![]() |
Cevap: Bunlar Nasıl Sivaslı ?
Utanç verici.
Hani demiş ya N.Fazıl, -Sakarya Türküsü- adlı şiirinde; ".... Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!...." bizde öyle olduk orda yapılanlar karşısında.Yedi milyon sivaslı var dediler, artık inanmıyorum, inanmayacağım, 7 tane Sivaslı olsa idi orda adam akıllı, bu kadar gam yemezdik... |
Utanç verici demek bile çok hafif bir ifade.
|
tek kelime yazıklar olsun size....ayıp ayıp Sivasa gelipde Sivaslıyım diye ortada dolanmayın.ne işi var diğer takımların formasının orda...Tüm gerçek Sivaslılara sesleniyorum böyle adamlara dikkat etsinler peşlerinden gitmesinler kaybeden Sivasımız olur...
|
Siz sanıyor musnuz ki galatasarylıyım diyen herkes tribüne gidiyor,forma alıyor,kombine alıyor,dekoder alıyor.kesinlikle almıyor.
herkes gitse bilet bulunmaz. onun için 7 milyon sivaslının hepside sivası tutmuoyor.1 milyonu tutsa bize yeter. ben sivas merkezin dahi hepsinin tuttuğuna inanmaıyorum.çünkü yabancı formayla gezen çok kişi var biz önce bunlara bir terbiye vermeliyiz. |
[B]Bunları ağzınıza alıp konuşmaya bile değmez Yiğidolar.
Bunların hepsi yalaka anlayın artıkkkkkkk.[/B] |
biz önce sivas caddelerine bir sivas terbiyesi vermeliyiz.adam yabancı takım formasıyla gezerken can derdine düşecek kadar korkmalı.
bunu başka bir zaman ALLAH izin ederde kurtulursak başka şekilde konuşalım. |
[B][QUOTE=güneşyurdu;695896]biz önce sivas caddelerine bir sivas terbiyesi vermeliyiz.adam yabancı takım formasıyla gezerken can derdine düşecek kadar korkmalı.
bunu başka bir zaman ALLAH izin ederde kurtulursak başka şekilde konuşalım.[/QUOTE] Bu düşünce doğrultusunda sezon başında 'Sivas'ta tek renk, tek takım' adıyla bir kampanya başlattık. Diğer taraftar gruplarıyla görüştük, dedik ki: ' Bundan sonra Sivas caddelerinde Sivasspor'dan başka takımın adı duyulmayacak. Duyurmak isteyen varsa sonucuna katlanır!' Hepsi kabul etti. Gruplardan bir tanesi biraz diklenir gibi oldu ama sonunda zorlada olsa boyun eğdiler. Bu sezon dikkatimi çeken Sivas caddelerinde başka takım atkılarıyla formalarıyla gezenlerin sayısı azaldı. Münferit anlamda İstanbul takımlarının önüne geçemiyoruz, ürün giymelerine bazen engel olamıyoruz ama zamanla oturcak herşey. Hani yazdığın gibi dayak yeriz diye korksunlar istiyoruz. Bugün gördük bi tane Trabzonlu meydan dayağı attık ne zaman görsek dövüyoruz. Ha önce çıkar onu deyip eğer ki diklenirse ondan sonra dayak. Ama bazı Sivaslı dayılar var ki yapmayın etmeyin diye bizim üstümüze yürüyorlar. [/B] |
Geceyi azda olsa izledim, ama o iğrenç '( Sivasspor ve Zara hariç) formaların satışlarını görmedim iyikide görmedim,ama maalesef Sivasspor formasına sıradan muamele yapılmış.
Bu ********liği Sivas basınında yalnızca Hürdoğan'ın haber yapıp eleştirmeside ayrı bir düşündürücü olay.Televizyonlarda Sivassporluyum diyen gazeteciler nerede? |
[B][I]Sivas Milletvekili sayın Selami Uzun bey forumda yayınlanmasını istediği bir ileti elimize ulaşmıştır. Objektif habercilik anlayışımız gereği Selami beyin yayınlanmasını istediği iletiyi aynen paylaşıyoruz. [/I][/B]
Sivasspor.com ailesine selamlarımı iletiyorum. Sitenizde taraftarların forum bölümündeki yorumlarından anladığım kadarıyla istanbuldaki zara işadamları gecesinde yapiılan forma satışlarında fenerbahçe formasını benim yani Selami Uzun'un almış olduğu yönündeki bilgiler doğru değildir. Gecede hiç bir şey satın almadım. Fenerbahçe formasını kimin aldığını dahi bilmiyorum. Bu bilgiyi sitenizde yayınlamanızı istiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Selami Uzun Ak Parti Sivas Milletvekili |
[QUOTE=Ertugrul;696079][B][I]Sivas Milletvekili sayın Selami Uzun bey forumda yayınlanmasını istediği bir ileti elimize ulaşmıştır. Objektif habercilik anlayışımız gereği Selami beyin yayınlanmasını istediği iletiyi aynen paylaşıyoruz. [/I][/B]
Sivasspor.com ailesine selamlarımı iletiyorum. Sitenizde taraftarların forum bölümündeki yorumlarından anladığım kadarıyla istanbuldaki zara işadamları gecesinde yapiılan forma satışlarında fenerbahçe formasını benim yani Selami Uzun'un almış olduğu yönündeki bilgiler doğru değildir. Gecede hiç bir şey satın almadım. Fenerbahçe formasını kimin aldığını dahi bilmiyorum. Bu bilgiyi sitenizde yayınlamanızı istiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Selami Uzun Ak Parti Sivas Milletvekili[/QUOTE] [B]Milletvekilimizin siteyi takip edip bu yanlış anlamalara son verecek bu yazıyı paylaşması son derece güzel.Acaba bu mesajımı görürse Sivassporumuz-Gs maçına neden Fb beresiyle geldiginide açıklar umarım.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |