![]() |
Cevap: Sivasspor 1-0 Manisaspor
adam hakkaten kendini yere attı yaa.. hem bir golümüzden olduk hem de sarı kart yemiş olduk mehmet nas yüzünden..
|
mehmet yıldızı yedek klübesinde görünce öyle bir mutlu oluyorum ki..
|
kieta 2 yarı m.nas yer değişmeli 60 dk sonra
|
[QUOTE=kadirakin58;697165]mehmet yıldızı yedek klübesinde görünce öyle bir mutlu oluyorum ki..[/QUOTE]
inşşlh hep öyle olur arkdş |
[QUOTE=savaş2;697166]kieta 2 yarı m.nas yer değişmeli 60 dk sonra[/QUOTE]
Keita kadroda yok |
Cevap: Sivasspor - Manisaspor
[QUOTE=EneS ElmaS;697162]Kalleslik ile alakasi yok! Sampiyonluga oynadigimiz senelerde cok iyiydi bu bi gercek fakat son 1-2 senede yaptigi hatalari nasil görmezden gelebilirsin? Onun yüzünden kac mac kaybettik? Adeta patlayan bomba. Ya kirmizi kart veya cok amatör hatalar. Son olarak gecen hafta Eskisehire karsi yaptigi hatayi nasil görmezsin? 2. Lig futbolcusu yapmaz öyle hatayi![/QUOTE]
sedat,mecbur kaldık şu anda defansı o toparlıyor geçen maçta çeneyi tutmadı inş bu gün ayaklarına hakim olur sedat a süper diyelim iyi olsun |
link yokmu arkadaslar
|
[QUOTE=avare;697172]link yokmu arkadaslar[/QUOTE]
Arkadaşlar link yok mu diye mesaj atıyorsunuz burada. Forumdan ilgili kanallarla ip numaranız istense forum vermek zorunda. Bunlara nereden ulaşacağınız zaten belli. Hem kendinizi hem forum yöneticilerini zor durumda bırakıyorsunuz. |
cihan erman kamil üçlüsü çok iyi oldu ilk yarı . top bizde kaldı ve daha hakim gözüktük . hoca mehmet yıldız inadından ve ondan on numara yaratma inadından vazgeçmesi çok olumlu olmuş . allahın izniyle 2-0 bizim maç...
|
bir cok kez yazdim Cihana daha cok sans verilmeli sivasspora faydasi olacaktir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |