![]() |
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Evet sanırım yönetim açıklama yapabilir her an..
|
Transfer haberi duymak güzel umarım resmi açıklama da yapılır.sonunda kamil oldu ha.ne güzel ya inşaallah faydalı olur.
|
sanki messi geliyor ne oldu anlayamadım
|
HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz
|
kamiiiiiiiiiiiil grosickiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii müthiş bir transfer korcanda gen bir kaleci yönetime helallllllll
|
[QUOTE=yigidoyuzz;680730]HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz HAYALKAFE sana ne kadar teşekkür etsek azdır seni seviyoruz[/QUOTE]
Oyuncu son anda yamukluk yapiyormus, transfer suya dûsüyormus, herkes hayalkafe'ye beddua ediyormus :D:D:D Saka saka, kizmayin !! Simdi bu transfere tuz biber lazim, Grosicki'nin ardindan bir Eneramo birde Tshabalala patlatirsa yönetim, demeyin keyfimize.:) |
[QUOTE=Sivaslibey;680733]Eneramo birde Tshabalala patlatirsa yönetim, demeyin keyfimize.:)[/QUOTE]
ooooo ne güzel olur:):) |
ben hala en gerekli mevki olan stoper i bekliyorum :confused:.. 2 yıldır ligin en çok gol yiyen ekiplerindeniz
|
[B]
Tshabalala enaramo bilica omotoyossi tabata sivasta:D olmuş olsa kimse tutamaz bizi[/B] |
Eneramo'nun gelme ihtimali bence yüksek ama Tshabalala'nin gelmesine en fazla %5 ihtimal veriyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26. |