]ferhat oyundan çıktıgında durum 0-0'dı.[/QUOTE]
cıkmasa degısecekmıydı sonuc yanı,bırakın allahaskına ya. |
[QUOTE=subasi29;651424]allahinizi severseniz bir bakin ya !!! bu is kadir pekmezci ile ferhat ile ugur ile gider mi ? futbolu seven ve anlayan birisi varsa ikinci yarida bu ucluye dikat etsin yazik ya valla billaha yazik...
bakkalmidir marketmidir nedir yavas yavas holdinglesmeye basladi terbiyesiz[/QUOTE] bencede bunlarla iş yürümez takım iskeletiymiş falan filanda hikaye |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31. |