SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Sivas'ta, F.Bahçe maçı öncesi son durum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31946)

sivasdergi 22.05.2011 18:06

Cevap: Sivas'ta, F.Bahçe maçı öncesi son durum

Bir tane Fenerliye saldıranlar olmuş galiba.

sevda58 22.05.2011 18:25

[QUOTE=58MUAMMER58;716183]BAZI kardeşlerim bu adam dışardan gelmiş olabilir demiş ,ben naçizane insanların sıfatına bakınca ,az çok nereli olduğunu anlarım,bu adam halis muhlis s.....lı sehrimin adını kirletmemek için yazmadım,keşke benim takımımın formasını yanyana diktirmeseydi yazıklar olsun.[/QUOTE]

abi, az once bu adam show tv habere cikti, ve almanyadan geldigini soyledi, kendisi sivaslimiymis ne ama fenerbahceyide seviyormus falan filan

sevda58 22.05.2011 18:28

sivasta su ana kadar tek olay yasanmis, oda fbli ayaslar yuzunden, icip icip sivasli taraftarlarimza laf atmislar..

astaravisa 22.05.2011 20:51

[QUOTE=eskibektaşlı;716172]Ya Sivaslı değilde başka bir şehirliyse ve Fenerliyse ?[/QUOTE]
Ya Allah aşkına bırakın artık her şeye bahane bulmayı. bu fotoyu geçtim onlarca foto var sokaklar caddeler fb formalı dolu. halen neyi anlatmaya çalışıyorusun.
kaldı ki adam Sivaslıymış.
Herşeye bahane bulmak yerine nasıl önüne geçeriz bunu düşün bence.

eskibektaşlı 22.05.2011 21:11

[QUOTE=astaravisa;716240]Ya Allah aşkına bırakın artık her şeye bahane bulmayı. bu fotoyu geçtim onlarca foto var sokaklar caddeler fb formalı dolu. halen neyi anlatmaya çalışıyorusun.
kaldı ki adam Sivaslıymış.
Herşeye bahane bulmak yerine nasıl önüne geçeriz bunu düşün bence.[/QUOTE]

Sevgili kardeşim,
tanımadığımız bir insan hakkında dır veya mış lı biten kelimeler kullanılıyor, elbetki kim olduğunu bilmediğimizden Kesin sivaslı olduğu varsayılarak yapılan yorum karşısında benim yorumumda olabilecek alternatiflerden biridir. vurgulamak istediğim konuda şudur ; eğer Sivaslı değil Fenerliyse ve durumda bile Sivasspor formasınıda birleştirmişse bu bizim için gurur duyulacak bir durumdur, yani sivasspora sempati duyması çok güzel duygu , ama biz sempati istemeyiz bize kin gerek , duygularımızı kin ve çatışmadan alırız diyorsan ona birşey demem.

coosivaslicoo 23.05.2011 00:30

[QUOTE=izmirliyigido;715943]Sivas'ta olupta F.Bahçe maçı öncesi, caddelerde, sokaklarda, çarşıda, esnafta ve sizlerde son durum hakkında bilgi vermeyen, bize estantanelerden fotograf göndermeyen bizden değildir :D :D

Umarım herşey süt limandır, asayiş berkemaldir ve tatsız bir durum yoktur. Aman gözünüzü seveyim sizlerin canına herhangi bir zarar gelmesin, adımıza bir leke gelmesin, şehrimize kötü bir söz ve ceza gelmesin. Dikkatli olun, misafirperverliğinizi gösterin.

Bize bol bol bilgi ve fotograf gönderin.

AYK[/QUOTE]

abi sivası bilemiyorum ama bornovada asayiş berkemal,kıbrıslıyla birlikte bornovada sivasspor formalarımızla bir tur attık onalrın sivasta bize yaptığını biz onlara burda yapmaya çalıştık...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:12.