![]() |
Cevap: Hedef Olimpiyat'ta 58 bin olmak!
4-5 kişi olarak biz geliyoruz....inşaallah.
|
5-6 kişiyle geliyorum
|
güzel bir organize ile inanıyorum stad bize yetmeyecek konuştuğum herkes maça geleceğini söylüyor 58000 tamamda 70000 bini düşünün bakalım iett lazlara yaptığı kıyağın bize ne kadarını yapacak görecez
|
BEKLE OLİMPİYAT YİĞİDOALR GELIYORRRRR BAYAĞ KİŞİ GELECEKTİR YİĞİDOLAR OLİMPİYATI INLETECEK!!!
|
58 bin olmasada 30 bin olsak yeter
|
ISTANBULDAKI BAZI HEMSERILERIMIZ ORAYA GITMEK ZOR OLUYOR DIYOLAR BEN ISTANBULDAKI SIVASLILARI ANLAMIYORUM YILDA BIKERE GELIYOLAR MACA ONADA SORUN EDIYOLAR SIZE SAMIMI SOLUYUM AVRUPADAKI SIVASLILAR ISTANBULDA OLSAYDI O STAD DOLARDI FUL
BANANE ULASIMDAN BANANE TRAFIKDEN BENIM ASKIM SIVASSPORUM GELMIS ELIM KANDADA OLSA GIDERDIM ASIGIM PARAM MI YOK TELEFOONUMU SATARDIM BSYLER YAPARDIM AMA O MACDA OLURDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OKADAR SIZ BIZDEN SANSLISINIZ DEGERLERINIZI IYI BILINIZ BIZ AVRUPADA GOREMIYORUZ BILE TVDEN BASKA HA GITMEDIM MI SIVASIN MACINA ISTEN IZIN ALDIM SIVASA UCAK BILETI ALDIM YINE GITIM YENICERILER GRUPU BILIR BENI BELCIKADAN SIZE SUNU DIYIM ANDERLECHT MACINDA BIZE AYRILAN YER DOLUYDU FULDU VE DISARDA KALAN 5BINLER VARDI BILET BULAMAYAN AGLAYANLAR VARDI SIVAS GELDI CANLI IZLIYEMIYOZ DIYE YANI BEYLER DEGERINIZI IYI BILIN VE O STADI DOLDURUN SAYGILARIMLA BELCIKADAN HAKAN |
[QUOTE=efsane5858;704149]almanyadan 3 günlugune istanbula geliyorum zaten bu maci kacirmam olimpiyatdayim.58 bin cok zor hatta hayal ama 30 bini geceriz gibime geliyor[/QUOTE]
Kardesim sana varya helalllllll olsun benden buyuksundur ve ellerinden operim maca gidiyosun ya istanbuldaki bazi maca gelmeyen sivaslilar seni gorsun ligde kalirsak eger sevgili hocamizin dedigi gibi ilk besin icinde olursak sivassporumuz avrupaya gelirse ozaman destek sirasi bize dusecek sabirsizlikla o gunleri bekliyoruz zaten. Gun Gelecek Sana Uzaklari Yakin Edecegizzz Sivassporum |
İ.E.T.T nin sefer düzenleyip düzenlemeyeceği önemli...
|
normal sartlarda 58 bin oluruz fakat bu arada yönetimin ibb ile anlaşıp bilet fiyatlarını aşagı çekmesi lazım hani övünüyoruz ya istanbulda birinciyiz diye bursa bile taşıma taraftarlarla 30 bin oluyor biz neden olmayalım bazı sivaslılar diyorya bazı maçlar istanbulda olsun diye aln size istanbul gösterin sivasın gücünü dolduralım o stadı
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur |
Ben Sivas´liyim,fakat ISTANBUL´DA YASIYORUM DIYEN HERKES BU MACA GITMELI.Mac okadar güzel bir saat´de basliyacakki,artik o stadyumda yer ALMAMAK ICIN SEBEP YOK.Izmir´li yigidolar gecen hafta sivasspor´un arkasinda olmustur.Buca´nin öngürdügü oranda kendine ayrilan yeri doldurmustur.Istanbul´daki macda sinirlamada yok,doldur doldurabildigin kadar.Haftaya Riza hocada Istanbul´daki sivas´lilara cagrida bulunacagini söylemisti, önce Besiktas macini atlatalim cagriyi yapacagim dedi.Haydi hayirlisi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |