![]() |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]bence hayrettin 2.ligdede aynıydı degişen sadece suan daha fazla gözönünde bulunması ve sivassporun türkiyenin en flash takımı haline gelmesi oldu. bide üstüne hem galatasayda hemde fenerbahcedeki sol kanat yetersizliği hayrettini gündem yapan etkenlerin basında geliyor inşallah ben inanıyorumki hayrettin milli takımada gidecek ve basarılı olacak onunla gurur duyuyoruz[/b][/QUOTE]
Geçen bir futbol programında Milli takım için Hayrettin'den bahsediyorlardı.Ben kendisinin mücadelesine ve hırsına hayranım.Formanın hakkını tam manasıyla verdiğini düşünüyorum.(tabi bu benim görüşüm) İnşallah yakında daha iyi yerlere gelir. |
[b]Gelecek yıllarda milli takımın sol kanadı emin ellerde çünkü orda Hayrettin olacak...[/b]
|
evet cok haklisiniz bu konuda
|
HAYRETTİN...58 NUMARASIYLA TAKIMDAKİ TEK SİVASLI...OLİMPİYAT ŞAMPİYONU GÜREŞCİMİZ HAMZA YERLİKAYANIN KARDEŞİ...
|
hayrettini ben eski bjk li receb e benzetiyorum onun gibi hirsli onun gibi caliskan. ama fazla top teknigi yok. oda yillarca elestirildi ama milli takimda kaptanliga kadar yükseldi. hayrettinde en kisa zaman da milli takimin degismez elamani olacak.
|
bencede hayrettin artık milli takıma girmeli...hem defansif hemde hucum futbolunu çok iyi oynuyor...
ben kendisini interde oynayan zanettiye çok benzetiyorum tıpkısının aynısı gibi :) |
[QUOTE=bbptek58]HAYRETTİN...58 NUMARASIYLA TAKIMDAKİ TEK SİVASLI...OLİMPİYAT ŞAMPİYONU GÜREŞCİMİZ HAMZA YERLİKAYANIN KARDEŞİ...[/QUOTE]
HAYIR HAYRETTİN HAMZA'NIN KARDEŞİ DEĞİL AKRABA BİLE DEĞİL ONLAR SADECE SOYAD BENZERLİĞİ |
geçmiş olsun :(
|
[QUOTE=bbptek58]HAYRETTİN...58 NUMARASIYLA TAKIMDAKİ TEK SİVASLI...OLİMPİYAT ŞAMPİYONU GÜREŞCİMİZ HAMZA YERLİKAYANIN KARDEŞİ...[/QUOTE]
[b]Hayır gardaş hamzanın kardeşi değil sadece soyadı benzerliği var...[/b] |
[B]HAYRETTİN BENCE MİLLİ TAKIMA SEÇİLMELİ...ZATEN REVİZYON KONUŞULUYOR..SOL KANAT HAYRETTİN OLMASI LAZIM[/B]
[B][COLOR="Navy"]SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR... DEPLASMANDADA BİZ WARIZ...[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:20. |