![]() |
Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
[QUOTE=karşıyakalı;655272][FONT="Arial Black"]SAYIN YÖNETİM SİZE ÇOK İYİ BİR TEKLİFİM VAR.MESUT HOCAYI GÖNDERİN ONUN YERİNE BENİ TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ALIN.HEMDE AYDA 1000 LİRA VERSENİZ YETR ÇOK PARA FALAN İSTEMİYORUM.AYRICA MESUT HOCANIN TAKIMA VERDİKLERİNİN AYNISINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM.YANİ TAKIMA OYUNCU ALIN BU TAKIM EKSİK VE YETERSİZ DİYE KESİNLİKLE DEMEM.SİZİN ALDIGINIZ BELEŞ TOPÇULARA YAŞLI VE TAKIMINDAN KOVULMUŞ ADAM İSTEMEM DEMEM AKSİNE BUNLARIN HEPSİ YILDIZ OYUNCULAR DERİM.SİZ NE YAPSANIZ HEPSİNİ KABUL EDERİM HİÇ BİR ŞEYE İTİRAZ ETMEM. BAŞARIMI İSTİYOSUNUZZZZ İŞTE ORDA DURUN BİRAZ BEN SİZE MESUT HOCANIN VERDİKLERİNİ VERECEGİMİ SÖYLEDİM VE TAAHHÜT ETTİM.MESUT HOCA BAŞARI VEREMEDİKİ SİZE BEN VEREYİM .HEM PARA HARCAMAK İSTEMEYEN SİZ YÖNETİM İÇİN ÇOK İYİ BİR TEKLİF.BENCE DEGERLENDİRİN BU TEKLİFİ BU KADAR UCUZA HOCA BULAMAZSINIZ BAŞKA YERDE HABERİNİZ OLSUN[/FONT][/QUOTE]
saygıdegr muhterem yönetim telefonum açık sizin cevabınızı bekliyorum. çabuk olun lütfen. |
hepsi kolpa bu takımın ben bıraktım abi daha sivasspor duymak istemiyorum
|
şimdi zehir gibi bir gece geçirmek için, tüm bu acıları unutmak için uyumaya (nasıl uyuyacaksam?) gidiyorum.
eğer yarın internete girdiğimde mesut bakkal hala bu takımın başında olursa vallahi de billahi de artık sivasspor'u takip etmeyeceğim....... bıktım ezilmektennnnnnnnnnnn |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]eee sen hala burdamısın mesut gardaşş.[/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=sebasteia;655370]şimdi zehir gibi bir gece geçirmek için, tüm bu acıları unutmak için uyumaya (nasıl uyuyacaksam?) gidiyorum.
eğer yarın internete girdiğimde mesut bakkal hala bu takımın başında olursa vallahi de billahi de artık sivasspor'u takip etmeyeceğim....... bıktım ezilmektennnnnnnnnnnn[/QUOTE] gardesim keske senin istedigin gibi olsa, ama olmayacak, bu adam bu takimdan gitmez, yönetimde yollamaz.. göreceksin.. |
ya bu adam amatör takım çalıştırdığını sanıyor herhalde.2. yarı iyi oynamışız alllahtan maçı izliyoruz.yoksa inanacaktım.bu kadarda küçük düşürme kendini bakkal efendi.bak yok sa son müşterin biz oluruz.
|
HOCA NERE GİDİ YORUZ ALLAH AŞKINA YA NE İŞTİR BU YÖNETİM HAYIRDIR SADINIZ ÇAYIRA ALLAH KAYRA AMA BUNUN DA BEDELİ VAR HER ŞEYİN OLDU GİBİ
|
yav bu nasıl takım kardeşim hiçmi çalışmıyorsunuz şu kötü eskişehiri şu manisayı yenemiyorsan sen ne bekliyon kardeşim defol git be git bu takımı mahvettiniz bee yeter artık git be kardeşim hemde yarından tezi yok gittttttttt olmuyor seninle transfer yapın dedik sen yeter dedin bu takımla gideriz dedin ama senin yedeğin yok be kardeşim kimi kandırıyorsun sen iyisimi yol yakınken gitte takım takım olsun be gittttttttt
|
şimdide oyuncular ders almiştir diyor kafayi yemek elde deyil oyunu kuran sensin hikmet hoçaya bak iki hafdada 6 puan 6 hafdada 5 puan işimiz yaş mesüt hoça istafa etmeli bir an önce.
|
HOCA DAHA GİTMEMİŞMİ KARDEŞİM ALOOOOO HOCAAA HADİ ARTIK GİT İSTİFANI VER SENDEN BİŞİ OLMAZZZZZZZZ[B][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28. |