![]() |
Cevap: DAKİKA 60
[QUOTE=sonperde_60;707641]geçmişte rakip olduğumuz dönemlerde gerçekten çok büyütülmeyecek polemikler yaşanmıştır.zaten yaşanmaması imkansız.şimdi siz tutar yapılan böylesi güzel bi jest in üzerine böle saçma sapan şeyleri gündeme getirip gölgelemeye çalışırsanız bu iki vilayete futbol anlamında çelme takmış olursunuz.bu şahsi kanaatim.hatalıysam affınıza sığınırım kardeşlerim.(bu arada benim annemden dolayı bitarafım sivaslı kardeşler)[/QUOTE]
'Birlikten güç doğar' canım kardeşim. Maçlarımıza her zaman bekleriz. Kardeş Tokatsporluların desteğiyle Yiğidolar güç kazanacaktır. |
çoğu sivaslı evlerinde kahvehanelerde maç izlerken adamlar tokattan gelip bizi destekldiler evet bende katılıyorum yapalım ne isterseniz arkadaşlar
|
[QUOTE=izecson_ea;705684][B]İygünler degerli yigidolar bugun burada sizlere ayrı bi konu paylasmak istedim...Cumartesi günü oynanan beşiktaş macında Tokatsporun birkez daha dost kulubümüz oldugunu anladık ve benim bugun bi önerim olacak nasıl bursaspor taraftarı dakika 6 da ankaragücü diye bagırıyorsa bizimde dakika 60da Tokatsporumuza sevgimizi göstermemizin zamanı geldi ve gemiçmiştir bile bu yüzden bundan sonraki maclarımızda dakika 60ın önemli bi yeri olmalı saygılar...[/B][/QUOTE]
kardesım ınşallah bu güzel fikirine yarin antep maçıda cevap vereceğiz saygıla sivasspor taraftarı |
tokatspor yozgatspor sivasspor kardestir bence yapilmali boyle seyler
|
[B]tokat ve yozgat bizim hakiki komşularımız ve dostlarımızdır...gönül ister ki onlarla el ele süper ligde birlikte olalım...60.dakikada her zaman yapamasak bile 1 kere 2 kere de olsa tezahürat yaparak biz de sevgi ve desteklerine karşılık verebiliriz...[/B]
|
dakka 61 de ne yapıyoruz arkadaşlar :D
|
60. dakika olayı özellikle benim içinde çok kıymetli olurdu, çünkü benim bir tarafımda Tokatlıdır... Ayrıca 60. dakikayı 30 saniyeden fazla yapmamamız lazım neme gerek 61. dakikaya giriyor diye bazı malum taraftar gurubuna maskara olmamalıyoz :D
|
[B][QUOTE=adres58;746955]60. dakika olayı özellikle benim içinde çok kıymetli olurdu, çünkü benim bir tarafımda Tokatlıdır... Ayrıca 60. dakikayı 30 saniyeden fazla yapmamamız lazım neme gerek 61. dakikaya giriyor diye bazı malum taraftar gurubuna maskara olmamalıyoz :D[/QUOTE]
hakketen abi ya birileri kendine pay çıkarmaya çalışır şimdi...adı lazım malumunuz yani :D[/B] |
evet bende destek oluyorum bu konuda tokatlı kardeşlerimiz bizi her zamn desteklediler sivasta bile taraftar stada gelmezken tokat pankartları gördük hep yapalım arkadaşalr hatırlayalaım
|
Mesut Bakkal hocanın ilkyılı son maçımızdı sanırım bjk maçı.ankarada kahvede seyrederken maçı baktım benimle beraber sevinen arkadaşlar tokatlıymış meğer.tokat sivas aynı babanın çocuklarıyız emin olun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:21. |