![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[QUOTE=:cool:;692279]İb.. Trabzon olamazsın şampiyon dediğimiz an adamları lafı bitarafımıza soktu.Rezil olduk hocaa.Hayrettin seni Allaha havale ediyorum ayrıca.[/QUOTE]
Neden bu kin Trabzonspor a niye düşmanız arkadaşlar ben Trabzon ve sivaslı aileden geliyorum.biz çok mutlu aileyiz.neden Sivaslılar Trabzonu sevmiyor :( |
Size defansın ne kadar önemli olduğunu bir örnekle açıklayalım bizim 21 goluüz odu bu maçla beraber g.antebin maç eksiğiyle 19 golu war bizim 16 punamız onların 31 puan ı war biz de öyle defans yapsak çok dahaaaaaaa ilerlerde olurdukkkkkkkkkkk hocam şunlara defans yapmayı öğret yy a da ara Tolunay kafkast an nasıl yaptrıracağını öğren
|
[QUOTE=MeD_Turc;692250]hayrettin ve mehmet nas eger oyuncuysa ben insan degilim arkadass[/QUOTE]
aynen katılıyorum artı rıza hocaysa bende yılın teknik dırektörüyüm |
[QUOTE=sivas61;692312]Neden bu kin Trabzonspor a niye düşmanız arkadaşlar ben Trabzon ve sivaslı aileden geliyorum.biz çok mutlu aileyiz.neden Sivaslılar Trabzonu sevmiyor :([/QUOTE]
BIZIM DERDIMIZE BAK, senin derdine bak, hey allahim yaa |
Bravo Sivasspor
Helal size süper oynadiniz mücadeleniz hat safhada Pas yüzdeniz mükemmel de............... KENDI KENDINIZI YENDINIZ bu arada calimcibayhoca sanada kurdugun kadrodan dolayi aferin mükemmel bi Kadro Hakemede Bravo Trabzona 3 gol attirdi Devam böyle YIGIDOLARIM hedef 1 LIG |
[QUOTE=sivas61;692312]Neden bu kin Trabzonspor a niye düşmanız arkadaşlar ben Trabzon ve sivaslı aileden geliyorum.biz çok mutlu aileyiz.neden Sivaslılar Trabzonu sevmiyor :([/QUOTE]
faratik trabzonluların yüzünden yorumları okursan tr.luların yazdıklarını o zaman anlarsın niçin sevilmediğini ağıza alınmayacak hakaretler yapıyorlar adamlar |
[QUOTE=mishka;692295]Arkadaş tamam da ben her hafta istisnasız Kadir'i övmüşüm. Bu hafta yeterli görmedim performansını çok top kaybı yaptı. Burası bir forumsa farklı görüşler elbette olacaktır.[/QUOTE]
haklısın gardaş. maç sonu siniri işte. herkes sinirli, millet çatacak yer arıyo :D |
eskişehirliler o kadar rızaya sövüyorlardı haklılarmış.her hafta aynı bahaneyi eder diye basit goller yiyoruz diye.harbidende öyleymiş.mesut bakklada 7. hafta gider diyorlardı onada inanmıyordum birde gs yi filan yneince ama adamların deidkleri çıkıyor.demekki görünen köy uzakta değil.bence 15. olalım öpüp başımıza koyalım bunu her hafta yazıyorum artık ben bıktım bunu demekten.
|
Bu Kadro Sivassporluysa ben arap olayim
|
Biz bugün defansda icler acisiydik.Birinde Ugur,birinde Navratil Burak Yilmaz´í kacirinca yenilgi kacinilmaz oldu.1 .dakikada yenilen gol cok ciliz bir vurusun sonunda geldi.M .Yildiz ceza alaninda el kaldirip ona top atmalarini isaret ediyor.Atilincada topu genelde rakibe kaptiriyor.Ikinci yari oyundan cikinca sanki oyun rahatladi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:35. |