![]() |
Cevap: Galatasaray-Sivasspor
[B]BU maçı alıcaz başka yolu yok[/B]
|
[B] İlk yarıda mutlaka gol atmamız gerekıyor[/B]
|
bence maci 0-3 hükmen aliriz. Basbakan GSyi Seyrantepede oynatmaz :D:D:D
|
Bir hoşgeldin der geliriz umarım.Tek korkum Gs'nin şu anki gergın ortamının dahada gerılmemesı adına açılış maçı niyetıne hakemlerce kollanacak olabılmesı ve faturanın herzaman kı gıbı garıbım Sivas'ıma kesılmesı!!!
|
İNŞALLAH yeni gelen arkadaşlar takıma uyum sağlamışlardır,bunu en iyide rıza hoca bilir.şu sedat ve hayro oynamasında başka bişey istemem.İNŞALLAH biz kazanacaz bu maçı,başka bi alternatifimiz yok çünkü.
|
[QUOTE=adres58;683669]Bu maçta orda olmayı çok istiyorum. Tek sıkıntım o kadar yolu teptikden sonra bilet sıkıntısı yaşamam. ama inşallah onuda çözeceğim. İlk defa bir resmi maçta ilk maçı oynayacak olmamız beni daha da cezbediyor. Birde güzel bir oyundan sonra iyi bir skor alırsak değmeyin keyfimize...
Maça gidecek arkadaşlar bannah kaldırsın :D :D[/QUOTE] ben gideceğim sivasdan cuma günü ama henüz bu saatte mac nerde ıynanacak belli bile değil biletix de her mac var bu mac yok, inşallah görüşürüz maçta ..... macı da alacağımıza inanıyorum maçı alırız polatı yollarız gibime geliyor.... |
[QUOTE=muhendis58;684301]ben gideceğim sivasdan cuma günü ama henüz bu saatte mac nerde ıynanacak belli bile değil biletix de her mac var bu mac yok, inşallah görüşürüz maçta ..... macı da alacağımıza inanıyorum maçı alırız polatı yollarız gibime geliyor....[/QUOTE]
adnan sezın acıklama yapmıs lig tv muhabırıne kesınlıkle tt arenada oynanacak demiş |
en az 1 puan bekliyorum bu maçtan ama 3 puan olursa da süper olur :)
|
[B][I][U]TT Arena'ya izin çıktı![/U][/I][/B]
[B]İl Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak maçın Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanmasında bir sakınca bulunmadığını açıkladı. Bu karara göre Galatasaray Süper Lig'in ikinci yarı ilk haftasında Sivasspor ile 23 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadın'da karşı karşıya gelecek. [/B] DHA |
Sivas'ta 3 sakatlık.Deniss,Abdurrahman,Sedat
Ramovic Uğur-Navratil-Hayrettin-Ziya Rada Grosicki-Mehmet-Kadir-Erman Mehmet Korcan Murat Cihan Sandro Keita Pedirel |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42. |