SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-0 Beşiktaş (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31571)

B.DUMANLI 23.03.2011 19:53

Cevap: 27.Hafta | Sivasspor-Beşiktaş

Bu macdan yenik ayrilmamamiz lazim ,yoksa gecen haftadan aldigimiz galibiyetin bir anlami kalmaz.Riza hoca Besiktas´í cok iyi taniyor.Buda bizim icin bir avantaj.Yarin baslayacak antremanlarla bu maca hazirlanacagiz.Milli takimlarda olan 4 oyuncudan eksik hazirlanacagiz.Fakat onlarda umarim o maclardan sakatlanmadan gelirler.

HababamHa 28.03.2011 10:13

[B]Kazanamsak bile kaybetmeyelim ben bu maçta ya galibiyet yada beraberlik bekliyorum.Zor bi maç ama ben Sivasspora güveniyorum..[/B]

izmirliyigido 28.03.2011 10:16

Salim kardeşim kusura bakma gördüm.. :D :D

Zor maç olacak ama son haftalardaki (Gaziantepspor maçı hariç) oyunumuzu oynarsak maçı vermeyiz gibi geliyor. 1-0 olsun bizim olsun... O zaman rahata kavuşuruz, bu hafta çok önemli, BUca'nın ve Konya'nın rakipleri zorlu yandiğimiz anda puan farkı 7 olur..

AYK

Rallim58 28.03.2011 10:35

[QUOTE=izmirliyigido;703891]Salim kardeşim kusura bakma gördüm.. :D :D

Zor maç olacak ama son haftalardaki (Gaziantepspor maçı hariç) oyunumuzu oynarsak maçı vermeyiz gibi geliyor. 1-0 olsun bizim olsun... O zaman rahata kavuşuruz, bu hafta çok önemli, BUca'nın ve Konya'nın rakipleri zorlu yandiğimiz anda puan farkı 7 olur..

AYK[/QUOTE]

[B]Sivas'a gelme planınız suya mı düştü?:)

Başka bahara mı kaldı?[/B]

58ToPraK58 28.03.2011 13:06

Bu maçta işimiz pek kolay değil. Beşiktaşın iyi oyuncuları var. Eğer biz gaziantep maçıdaki gibi oynarsak işimiz çok zor olur ve kötü bir sonuçla karşılaşırız.Beşiktaşın orta sahasını tutmak ve top yapmalarını engellemek ve yan toplarını kesmemiz gerekir. Bu hafta bu maçı almamız gerekli Bucaspor un İbb maçından en az beraberlik alacağını düşünüyorum bu haftayı kayıpsız kapatırsak zaten ondan sonra buca Fener ve Trabzonla yapacak ki o maçları alacağını ben sanmıyorum. Bu maçtan en azından 1 puanı hanemize yazdırmalıyız. Kontrollü oynayıp elimize geçen fırsatları değerlerndirip golleri bulmalıyız. Bir de son dakikalarda gol yeme hastalığımıza bu maçta özellikle dikkat etmeliyiz...

YeniceriEmRe 28.03.2011 13:23

[B]kazancaz inşaLLah hiç bu kadar ümitli olmamısdım iyi bi hava yakaladık[/B]

eyupkocak 28.03.2011 14:32

bnce beraberlik d e iyidirr

kangallıwert 28.03.2011 15:53

[FONT="Comic Sans MS"][B]Gercekci olmak gerekirse besiktaş bizi yenmek icin cıkarsa yener ama hafta icindeki kupa macı akillarinda olursa bu bizi rahatlatir..Neden yenerler sorusuna ise su cevabı vereyim:Rıza hoca bjk maclarına hep kendini kanıtlamak icin cıkar oyuncularini iyi motive eder ancak sunu unutur kazanmasi gereken bjkdir takımı onde oynatmasi ister istemez savunmada soruna neden olur...Bu Sivas icin degil su ana kadar yonettigi asagi yukari butun takimlar icin gecerlidir malesef..NOT:Macı satiyor demiyorum,hırsının kurbanı oluyor diyorum...[/B][/FONT]

58hsn58 28.03.2011 15:56

insallah bu maci alacaz... defans olarak hatalar yapmazsak, korcanda gecen haftaki gibi kaleye gecse, bu mac bizimdir insallah...:D

poolat58 28.03.2011 16:38

2-1 alacaz inş. bu maçı goller, dakika 36 grosicki, dakika 65 quaresma, dakika 80 eneramo.ligde kaldık hayırlı olsun.gelecek senenin hesaplarını yapmaya başlayalım.bu yazdıklarım inş. gerçek olur...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.