![]() |
Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı
[B]Geldiğinde hoş geldiniz demiştik.
Giderkende güle güle diyelim. Mesut Hocaya verdiği emekleri için teşekkür ederim. Sivassporumuz için hayırlı olsun...[/B] |
Bu saatten sonra işimiz allaha kalmış
|
[B][COLOR="red"]çok ama çokkkkkk geç kalınmış bir karar.[/COLOR][/B]
|
Sabah sabah görünce çok sevindim vallahi. Sonun da kurtulduk. Hayır takımı batırdığı yetmiyormuş gibi, kendi kariyerini (!) de bitiriyordu. Ama tabi işin ucun da başka şeyler olmadığını kimse söyleyemez.
Aha buraya yazıyorum, yeni gelecek hocaya da AYNI ŞEYLERİ YAPTIRACAKLAR !.. O da başarılı olamayacak. Şom ağızlı değilim, bence takımı gözden çıkartmışlar. İnşallah yanılan ben olurum. |
MESUT HOCAM YOLUN AÇIK OLSUN. TAKIMA VERDİKLERİN İÇİN TESEKKUR EDERİZ KEŞKE BUCA MAÇINDA 3 PUAN ALARAK AYRILSAYDIK. ŞAMPİYON SİVASSPOR.
|
yine istifa etmed,i ve kendini kovdurdu. bunlar türk futbolunun yüz karası işte bütün kulüpler bu insanları çok iyi tanımalı ve hiç göreve getirmemeli.
|
hakan şükür gelebilecek en iyi kişi her yönüyle bize yakişir
|
[B][I][COLOR="Blue"]SONUNDA GİTTİ BİRAZ DAHA KALSAYDI SİVASSPOR BANK ASYA 1. LİGE DÜŞECEKTİ.YÖNETİM İYİ BİR KARAR YAPMIŞTIR.HAYIRLI OLSUN BÜTÜN CAMİAMIZA;)[/COLOR][/I][/B]
|
bazı arkadaşlarımız geçen yıl mesut bakkalın sivassporu küme düşürmekten kurtardığını yazıyor insaf yani ankara spor banko düşmüş diyarbakırspor havlu atmış sadece denizli ile mücadele edilecek kafa kol ilişkisi ile beraberliklerle işi başlamış sanki çokta iyi iş yapmış bu sene nolacaktı. ankaraspor gibi küme düşürülen bir takımmı vardı diyarbakır gibi havlu atanmı vardı bırakın şimdi hikaye anlatmayı. mesut bakkal diyorduki galatasarayı yendiğimizde şampiyonluk şarkıları söyleniyordu diyor. bilmiyordukki galatasarayın böyle olduğunu bizde gözümüzde büyükmüştük sonradan duydukki galatasarayı yenmeyeni dövüyorlarmış. bence iyi oldu mesut bakkalın gitmesi. keşke kendi istifa etseydi ama bınların yapısı bu. bundan kazanıyorlar takımın kötüye gitmesi onların umurunda değil.
|
Bu iyi bir haber kendisinden iyi bir spor yorumcusu olur!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27. |