SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   AÇIKLAMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31787)

mesut şahin 03.05.2011 09:30

Cevap: AÇIKLAMA

[QUOTE=favori58;711323]Sen demek istiyorsun,provoktörlük senin işin galiba,benim aklıma hiç böylebir şey gelmedi. ama sen hemen nasıl olduysa damgayı vurdun,zaten ne geliyorsa başımıza senin gibilerden geliyor. Bu faruk taşseteni ilk defa birinin savunduğunu gördüm. gruplara sor bakalım bu şahıs yiğidoyara neler yapıyor. <bunun yüzünden maça gelmeyenler var,biraz bilinçli ol insanlrı tanımadandamga vurma[/QUOTE]

konuyla alakası olmadan faruk taşseteni buraya taşıyorsun sonrada ben provakatör diilim diyorsun. bak bilader kişisel bazı sorunların olabilir ama bunu burada değil kendisiyle hallet.veya bir konu aç faruk taşseten ilgili düşüncelerini oraya yaz.burada yönetimin adı geçmezken sen kafana göre yönetimide olaya dahil edersen bu provakatörlüktür.. yener e adını soyadını mesaj at yüz yüze konuşalım...

sivasdergi 03.05.2011 11:05

[B]Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin :)

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ? [/B]

adres58 03.05.2011 12:01

Maksadınızı ve amacınızı aşmadan lütfen yorumlarınızı kırıcılıkdan uzak ve adab-ı muaşeret kurallarında yaparsanız eminimki doğruyu bulacaksınız. Sizlerden rica ediyorum. Lütfen itidal beyler LÜTFEN...

sinan-58 03.05.2011 14:45

[QUOTE=sivasdergi;711363][B]Bu konudaki şu yoruma da ölüyorum doğrusu : Kaç deplasmana geldin :)

Sivassporluluğu kaç deplasmana gelmekle ölçüyorlar anlamadım. Kaldıki kimin Sivasspor'a ne kadar katkı sağladığını kimse bilemez. Deplasmana gidince takımın tek sahibi mi olunuyor ? [/B][/QUOTE]

adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın

Yiğiter 03.05.2011 16:26

Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf!

rivaldo58 03.05.2011 16:56

hayırlısı olsun..............

talha58 03.05.2011 17:33

[QUOTE=Yiğiter;711416]Çok tuhaf sözler okudum bu başlıkta..
Kaç deplasmana geldin?
Adam kavgada,taraftar deplasmanda vb...Gerçekten tuhaf..
İnsanlar meslekleri icabı ya da aile sebeplerinden dolayı deplasmana gidemeyebilir,o kadar boş vakti olmayabilir..Ama içerdeki her maça gelip,kombinesini,formasını alıp takımına destek veriyorsa bu da hakiki Sivasspor'ludur..Ya da -35'te maça gelip sağlığını hiçe sayan insanlara Sivasspor'u sevmiyor diyebilir misiniz?İnsanların Sivas sevgisini ölçemezsiniz..Ortada yapılan bir yanlış var...Koltuk kırmak dünyanın her yerinde yanlıştır,cezayı gerektirir...Bizim stadımızda bu çok olmuyor..HAdi dedik bir defa öfkelerine yenilip kırdılar,bir özür işi sonlandırabilirken,çıkmış insanalrın Sivas sevgisini ölçüyorsunuz,tehdit ediyorusunz..Gerçekten tuhaf![/QUOTE]

[B][COLOR="indigo"]Noktası virgülüne kadar katılıyorum kardeşim. Kimse kimsenin Sivasspor sevgisini ölçemez. [/COLOR][/B]

sivasdergi 03.05.2011 17:56

[B]Adam kavgada taraftar deplasmanda belli olurmuş. Buyur burdan yak. Baştan sona kadar kimlerle burada yazıştığımızı gösteren bir cümle olmuş.

Kısacası bu küçük arkadaşlara şöyle bir açıklama yapıyım ;

Sizler belki yaşınız gereği hatırlamazsınız ama bizler Çarşamba, Bulancak, Hopa gibi deplasmanlara takımımız için gidip en zor zamanlarda takımımızı destekleyip geldikten sonra Sivasspor sadece bizim takımımız demezdik. Deplasmana gidenler olarak takımımızı bütün taraftarlarımız adına desteklerdik. Gelince de herkesle paylaşırdık. Deplasmana veya maça gitmedi diye kimsenin Sivassporluluğunu ölçmeye kalkışmazdık. Bilirdik ki onlar da en az bizim kadar Sivasspor sevdalılarıdır. Kısacası deplasmana gidip bunu defalarca başa kakmazdık.[/B]

YiğidoGençlik 03.05.2011 18:58

[QUOTE=sinan-58;711398]adam kavgada taraftar deplasmanda belli olur derler ama biz deplasmandanda geçtik kendi sahamızda desteği göremiyoruz burada gruplara laf etmeyi bırakın eğer zarar veren grup varsa yönetim gerekeni yapar zaten sadece gelip belli bir miktar para verip tribünde çekirdek yiyip ... hakem diye bağırarak taraftarlık olmaz deplasmana gidildi diyede takımın sahibi olunmaz ama senden çok hak sahibidir yapılan yanlışlarda cezasız kalmaz unutmayın[/QUOTE]

[B]ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ YÖNETİM HER HAFTA BEDAVA BİLET DAĞITIYOR NEYİN CEZASINI VERECEK SÖYLER MİSİN BANA PARASI İLE ALDIĞIMIZ KOMBİNELERİ Mİ VERMEYECEK VERMEZLERSE CANLARI SAĞOLSUN BİLETİMİZİ ALIR ASLANLAR GİBİ GİRER ASLANLAR GİBİ DESTEĞE DEVAM EDERİZ YÖNETİM KOMBİNE VERMEDİ DİE TRİBÜNÜ MÜ BIRAKALIM..?AYRICA YAKIN ZAMANLARDA BUNA BENZER Bİ OLAYINDA ANTEP DEPLASMANINDA SİZİN BAŞINIZA GELDİĞİNİ UNUTMA..[/B]

ygdgnçlk 03.05.2011 19:37

[B]grubumuzun iyiliğini istemeyenler burda da iş başında..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53.