SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   KİM GELSİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30456)

ReFRaCToRY 23.10.2010 10:42

Cevap: KİM GELSİN

[B][COLOR="black"][B][FONT="Arial Black"]Ben de ilk başta Rıza hoca gelirse iyi olur diye düşünüyordum ama Rıza Hoca Es Es'te bjkde o kadro avantajıyla neler yapabildi ki Sivastaki bu ruhsuz futbolcu topluluğuyla ne yapsın şuan bize teknik adam olarak gelmesini istediğim tek adam duruşuyla efendiliğiyle içinde bulunduğu takım taraftarına olan yakınlığıyla bir teknik adama göre genç olan yaşıyla HAKAN ŞÜKÜR'dür hakna daha kaç takımı yönetti ki bizi yönetsin diyen arkadaşlara sölüyorum bunu daha önce bi çok takımı yönetmiş mesut bakkal ne yaptı bizee???? ya da seni 2 sezon kafaya oynatan bülent uygun daha önce kaç takımı yönetmişti??? Bir sözüm de Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Hakan şükür sivas'a niye gelsin diyenlere; Hakan Şükür'e orda sportif direktörlük teklifi yapıldı sportif direktör olunca ne olacaktı sadece futbolculara abilik yapacaktı yani tüm sezon yedek klubesinde oturan bi futbolcudan farkı olmayacaktı, oysa Hakan Şükür artık yorumculuktan çok bir takımla başarı yakalamayı düşünüyor bence ve bu yüzden benim Sivas için tek ismim HAKAN ŞÜKÜR....[/FONT][/B][/COLOR][/B]

murat_n 23.10.2010 10:46

Fatih terim ile ilgili haberler vardı geçenlerde Sivas ı çalıştırmak isterim diye gelsin görelim. :D

ahhguzum 23.10.2010 10:52

genç dinamik disiplinli efendi ertuğrul sağlam gibi biri kimolabilir...abdullah avcı süper olur ama i.b.b yi bırakabiilir mi? rıdvan diycem oda çok ister...hakan şşükürde çok ister...fatih terim zaten havasını bile alamayız paramız yetmez...ben rıdvan diyorum

mysuskunx 23.10.2010 10:56

vallaha yabancı düzgün bir adam gelsin kayseri örneği mesela şota geldi, gayet iyiler tabi her şey hocada değil ki, oyuncularınızda iyi kaliteli olacak, yani oyuncular oynamıyor uygun gitti, ertuğral gitti, bakkal gitti, oyuncular aynı malzeme aynı bu yemeğin tadı değişmez ama türk takımlarının yaptıklarınından farklı bir iş yapmalıyız, vural gelsin gitsin rıza gelsin gitsin o gelsin bu gelsin olmaz adam gibi bir adam bulunup istediği transferler yapılmalı, yönetim değil hoca transfer listesi hazırlamalı çünkü bu mutfağın aşçısı o olacak...

58_babacan_58 23.10.2010 10:57

[B][CENTER][COLOR="Red"]ERSUN YANAL[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]RIZA ÇALIMBAY[/COLOR]
[COLOR="Purple"]TOMAS DOLL[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]BAŞKANIM BİZE BUNLARDAN BİRİNİ GETİR GİDİP GOOGLEDEN BULMA YİNE...![/COLOR][/CENTER][/B]

cenk5821 23.10.2010 10:57

Ben İnanmıyorum Her Takımı Çalıştıran bir T.direktor gelecek kimler oldugunuda biliyorsunuz :confused:

Thomas Doll olursa Çok iyi Olur

sibur 23.10.2010 11:02

[QUOTE=yeniceri_can;662528][B]jose mourinho guardiola ya da maradona derim ben..
kardeşim biraz gerçekçi olalım o dediğin adamların 3. de Sivaspor a gelmez.[/B][/QUOTE]

kardesim saydıkların dahı gelse bu takımı kurtaramaz.yanında messı yı de getırse,ronaldoyu mesut ozılı de getırseler bızım takım bu lıgten dü-şe-cek !!!!

58_babacan_58 23.10.2010 11:06

[QUOTE=sibur;662687]kardesim saydıkların dahı gelse bu takımı kurtaramaz.yanında messı yı de getırse,ronaldoyu mesut ozılı de getırseler bızım takım bu lıgten dü-şe-cek !!!![/QUOTE]

[B][CENTER]
GARDAŞBU KADARDA UMUTSUZ OLMA BENCE,SANADA Bİ DEĞİŞİKLİK LAZIM...![/CENTER][/B]

ahbey 23.10.2010 11:08

Futbolcuları eleştiriyoruz da bu takım geçen transfer dönemi ve bu transfer döneminde Aubey, Nabil, Suarez, Rahman, Ramoviç, Mehmet Nas, Ceyhun, Keita, sedat yeşilkaya,saidou, Deniss Ivanovs,Murat Kalkan, Akif Metin, İbrahim Yay, Ziya Erdal ve aklıma gelmeyen bir kaç oyuncu daha.
Yani takım sıfırdan kuruldu. 2 hoca değişti. her gelen hoca elindeki kadronun iyi olduğunu söyledi, transfer yapmayacaklarını söyledi.
Bence bu işin altında başka işler var.

yorumcuyuz 23.10.2010 11:08

[B]walla kim gelirse gelsin bizim yönetim bedava futbolcu mantığıyla hareket ederse hiç bir sey değişmez..![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43.