![]() |
Cevap: Sivasspor'da kişisel hatalar kaybettiriyor
[QUOTE=karşıyakalı;693169]kişisel hataların yanında taktiksel hatalarda dikkati çekiyor .uzun top oynamayı bırakmalıyız bence kısa ve ayaga atılan toplarla etkili olabiliyoruz artık böyle oynamamız gerektigini düşünüyorum çünki atılan uzun topların çogunu rakip alıyor .aldıgımız toplarla kısa ve dikine paslarla rakip alana ve kaleye dogru ilerlemeliyiz.son maçlara dikkat edersek rakip üzerinde baskı kurdugumuz ve gol attıgımız zamanlar kısa paslarla dikine olarak rakip kaleye yüklendigimiz zamanlardır.uzun top işi bu takıma yaramaıyor işin özeti budur bence[/QUOTE]
hocam oku bu mesajı, ne güzel anlatmış arkadaş, biz görüyoruz sen de gör. kısa ayağa paslarla oynat takımı, ileriye çıkışlarda uzun topla çıkış yasak olmalı. taktiklerini grosicki ve kadir üzerine kur. takımın sürekli hareketli olmasını ve oyuncuların dikine koşmasını değil boşa kaçmasını sağla. kanatlardan ceza sahasına orta ile gol ara. bir de arkadaşını görmeden, oyuncuların varsayımlarıyla pas atmalarını yasakla, herkes kafayı kaldırıp öyle pas vermeli, en azından bu konuda mehmet nas hariç takımın geri kalanı eski maçlara göre bilinçlenmiş. defans mı, işte o konuda Allah yardımcın olsun.. |
[QUOTE=58VoLkAn58;693324][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Rıza Hocam fiziği sağlam defans oyunucumuz yok.Burak nasıl gol atıyor sanıyorsunuz.Fiziğini ve son şutlardaki yeteneğini kullanarak tabiki de.Hayrettin'i stoper oynatırsak gol yememiz çok normal.Sedat'a şans tanımalıydın bence.Her ne kadar sinirli olsa da o topları geçirmeyecek bir oyuncu.
Ya Sedat'ı koyarız Ya da basit hatalarla gol yemeye devam ederiz.Karar sizin ![/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Kardeş, sedatı da az mı denedik 21 maçta.. defansın çarklarındaki 1 tane dişte sorun yok ki o oyuncuyu çıkarıp diğerini sokunca herşey düzelsin, defasın sisteminde sorun var. ama defans sistemindeki sorunun kaynağını çözemedim açıkçası.. |
yazik yazik artik cok SIKILDIK bukadarda olmaz sanki extra yapiyo bu sivas gol atiyo yine yiyo atiyo yine yiyo ha bire aynisi yaaaa sanki gol atinca mac bitti saniyorlar yeter artik yaaaaaa !!!!
|
Akşam kanal 58 i seyrettin hala Hayrettin'i savunanlar var. Eğer böyle giderse ben maça gitmemeyide düşünüyorum. Neyini savunuyorlar anlamıyorum. Her şey ortada kendi kalesine gol atan,yanlış paslar verip yanındakilarinide zor duruma düşüren,rakibini kaçıran Hayrettin değil mi?
|
Sayın editör, bu saatten sonra bence yorumları yayınlamanın sivasspora hiç faydası olmayacağı gibi çok zararı olacağını kanaatindeyim.Herkes kende kafasına göre bir 11 kuruyor yer değiştiriyor,taktik yapıyor.Birinin istediğini öbürü hiç istemiyor.Ne yapsın Rıza Hoca kimindediği 11 oynatsın.Onu oynatsa o kızacak öbürünü oynatsa diğeri kızacak.Her kafadan bir ses çıkıyor.Ayrıca futbolcular ne kadar kötü olsalar da yapılan yorumlar onları kendinemi getirecek yoksa tamamen moral bozukluğu içerisinemi girecekler.Böyle olmaz.Biraz daha sessiz sabırlı olmamız lazım.Sonu ne olursa olsun.Başka şansımız varmı.Ben şunu teklif ediyorum.Bir müddet yorum yayınlamayalım.Bakalım görelim.Kaderde ne varsa o olacak hiç bir kimse yorumlarla onun önüne geçemeyicek.Sonuna kadar desteklemekten başka çaremiz yok.Başka sivassopor yok.İnşaallah bundan sonra takım düzelir.
|
Her hafta aynı hatalarla gol yiyen takımda kişisel hatadan söz edilemez.
Kişisel hatadan söz edilecek o kişi hocanın kendisidir. |
[QUOTE=:cool:;693412]Her hafta aynı hatalarla gol yiyen takımda kişisel hatadan söz edilemez.
Kişisel hatadan söz edilecek o kişi hocanın kendisidir.[/QUOTE] hocaya bu kadar yüklenmeyin. sanki o mu giyor böyle amatör goller yiyin diye. :confused: oyuncuların hiç mi kabahati yok. gölge gibi sadece peşlerinden takip ediyorlar. icraat yok. |
Ben HAYRETTIN , UGUR ve MEHMETe kotu futbolcu demiyorum yalniz yerleri yanlis ve formsuzlar biraz dinlendirilmeli diger futbolcularin emeklerine ve takima yazik oluyor
|
Ya kaç haftadır Hayrettin'in hatasından goller yiyoruz saydınız mı siz.Jaja'nın yarım yamalak vurduğu topu çıkarmak için kalenin içine doğru kayıyor adam.Buna hoca değil psikolog yardım etse ne yazar.Gol attığımızda sevinmek için arkadaşımla sarmaş dolaş olmamız 10 saniyeyi geçmemişken önüme döndüğümde yine yeniliyorduk.Her hafta kişisel hata mı olur Allahınızı severseniz.Benim artık zoruma gitmeye başladı bahane üretip durmak.
|
sen yine sevine bilmişsin.
telefonumun sim kartını değiştirirken o hengamede yere düştü. kartı bulayım derken o kısacık zamanda başıma gelenleri anlatsam kitap olur. neyse kartı buldum gol sevinci için ayağa kalktığımda burak yılmaz önümde seviniyordu. dedim neler oluyor. :mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |