SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stadyum Manifestomuz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31349)

HababamHa 24.02.2011 12:33

Cevap: Stadyum Manifestomuz!

[B]Söz verdiyseniz yapacaksınız hem daha büyük hemde Sivasa yakışacak olacak.
Yok kapasite bu diyorsanız stadımıza dokunmayın,Sivasın üzerinden kirli ellerinizi çekin artık.Sivas bunu haketmiyor.[/B]

ReFRaCToRY 24.02.2011 12:33

[QUOTE=Çılgın Türk;696233]yav bos islerle ugrasiyorsunuz.
benim icin kapasiden daha önemli olan konfordur.
sivas gibi soguk memlekete stat yapilacaksa tt-arena da oldugu gibi üstü acilip kapali olmali.
herkes takmis 33 bine sanki bu ülkede her sene avrupa sampiyonasi yada dünya sampiyonasi oluyor.[/QUOTE]

[B][FONT="Arial"]Konfor aradığınız için oturup çekirdek çitleyip maç izlediğiniz çin bu takım bu halde ve her yerde de maçta olduğu gibi sadece "SEYİRCİ" kaldığınız için bu tür ali cengiz oyunları en çok ve en rahat SİVAS'ta yapılıyor zaten... Yazdığın şu mesajı okuduktan sonra senin gibi düşünen hemşehrilerim olduğu için bunlar bize müstehak diye düşünüyor ve yorum bile yapamıyorum!!!![/FONT][/B]

arslan35 24.02.2011 12:37

[QUOTE=Çılgın Türk;696233]yav bos islerle ugrasiyorsunuz.
benim icin kapasiden daha önemli olan konfordur.
sivas gibi soguk memlekete stat yapilacaksa tt-arena da oldugu gibi üstü acilip kapali olmali.
herkes takmis 33 bine sanki bu ülkede her sene avrupa sampiyonasi yada dünya sampiyonasi oluyor.[/QUOTE]

sizin gibilerin kapasitesi 35 binin ne anlama geldiğine yetmez

58akif34 24.02.2011 12:40

arkadaşlar bu sivasa stat yapılacak muhabbeti neden seçime yakın zamanlarda ortaya atılıyor hep tekrar bizden oy almaya çalışıp yine sivası yok saymak için ben bu komplonun içerisinde yokum artık devlet yetkilerini oy karşılığı kullanan siyasilere verecek oyum yok artık unutmayın onlar millet vekili olabilir biz milletin kendisiyiz biz istemezsek onlar oraya çıkamaz bizim oylarımızla oradalar bize bir faydaları yok

eyupk 24.02.2011 12:51

[email]selamiuzun@hotmail.com[/email]
[email]hamza.yerlikaya@hotmail.com[/email]
[email]m.acikalin@tbmm.gov.tr[/email]
[email]osman.kilic@tbmm.gov.tr[/email]

LÜTFEN SİVAS MİLLETVEKİLLERİMİZE E MAİL ATMAYA DEVAM EDELİM. ÖNEMSEMEMEZLİKTEN GELMEYİN

Kasım Öktem 24.02.2011 13:48

twitter kullanan arkadaşlar
Hamza Yerlikaya'nın twitter adresi:
[url]http://twitter.com/hamzayerlikaya[/url]

Buradan daha fazla dikkat çekeceğimizi düşünüyorum.
Yüklenin !

Kasım Öktem 24.02.2011 13:49

Vekilimiz de Fenerbahçeli çıktı Twitter hesabına bakılırsa..
Sivasspor'u sallayan yok ohh ne ala

CILGINSiVASLINL 24.02.2011 13:59

burdaki yorumlarin coguna katilmiyorum sanki hersey bitti ligde kaldikta stad derdine dustuk birakin kac kisilik yapiliyorsa yapilsin yeterki duzgun ve modern bir stad olsun soguktan korunmak icin uzeri kapanan bir stad olsa daha iyi olur burda 5 bin kisinin kavgasini yapiyorsunuz 25 000 neyimize yetmiyor kusura bakmayin ama her macta en fazla 10 000 kisiye oynuyoz bence biz birakalim bu isleri hem durup dururken stad niye cikti cunku secim yaklasiyo biz bunlari bosverelim takimimiza sahip cikalim bank asyaya gittimi goruruz 30.000 kisilik stadi herkese saygilarr

Kasım Öktem 24.02.2011 14:03

[QUOTE=CILGINSiVASLINL;696461]burdaki yorumlarin coguna katilmiyorum sanki hersey bitti ligde kaldikta stad derdine dustuk birakin kac kisilik yapiliyorsa yapilsin yeterki duzgun ve modern bir stad olsun soguktan korunmak icin uzeri kapanan bir stad olsa daha iyi olur burda 5 bin kisinin kavgasini yapiyorsunuz 25 000 neyimize yetmiyor kusura bakmayin ama her macta en fazla 10 000 kisiye oynuyoz bence biz birakalim bu isleri hem durup dururken stad niye cikti cunku secim yaklasiyo biz bunlari bosverelim takimimiza sahip cikalim bank asyaya gittimi goruruz 30.000 kisilik stadi herkese saygilarr[/QUOTE]

Kaç kere Sivasspor'un maçına geldiniz ?
Kaç kere 90 dakika hiç susmadan Sivasspor için haykırdınız ?

Hakkımızı istoyoruz hakkımızı !!
Sizin gibiler yüzünden Sivas'a 1 tane çivi çakılmaz.

Kasım Öktem 24.02.2011 14:04

[QUOTE=S.s.Yigido;696460]Vekilimiz de Fenerbahçeli çıktı Twitter hesabına bakılırsa..
Sivasspor'u sallayan yok ohh ne ala[/QUOTE]

Arkadaşlar yükleniyor muyuz ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48.